British Columbia Institute Of Technology BCIT

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A főiskolától vagy egyetemtől eltérő, a British Columbia Institute of Technology gyakorlati, alkalmazott oktatást kínál oktatókkal, akiknek közvetlen, gyakorlati tapasztalataik vannak a szakterületükön.

Amióta első osztályunk 1966-ban végzett, történelmünk tükrözi Brit Kolumbia gazdaságának fejlődését. Intézményünk mindig a technológia élvonalában állt, és büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárultunk a tartomány munkaerejének alakításához.

Több mint 50 éve kielégítjük az ipar szükségleteit, és a jövőbeni vezetőket és váltókészítőket képezzük sokféle ágazatban - és munkánkat, hasonlóan az övékhez, soha nem végezzük.

A BCIT jövőképének vezetése

A BCIT-nél vezetői csapatunk azon dolgozik, hogy az intézmény elérje a célját: a minőségi oktatást, amely értelmes, jövőbiztos karrierre irányítja a diplomásokat.

A 2019–2022 közötti stratégiai terv részeként három fő kötelezettségvállalásunk van: egy emberközpontú szervezetnek lenni, amely jövőbiztos alkalmazott oktatást nyújt, és hogy globálisan releváns kapcsolatok révén felerősítsük hatásunkat.

Helyszínek

Burnaby

Address
Willingdon Avenue,3700
V5G 3H2 Burnaby, Brit Kolumbia, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket