Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Humber, Tagja Politechnikumoknak Kanada, Elkötelezett a hallgatói siker a kiválóságot a tanításban és a tanulásban. Humber's széles körű karrier-orientált hitelesítő tartalmazza: bachelor diploma, oklevelek, bizonyítványok, és posztgraduális tanúsítvány. Ajánlunk szakmai képzést. 160 teljes munkaidős programok és 200 folyamatos képzések programok közül lehet választani, a 27.000 teljes munkaidős és 56.000 részmunkaidős diákok Humber férhetnek hozzá sok lehetőséget a folyamatos tanulás.

Látomás

Vezetés a főiskolai oktatás

Humber Mission

Humber alakul nagyjából képzett, magasan képzett és alkalmazkodóképes polgárok, hogy sikeres legyen a pályára, hogy jelentősen hozzájárulnak az általuk szolgált közösségek helyi, nemzeti és globális szinten.

Értékek

Diák-központú - Tartjuk a jelenlegi és a jövőbeli sikere diákjainknak, mint a mi legnagyobb prioritást. Excellence - Elkötelezettek vagyunk a kiváló szolgáltatásokat, a tudományos programok és az oktatásban. Innováció - Arra számítunk, és az újonnan felmerülő trendeket, hogy megfeleljen a változó igényeit a helyi, nemzeti és globális közösségekben. Tisztelet - Mi fenntartása a legmagasabb szintű etikai normákat, és megerősítik és védik a jogait, méltóságát, és integritását minden tagja a sokszínű közösség. Integráció - Mi ápolják a munka- és tanulási környezet, amelyben a sokféleség elismerése lényeges sikerünk. Fenntarthatóság - Mi megőrizzük közös jövőt azáltal, hogy elfogadjuk a társadalmi, ökológiai és gazdasági hatását a döntéseket.

Helyszínek

Toronto

Address
Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
205 Humber College Blvd

M9W 5L7 Toronto, Ontario, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket