Canadian Southern Baptist Seminary & College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A kanadai déli baptista szemináriumról és a kollégiumról

82308_CSBS-Banner-Picture.jpg

Több mint három évtizeden át bízottunk a lelkipásztorok és más egyházi dolgozók képzésével és teológiai oktatásával annak érdekében, hogy engedelmeskedjenek Urunk Jézus Krisztus Nagy Bizottságának a helyi egyházak világszerte és a helyi egyházakon keresztül. Ennek érdekében arra törekszünk, hogy tanítványainkat a bibliai szempontból pontos és a kontextusunk szempontjából releváns minisztérium számára biztosítsuk. Hisszük, hogy nem elegendő számunkra a tudás átadása.

A mi elképzelésünk, hogy a huszonegyedik századi vezetést kemény helyeken isteni embereket hívjuk fel. Szeretnénk elősegíteni a vezetők következő generációjában a vágyat, hogy nehéz helyekre menjenek, és bátran szembe kell nézniük az előttük álló kihívásokkal.

Ahogy a jövő évtizedek szolgálatába lépünk, úgy gondoljuk, hogy iskolánk munkája soha nem volt kritikusabb. Az iskola kezdetén működő egyházak kis csoportja ma több mint 350 egyházra nőtt, és állandó szemléletben, hogy kevesebb, mint öt éven belül 1000 egyház lett. Iskolánk kulcsfontosságú szerepet játszik e vízió megvalósításában. Évről évre Isten több alumíniumot küld Kanadába a Csendes-óceán partvidékéről az Atlanti-óceán partvidékére, és északra a kiterjedt területeink felé.

A kanadai nemzeti baptista egyezmény gyülekezeti víziója alaposan megragadta sok diák elképzelését, és merészkednek Kanadának kemény helyszíneire a Krisztus érdekében és az Ő királyságának kiterjesztésében. Kanadában dolgozó alumíniumaink mellett egyéb öregdiákok is vannak, akik a világ minden tájáról terjednek el, misszionáriusként szolgálva. Az a misszionáriusi buzgalom, amelyet kezdetben kezdtünk az iskolánkba, olyan diplomásokat eredményezett, akik úgy döntöttek, hogy elhagyják Kanadát, hogy keményebb helyekre menjenek.

A CSBS-nél

Mivel iskolánk arra törekszik, hogy az egész Kanadában elveszítse az elvesztését, a diákoknak sok lehetőségük van a minisztériumban való részvételre képzésük részeként.

Alacsony a hallgató-kar-arány, a CSBS

Jöjjön el, és nézze meg, mit tehet az Isten a szíve iránt a kanadai déli baptista szemináriumon

Hiteink és hitvallásaink szorosan kötődnek a CNBC-hez.

Tanácsadó Testület

James Teel kezdeményezte az iskola Tanácsadó Testületét. Ez a kanadai és amerikaiakból álló csoport a szeminárium értékes barátja volt az imádság, az előmenetel, az adománygyűjtés és a közösség révén. A csoport taglétszáma az évek során átlagosan 30 éves volt.

Kuratórium

A szeminárium kuratóriumok fontos kapcsolatot biztosítanak a kanadai déli baptista egyezmény szemináriuma és egyháza között. A kuratóriumokat a gyülekezetek küldöttei választják meg az egyezmény éves rendezvényein. Négy évre választják, és felelősséggel tartoznak abban, hogy segítsen az iskola elérni céljait, politikáit és elképzeléseit. A megbízott testületek hét férfiból és nőkből állnak. Évente kétszer üléseznek, és közvetlenül jelentik a kanadai déli baptista egyezmény nemzeti vezetői testületét. Hat szeminárium végzettséggel rendelkezett az iskola igazgatóként.

A mi történelmünk

Egy dombon álló, Cochrane-hegyre néző dombon, Alberta-n egy cowboy szobra van a lován. A szobor a "Látóemberek" címet viseli, és azon korai úttörők emlékére emelték fel, akik az 1880-as években folytatják a területet, amely a mai napig folytatódik.

Egy másik dombon, amely a Cochrane-ra néz, a kanadai déli baptista szeminárium áll

Helyszínek

Cochrane

Address
200 Seminary View
T4C 2G1 Cochrane, Alberta, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket