Le Cordon Bleu University Ottawa
Bevezetés
Küldetésünk
A több mint egy évszázados hagyományra és kiválóságra építve a Le Cordon Bleu hálózat elkötelezett az innováció és a bevált gyakorlatok iránt a gasztronómia, a vendéglátás és a menedzsment területén, és elkötelezettségét betartja a tanítás, a tanulás és a kutatás bővülő nemzetközi hálózatán keresztül, amelyet a termékek és szolgáltatások fejlesztése. Bár a Le Cordon Bleu hálózat független szervezet, együttműködik az iparral, a képzéssel és az egyetemi partnerekkel is a szigor, a relevancia és a példaértékű vállalkozás érdekében.
1. Vegye körül magát a kiválóság hagyományaival
A Le Cordon Bleu-t sokan a világ vezető konyhaművészeti intézetének tartják.
Több mint 120 éves tanári tapasztalattal a Le Cordon Bleu hálózat továbbra is elkötelezett amellett, hogy szilárd alapot teremtsen a gasztronómia, a vendéglátás és a menedzsment legjobb gyakorlatai terén.
A diplomások a kiválóság nagy hagyományának részévé válnak, olyan igazolásokkal, amelyek megkülönböztetik őket a versenytől egy igényes és változó környezetben.
2. Tanuljon megtisztelő karunktól
Több mint 80 Le Cordon Bleu szakács a legkiválóbb konyhákból és a Michelin-csillagos éttermekből adja naponta át tudását és tapasztalatait diákjainak. Nemcsak oktatók, hanem mentorok is, akik egész életen át inspirálják és támogatják a diplomásokat.
A Le Cordon Bleu karán egyetemi tanárok, nemzetközi személyiségek, valamint az idegenforgalom és a vendéglátás ágazatának szakemberei vannak.
3. Szerezzen világszínvonalú oktatást
A Le Cordon Bleu a klasszikus francia kulináris technikák terén ma elérhető legteljesebb és legátfogóbb képzést is kínálja, sok gyakorlati órával a konyhák tanításában, világszínvonalú szakácsok irányításával.
4. Keressen nagyszerű karriert
Minden diplomás elhagyja a Le Cordon Bleu-t azzal a képességgel, hogy izgalmas karriert indítson nemcsak a világ vezető éttermeiben, szállodáiban vagy üdülőhelyeiben, hanem újságíróként, szerzőként, oktatóként, tanácsadóként vagy vállalkozóként is.
5. Legyen része Öregdiák-hálózatunknak
A Le Cordon Bleu programok olyan utat indítanak a hallgatók számára, amely kiválóságot, kreativitást, innovációt és személyes gazdagodást ösztönöz, lehetővé téve számukra, hogy sikeres karrierbe vagy személyes tevékenységbe kezdjenek.
Az elmúlt 100 évben a Le Cordon Bleu számos híres diplomát készített, köztük Dione Lucast, Julia Child-ot, Nancy Silvertont, Nathalie Dupree-t, Ericet és Bruce Bromberget, Allen Sussert, James Petersont, Lydia Shire-t, Giada De Laurentiist, Virgilio Martínez Véliz-t, Gaston Acurio és Ming Tsai csak néhányat említve.
6. Megfelel a holnap kulináris és vendéglátóipar szükségleteinek
A Le Cordon Bleu tanfolyamok naprakészek és relevánsak az ipar számára. Az innováció és az új technológiák révén a Le Cordon Bleu folyamatosan adaptálja akadémiai programjait a kulináris, turisztikai és vendéglátóipar jövőbeni igényeihez.
Miért érdemes Ottawában tanulni?
Kanadát a világ egyik legbékésebb nemzeteként tartják számon, Ottawa festői fővárosát pedig a nemzet legbiztonságosabb városának nevezik. Ottawa gazdag gasztronómiai története, a francia építészet érzéke és a nemzeti történelmi helyszínek miatt tökéletes hely a premier kulináris művészeti oktatásba való befektetésre.
Helyszínek
- Ottawa
Laurier Avenue East,453, K1N 6R4, Ottawa