Keystone logo
Le Cordon Bleu University Ottawa

Le Cordon Bleu University Ottawa

Le Cordon Bleu University Ottawa

Bevezetés

Küldetésünk

A több mint egy évszázados hagyományra és kiválóságra építve a Le Cordon Bleu hálózat elkötelezett az innováció és a bevált gyakorlatok iránt a gasztronómia, a vendéglátás és a menedzsment területén, és elkötelezettségét betartja a tanítás, a tanulás és a kutatás bővülő nemzetközi hálózatán keresztül, amelyet a termékek és szolgáltatások fejlesztése. Bár a Le Cordon Bleu hálózat független szervezet, együttműködik az iparral, a képzéssel és az egyetemi partnerekkel is a szigor, a relevancia és a példaértékű vállalkozás érdekében.

1. Vegye körül magát a kiválóság hagyományaival

A Le Cordon Bleu-t sokan a világ vezető konyhaművészeti intézetének tartják.

Több mint 120 éves tanári tapasztalattal a Le Cordon Bleu hálózat továbbra is elkötelezett amellett, hogy szilárd alapot teremtsen a gasztronómia, a vendéglátás és a menedzsment legjobb gyakorlatai terén.

A diplomások a kiválóság nagy hagyományának részévé válnak, olyan igazolásokkal, amelyek megkülönböztetik őket a versenytől egy igényes és változó környezetben.

2. Tanuljon megtisztelő karunktól

Több mint 80 Le Cordon Bleu szakács a legkiválóbb konyhákból és a Michelin-csillagos éttermekből adja naponta át tudását és tapasztalatait diákjainak. Nemcsak oktatók, hanem mentorok is, akik egész életen át inspirálják és támogatják a diplomásokat.

A Le Cordon Bleu karán egyetemi tanárok, nemzetközi személyiségek, valamint az idegenforgalom és a vendéglátás ágazatának szakemberei vannak.

3. Szerezzen világszínvonalú oktatást

A Le Cordon Bleu a klasszikus francia kulináris technikák terén ma elérhető legteljesebb és legátfogóbb képzést is kínálja, sok gyakorlati órával a konyhák tanításában, világszínvonalú szakácsok irányításával.

4. Keressen nagyszerű karriert

Minden diplomás elhagyja a Le Cordon Bleu-t azzal a képességgel, hogy izgalmas karriert indítson nemcsak a világ vezető éttermeiben, szállodáiban vagy üdülőhelyeiben, hanem újságíróként, szerzőként, oktatóként, tanácsadóként vagy vállalkozóként is.

5. Legyen része Öregdiák-hálózatunknak

A Le Cordon Bleu programok olyan utat indítanak a hallgatók számára, amely kiválóságot, kreativitást, innovációt és személyes gazdagodást ösztönöz, lehetővé téve számukra, hogy sikeres karrierbe vagy személyes tevékenységbe kezdjenek.

Az elmúlt 100 évben a Le Cordon Bleu számos híres diplomát készített, köztük Dione Lucast, Julia Child-ot, Nancy Silvertont, Nathalie Dupree-t, Ericet és Bruce Bromberget, Allen Sussert, James Petersont, Lydia Shire-t, Giada De Laurentiist, Virgilio Martínez Véliz-t, Gaston Acurio és Ming Tsai csak néhányat említve.

6. Megfelel a holnap kulináris és vendéglátóipar szükségleteinek

A Le Cordon Bleu tanfolyamok naprakészek és relevánsak az ipar számára. Az innováció és az új technológiák révén a Le Cordon Bleu folyamatosan adaptálja akadémiai programjait a kulináris, turisztikai és vendéglátóipar jövőbeni igényeihez.

Miért érdemes Ottawában tanulni?

Kanadát a világ egyik legbékésebb nemzeteként tartják számon, Ottawa festői fővárosát pedig a nemzet legbiztonságosabb városának nevezik. Ottawa gazdag gasztronómiai története, a francia építészet érzéke és a nemzeti történelmi helyszínek miatt tökéletes hely a premier kulináris művészeti oktatásba való befektetésre.

Helyszínek

  • Ottawa

    Laurier Avenue East,453, K1N 6R4, Ottawa

    Kérdések