Ontario Tech University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Előmozdítjuk a tudás felfedezését és alkalmazását a gazdasági növekedés, a regionális fejlődés és a társadalmi innováció felgyorsítása érdekében. Inspiráljuk és felkészítjük hallgatóinkat és diplomáinkat arra, hogy pozitív hatást fejtsenek ki a technológiára koncentráló világban.

Prioritásaink

Tech lelkiismerettel

Célunk, hogy javítsuk az emberek és a bolygó életét a technológia etikai alkalmazásával. Ez kulcsfontosságú eleme tanítási és tanulási gyakorlatunknak, adminisztratív folyamatainknak és innovatív kutatási projektjeinknek.

Számunkra nem csak a következő technológiai áttörés fejlesztéséről van szó. A technológia társadalmi és etikai következményeinek megértése és integrálása megkülönböztet minket, mint egyetemet.

Újra elképzelni a tanulást

Alkalmazkodunk az állandóan változó oktatási környezethez azáltal, hogy kísérletezünk a rugalmas és dinamikus tanulás leghatékonyabb módjaival, minél több választási lehetőséget kínálva több embernek.

Az oklevelek és tapasztalati tanulási lehetőségek széles skálájával, valamint a vállalkozói tevékenységek ösztönzésével tanulóközpontú oktatási lehetőségeket kínálunk.

Ragadós campus létrehozása

Elősegítjük a pozitív társadalmi változásokat, és ösztönözzük az egyetemi közösségünk számára elérhető, méltányos, sokszínű és befogadó kultúrát.

Akár kutatást folytat a több mint 80 csúcstechnológiájú laboratóriumunkban, találkozik olyan ütközési helyeken, mint a The Hive Café vagy a Brilliant Catalyst, csatlakozik egy klubhoz vagy részt vesz az egyetemen megrendezett több száz eseményen, egyetemünk a tartóssá válás helye kapcsolatok.

partnerségek

Segítjük az ipar, a közösség, a kormányzat és az akadémiai partnerek hatékonyságát azáltal, hogy összefogjuk őket a hallgatókkal és a kutatókkal, hogy feltárják az innovatív megoldásokat partnereink legsürgetőbb problémáira.

A helyi és külföldi szervezetekkel együtt dolgozunk, hogy szinergiákat, ötleteket és betekintést nyújtsunk kutatási és oktatási környezetünkbe - dinamikus terekbe, amelyek hozzájárulnak a prosperálóbb társadalmi szerkezethez és bolygónkhoz.

Meséljük a történetünket

Keményen dolgoztunk egy új egyetem felépítéséért a semmiből, és mostanra nagy tapasztalattal rendelkezünk. Rejtett gyöngyszem vagyunk, és most itt az ideje, hogy megosszuk történetünket a világgal.

A rangsorban, versenyeken, kutatásban és egyebekben következetesen jóval súlycsoportunk felett ütünk. Büszkék vagyunk vállalkozó szellemünkre és bízunk abban, hogy kik vagyunk és merre tartunk.

Helyszínek

Oshawa

Address
Simcoe Street North,2000
L1G 0C5 Oshawa, Ontario, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket