McGill University, Desautels Faculty of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

McGill gyors tények

  • 1821 a McGill Egyetem alapítója
  • 1. Kanadában az orvostudományi egyetemek között tizenegy egymást követő évben (Maclean's 2016)
  • 24. a világon (QS World University Rankings 2015/16)
  • 300 tanulmányi program
  • 25% nemzetközi diákok
  • 23% diplomás hallgatók
  • A Ph.D. legmagasabb% -a bármely kanadai kutatóegyetem hallgatói
  • 180 ország, ahol az öregdiákok élnek és dolgoznak
  • 139 Rhodes Scholars - a legmagasabb a kanadai egyetemek között
  • 12 Nobel-díjas - a legmagasabb a kanadai egyetemek körében

Kik vagyunk

A McGill Egyetem Kanada egyik legismertebb felsőoktatási intézménye és az egyik vezető egyetem a világon. A mintegy 150 országból érkező McGill-be érkező hallgatók számára a diákok testülete az ország minden kutatási intenzív egyetemének legszélesebb körben eltérő. McGill-t 1821-ben alapították James McGill nagylelkű fogadtatásának köszönhetően, és azóta kis kollégiumról egy lenyűgöző egyetemre, két egyetemre, 11 karra, 300 tanulmányi programra és 40 000 diákra nőttünk. Az egyetem négy társult oktatási kórházzal is partnerséget végez évente több mint 1000 egészségügyi szakember elvégzésére.

A siker tradíciója

A McGill világszerte elismert oktatási és kutatási programjainak kiválóságát. Ernest Rutherford Nobel-díjas kutatást folytatott a radioaktivitás természetéről a McGill-ben, amely az egyetemek hosszú innovációs hagyományának része, amely magában foglalja a mesterséges vérsejtek és a plexiüveg találmányát. Ma professzoraink építik az epigenetika új területét, fejlesztik az alternatív energiaforrásokat a növényi növényekbõl, és minden területen elképzelhetõvé teszik az emberi teljesítményt. 250 000 diplomásunk óriási globális hálózatot alkot, sok alumínium vezetőjüket a Legfelsőbb Bíróság bírái, díjnyertes szerzők és zenészek, űrhajósok stb.

A legfényesebb diákok

A csillagmûvészeten kívül McGill ismert, hogy vonzza a legfényesebb diákokat Kanadából, az Egyesült Államokból és a világ minden tájáról. A McGill diákjai a legmagasabb átlagot érik el Kanadában, és elkötelezettségünk, hogy a legjobbakat támogassuk, segítette a diákjainknak, hogy átlagban több nemzeti és nemzetközi díjat nyerjenek, mint bármely más kanadai egyetemen. A rangos Rhodes ösztöndíj egy nemzetvezető 138 McGill diákhoz ment. Az a képesség, hogy egyensúlyban tartsák az iskolai kiválóságot a tanórán kívüli képzéssel, a McGill diák másik jellemzője. A gazdag atlétikai hagyomány mellett számos olimpián és a jégkorong és a futball megszületése mellett több ezer McGill diák vesz részt a több száz klubban, egyesületben és közösségi csoportban, amely gazdagítja Montrealot, és hozzájárul az élénk campusélethez.

Küldetés

A McGill Egyetem küldetése a tudás megteremtése és terjesztése, a lehető legjobb oktatás nyújtásával, a legmagasabb nemzetközi színvonalú kiválóságnak ítélt kutatási és tudományos tevékenységek és a társadalom számára nyújtott szolgáltatás révén. Motto Grandescunt Aucta Labore (A munka, minden dolog nő és nő.)

10 büszkeség

1. A PEER-INTÉZMÉNYEK Rangsorolása 1. egymást követő évben Kanadában az orvos-doktori egyetemek között (Maclean's University Rankings 2016) a világ 24. helyén (QS World University Rankings 2015) a világ 39. helyén (Times Higher Education World University Rankings 2014/15) 1. vagy holtversenyben van Kanada nagy egyetemei között az informatika, a városi elégedettség, a munkaadók és a könyvtárak hírneve terén (Globe and Mail's Canadian University Report)

2. A LEGJOBB TANULÓK McGill világszerte ismert az égig érő besorolási fokozatairól, és hallgatóink elképesztő 139 Rhodes-ösztöndíjassal számoltak a soraik között - jobban, mint bármely más kanadai egyetem. Évente maréknyi rangos díjat és díjat keresnek tanulmányi és sportteljesítményekért, és a 2011. májusi kanadai választásokon öt diákunk legyőzte az inkumbenseket, hogy a nemzet valaha legfiatalabb parlamenti képviselőivé váljon.

3. McGill ELSŐ A felfedezés, hogy az atomok oszthatók. Az agy motoros kéregének első térképe. A plexi, három fő sportág és a mesterséges vérsejt találmánya. Több mint 190 éve McGillians és Eureka pillanataik jobbra változtatják a világot.

4. VILÁGSZERETES ALUMNIÁK Körülbelül 180 országban élnek. Soraikban vannak világvezetők, űrhajósok, Nobel-díjasok, valamint számos előadó a művészet, a tudomány, az üzleti élet és a közszolgálat világában. Egy 2013-as felmérésben a munkaadók a világ 37. legrangosabbnak minősítették McGill fokozatait. Határokon átnyúlóan és tudományterületeken keresztül McGill több mint 250 000 élő öregdiákja képzettségét és tapasztalatait felhasználva megváltoztatja a világot.

5. HÍR A KUTATÁSOKHOZ Az interdiszciplináris munkára összpontosítva a világ legkiválóbb kutatás-intenzív egyetemei közé tartozunk, és a kiválóság hagyományát folytatjuk, amely magában foglalja Sir Ernest Rutherfordot, Wilder Penfieldet, Charles Taylorot és még sokan mások. Ma kutatóink nagy lépéseket tesznek a legkülönbözőbb területeken, a zöld kémia és a nanotechnológia között, az élelmiszer-tudománytól kezdve a genomika és a proteomika titkaiig.

6. KANADA NEMZETKÖZI EGYETEME A McGill Kanada egyik legismertebb felsőoktatási intézménye, és a világ egyik vezető kutatásigényes egyeteme. Miután hallgatóink 24% -a több mint 150 országból érkezik a McGill-be, hallgatói testületünk az ország nemzetközileg legváltozatosabb orvosi-doktori egyeteme. Kiváló szakmai gyakorlati programjaink a világ minden táján elhelyezik a hallgatókat, és öregdiákjaink több mint 180 országban élnek világszerte.

7. VIBRANT METROPOLIS Montreal a régi és az új világ találkozási pontján ül. A macskakövek városa, és nemzetközi központja a repülőgépiparnak, a gyógyszeriparnak, a szoftverfejlesztésnek és egyebeknek. Ez egy biztonságos, élettel teli hely, amely olyan kultúrával teli, amely folyamatosan a világ legélhetőbb városai közé tartozik. Montrealban mintegy 220 000 középiskolai hallgató él, valamint rengeteg zöldfelület, valamint több száz kávézó és vendéglő, amelyekről Montreal híres. Valójában a város a világ 8. legjobb diákvárosaként szerepel.

8. KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS A FENNTARTHATÓSÁG SZÁMÁRA Szenvedélyeink vagyunk a fenntarthatóságért, és teszünk is valamit ez ellen. A McGill Vision 2020 fenntarthatósági stratégiája ambiciózus menetrendet tűz ki a zöldebb, igazságosabb, egészségesebb jövő érdekében, a Fenntarthatósági Projektek Alapja pedig évente 840 000 USD magvető támogatást kínál azokhoz a projektekhez, amelyek segítenek eljutni oda. 2009 óta számos kezdeményezést finanszíroztunk, beleértve a városi kertészeti projekteket, a kerékpáros kollektívát, a zöldhulladék-kezelési rendszereket és még sok mást.

9. NOBEL-DÍJASZEREK McGill tizenkét Nobel-díjasat számlál oktatói és öregdiákjai közé - a kanadai egyetemek közül a legtöbbet -, akiknek közreműködése magában foglalja a digitális kamerák mögött rejlő technológiát, annak felfedezését, hogy az emberi test miként védi genetikai kódját, a elektrontranszfer, a vizuális észlelés, a hormonok és a részecske-kölcsönhatások, valamint a dendritikus sejtek felfedezésének úttörő munkája immunjelző Pathways amelyek ellenőrzik és vezérlik az immunválaszt.

10. NAGY MUNKAHELY A McGill-nél tudjuk, hogy mennyire fontos vonzani a legjobbakat és legfényesebbeket: a hallgatóinktól a kutatóinkig és az alkalmazottainkig. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a McGill mindenki számára boldoguljon, és büszkén mondhatjuk, hogy erőfeszítéseink nem maradtak észrevétlen. 2015-ben ismét Montreal egyik legfontosabb munkaadójának neveztük el.

Helyszínek

Montreal

Address
Bronfman Building
1001 Sherbrooke Street West

H3A 1G5 Montreal, Quebec, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited