Northeastern Univeristy —Toronto

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1898-ban alapított Northeastern a világ 50 legnagyobb kutatási egyeteme és a tapasztalati tanulás elismert vezetője, a világ legnagyobb és leginnovatívabb kooperatív oktatási programjában lekötve. Integráljuk az osztálytermi tanulmányokat a szakmai munka, a kutatás, a szolgáltatás és a globális tanulás lehetőségeivel 128 országban.

Főbb értékeink

Hozzájárulás

Az Északkelet arra törekszik, hogy hozzájáruljon a campus minden egyes tagjának egyéni teljesítéséhez, a környező közösségek jólétéhez és a globális és társadalmi igényeket kielégítő megoldásokhoz.

Sokféleség

Az északkeleti ünnepli a sokféleséget minden formájában, és elősegíti a tisztelet kultúráját, amely megerősíti a csoportok közötti kapcsolatokat és építi a közösséget.

becsületesség

A Northeastern minden tevékenységét és interakcióját integritással végzi, megtartva a legmagasabb etikai normákat.

eljegyzés

A Northeastern elősegíti az aktív részvételt az oktatásban és a tanulásban, az ösztöndíjban és a kutatásban, a városi közösségek életében, valamint öregdiákunkkal és barátaival.

Lehetőség

Az Északkelet lehetőséget kínál azoknak, akik igyekszik leküzdeni a hátrányokat, és nagy ígérettel bírnak a jövőbeli sikerre.

A vezetés hagyománya

Az Északkelet egy új ötlettel indult: hogy a felsőoktatás gazdagodjon, ha a hallgatói kurzusokat összekapcsolják a tanulmányaik területén szerzett tapasztalati lehetőségekkel; hogy egy egyetem a legjobban kiszolgálhatja hallgatóit és innovációt vezethet, ha közvetlen kapcsolatba lép a közösséggel a munkaadókkal folytatott partnerségek révén.

Ahogy az egyetem az évtizedek óta növekszik, növekszik a közösség szélessége és az elkötelezettség szintje is. Manapság a co-op a világ legnagyobb tapasztalati tanulási programjának központi eleme, amely 128 országban több mint 3300 munkáltatóra terjed ki.

Az északkeleti vezetés a tapasztalati tanulásban az alapja vezetésének a globális oktatási és kutatási partnerségek kialakításában az egész világon - és az észak-karolinai Seattle-ben és Charlotte-ban működő egyetemi campusok és a Szilícium-völgy központja ennek a vezetésnek a legújabb megnyilvánulása. Csakúgy, mint 1898-ban, Északkelet kapcsolatba lép a közösségekkel az oktatás és a gazdasági növekedés előmozdítását célzó partnerségekben.127373_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Tapasztalja meg globális hálózatunkat

Az északkeleti üzleti vezetők, öregdiákok és hallgatók hálózata több ezer szervezetre terjed ki több mint 150 országban. A csatlakozás egyszerű: jelentkezzen hallgatóként vagy partnerként az egyetemen, és része vagy az északkeleti hálózatnak. Kapcsolatban lesznek olyan szakemberekkel és társaikkal, akik a megfelelő ajtókat nyitják meg, függetlenül attól, hogy karrierjüket kezdik, vagy vállalkozásodat folytatják.

Az iparhoz igazított programok a tapasztalati tanuláson alapulnak

Az északkeleti online tanfolyamok nem csupán az online környezetbe beillesztett osztálytermi tanfolyamok. A tanulási szakértőkkel és az ipari partnerekkel együttműködve elsőként dolgozunk ki olyan online oktatási modellt, amelyet a kognitív tudomány vezet, a munkáltatók tájékoztatnak, és a tapasztalati tanulás táplál. A program extra tapasztalati dimenziót foglal magában az együttműködésben kidolgozott tantervek, együttműködési oktatási gyakorlatok, valamint vállalati rezidenciák, esettanulmányok és speciális projektek révén.

Regionális campusok, csomópontok és 3300 globális partner hálózat

Toronto a legújabb kiegészítés az egyetem globális hálózatához, amely magában foglalja a bostoni zászlóshajó egyetemet, valamint a regionális egyetemeket Charlotte-ban, Észak-Karolinában, Seattle-ben és a San Francisco-öböl körzetében. Az oktatás és a kutatás ezen egyedülálló és hatalmas kombinációja, összhangban a regionális és globális munkaerővel és a fejlesztési igényekkel, a felsőoktatást olyan modell fölé helyezi, amely alig változott az évszázadok során.

Az egyetemi partnerségek - egyetemi és posztgraduális programok, valamint kari kutatási együttműködések révén - több, mint 3 300 vállalkozást és nonprofit szervezetet foglalnak magukba a kontinensek több mint 150 országában.

Globális Alumni Hálózat

Az északkeleti 255 000 fős öregdiák a szakemberek és az aktív polgárok világméretű közösségét alkotják. Az egyetem 25 amerikai alumni fejezete, nyolc nemzetközi fejezet és több mint 80 országban működő alumni küldöttség tartja fenn az öregdiumokat, és forrást jelent a jelenlegi hallgatók számára a nemzetközi együttműködésen.

Karrier előmozdítása

Karrier szolgáltatásaink - amelyeket a Princeton Review a nemzet négy egymást követő éven belül a négy legjobbak közé sorolt - a hallgatók és az öregdiákok hálózatán keresztül ezeket és még sok más erőforrást kínálnak: kapcsolatok több ezer munkáltatóval, karrier-tanácsadás, álláskeresés és interjúk előkészítése, valamint linkek számos online és személyes karrierszolgáltatáshoz.

Az északkeleti előnye

Az 1898-ban Bostonban alapított Northeastern egy globális kutatási egyetem és a tapasztalati tanulás világvezetője, campusokkal Bostonban, Charlotte-ban, a San Francisco-öböl környékén, Seattle-ben és most Torontóban. Tudjuk, hogy a gyors technológiai változások idején meg kell tanulnunk, hogy lépést tartsunk.

Innovatív programok

Mester programjaink összhangban vannak Toronto egyes leggyorsabban növekvő iparágaival. Minden programot teljesen online vagy rugalmas hibrid formátumban kínálunk (online és osztályon belüli oktatást kombinálva). Vegyen részt a Northeastern világszínvonalú karok által tanított osztályokon a saját ütemterve szerint.

Globális hálózat

A növekvő egyetemi hálózatunkkal az Northeastern egyedülálló perspektívát hoz a világ legdinamikusabb városai tehetség- és innovációs igényeire.

Tapasztalati lehetőségek

Az Northeastern az iparághoz igazodó tapasztalatokat minden diplomás és szakképzettségű programba behúzza a neves co-op program és az innovatív XN oktatási platform révén - amelyben a hallgatók közvetlenül az ipar szponzoraival dolgoznak egy rövid távú üzleti projekten.

A szállítási modell

Az északkeleti kar tagjai az online és hibrid alapú programokban integrálják mély elméleti tudásukat erős szakmai tapasztalattal. Az online oktatást gazdag tanulási környezetté tevő technológiai eszközök felhasználásával sokféle forrásból nyernek forrásokat, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy új ismereteket közvetlenül alkalmazzanak a munkahelyi problémamegoldó igényekre.

Diplománk célja, hogy minden hallgató online és hibrid tanulási lehetőségek közül választhasson. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy különféle formátumokban tanfolyamokat biztosítsunk; azonban a beiratkozás határozza meg a tanfolyam-kínálatot időszakonként.

Hibrid formátumunk - az online és az osztálytermi tanulás keverése - mind a két világ legjobbjait kínálja a hallgatóknak: az online oktatás rugalmasságát és kényelmét, valamint az osztálytermi programok személyes, oktatói és társainak interakcióját.

A torontói campus

A Northeastern University, a legmagasabb rangú, nonprofit amerikai egyetem, megkülönböztetett regionális egyetemeket hozott létre kiválasztott városokban, iparághoz igazodó posztgraduális programokat kínálva, amelyek segítenek a dolgozó szakembereknek karriercélok elérésében. Az északkeleti torontói campus megnyílik a három Master of Science programmal, amelyek iránti igény nagy a régió munkaadói körében - projektmenedzsment, kiberbiztonság, valamint a gyógyszerek, biológia és orvostechnikai eszközök szabályozási ügyei. A torontói világgazdasági központ igényeihez igazodva ezek a képzési programok egyértelmű utat kínálnak a dolgozó szakemberek számára karrierjük továbbfejlesztéséhez, miközben a jelenlegi szervezeteikben maradnak: az online oktatás ütemezésének rugalmassága a kiemelkedő karokkal, tudományos erőforrásokkal és egy vezető amerikai kutatóintézet.

A Vancouver elhelyezkedése

A Vancouveri Northeastern Egyetem az első helyünk Brit Columbiaban és a második Kanadában. Izgatottan örülünk, hogy csatlakozhatunk a Cascadia Innovation Corridor néven ismert nemzetközi szuperhálózathoz, amely északkeleti részén fekszik Seattle-ben, valamint olyan cégeknek, mint az Amazon, Microsoft, SAP, Sony, Copperleaf, Unbounce, Traction on Demand, Finger Food Advanced Technology Group, Fortinet , és több.

Vancouver fellebbezését ismételten elismerik olyan kutatások és jelentések, amelyek egy alapvető prioritásra összpontosítanak - hogy a meteorikus emelkedése világszínvonalú technológiai központként folytatódjon, Vancouvernek világszínvonalú tehetségekre van szüksége. Az innováció és a gazdaság növekedésének ösztönzése érdekében Vancouver és a British Columbia egyre inkább arra törekszik, hogy a legfényesebb és legambiciózusabb hallgatókat tanulmányozza a magasan képzett karriert biztosító releváns programok tanulmányozására. És azok számára, akik sikeresek, jutalmazzák a lehetőséget, hogy egy gazdag és sokszínű karriert egyensúlyba vegyenek egy másik életmóddal, Vancouver kiemelkedő természeti szépségével, valamint biztonságos és rendkívül sokszínű város hírnevével.

Helyszínek

Toronto

Address
Northeastern University Canada, First Canadian Place 100 King Street West, Suite 4620, Box 400
Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Address
Northeastern University Canada, 333 Seymour St,
Vancouver, Brit Kolumbia, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket