Executive Hotel Management College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EHMC, mi szakosodott Training jelenlegi és az új Hospitality szakemberek a műhelyek, szakmai gyakorlatok, tantermi képzés és az ipar események.

Executive Hotel Management College kínál egy igazán egyedi kombinációja a magas szintű oktatás és a közvetlen út, hogy a végrehajtó iroda. Tapasztalataink szerint az iparág az elmúlt 35 évben biztosította a kapcsolattartás terén a vezető szálloda és étterem a vállalatok, hogy más egyetemi tud nyújtani. Amikor mi hely diákokat fizetett munkákat és practicums, személyesen megvitatni a karriered céljait minden diák a tulajdonosok és igazgatók a fogadó szervezeteket, hogy maximalizálják az esélye, hogy megvalósítsák álmaikat a munka, mint a felső vezetők.

Az anyavállalat, a EHMC már a vendéglátó üzlet 1979 óta, az oktatás és a magas színvonalú szállodai menedzsment rendszerek vezető szálloda a Kanadában, az Egyesült Államokban és Európában. Az alapító EHMC, Ken Honborg, rájött, hogy a jelentős különbség az oktatás a feltörekvő szállodatulajdonosok Kanadában. Túl sok Főiskolák és egyetemek is, amely a hallgatókat elmélet alapú oktatás, amikor beléptek a munkaerő, az Általános menedzserek és a tulajdonosok is meglepve tapasztalta, hogy a legtöbb diplomás nem tudta elvégezni elfogadható szinten.

EHMC biztosította erős partneri és közéleti számos vezető szálloda és étterem a vállalatok, hogy garantálják a diplomások végezheti el a várt szinten szükséges az iparágban. Mi bővítsék hálózatok és építik folytatódik úgy, hogy amikor végzős, ők abban a készségek és tapasztalat, hogy azonnal vegye be vezető szerepet.

Hasonlóan a Fairmont Hotels and Resorts Management felkészítő program, hogy Mr. Honborg részt vett, EHMC egyesíti a valós gyakorlati tapasztalat az ipari szabvány Ahla alapú oktatás a legjobban felkészülni a diákokat, hogy megvalósítsák álmaikat válás a vezérigazgatója a World Class szálloda vagy étterem.

Top 10 érv, hogy tanulmányozza a EHMC

A legjobb Executive Level Hospitality Management College-ben Észak-Amerikában Az egyetlen Ahla jóváhagyott College működik együtt a Major Hotel Chain EHMC Exkluzív Ahla Kettős Diploma Program - Nyerj 2 oklevelek 1 év A diákok tudják, hogy össze elmélet és a gyakorlati alkalmazása a Munka Immersion Program Rugalmasság 3 - hónap, 6 - hónap, 1 - év és 2 - Év opciók Kis létszámú osztályok és egyéni Figyelem tapasztalt Kar és személyzet Ösztöndíj, ösztöndíjat és a finanszírozási lehetőségek hazai és a nemzetközi hallgatók Szenvedélyes oktatók több mint sok kombinált Hospitality tapasztalat A World Class Campus található, a Heart of Vancouver Irányítási szinten, Multi-részleg, Gyakorlat és kihelyezések

Helyszínek

Vancouver

EHMC - Executive Hotel Management College

Address
1311 Howe St
V6Z1W2 Vancouver, Brit Kolumbia, Kanada
Telefonszám
+1 604-428-3462

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: