Royal Roads University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

A Royal Roads University egyike Kanada legszebb nemzeti történelmi helyszíneinek egyike. 2015-ben 75 év vezetést és tanulást ünnepeltünk - 55 év katonai kollégium és 20 év közhasznú kutatóintézetként.

Megértjük a diákok szükségleteit és törekvéseit, és olyan lehetőségeket teremtettünk, amelyek az Ön életmódjához illő oktatási élményt nyújtanak. A kohort modellünk csoportos alapú tanfolyamokat kínál, amelyek a hasonló gondolkodású társaik számára olyan erőforrásokat nyújtanak, amelyek lehetővé teszik, hogy az egész programban osztozzanak, támadhassanak és növekedjenek. Még a diploma megszerzése után is ezek a csoportok továbbra is támogatják az Ön törekvéseit annak érdekében, hogy életünk megváltoztassa a tapasztalatainkat, lehetővé téve nemcsak a szakmai átalakulást, hanem a személyes is.

Van egy egyedi tanulási modellünk - „hatékonynak” nevezzük

A Royal Roads University kínált programok biztosítják a tanulóknak azokat a szerszámokat és technikákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a diploma megszerzése után hatékonyak legyenek. Függetlenül attól, hogy új karrierjét keresi vagy pénzügyileg és szakszerűen, jelenlegi szervezetén belül javítja az állását, az online tanfolyamok és az intenzív, campus rezidenciák kombinált tanulásmodellje lehetővé teszi, hogy a mai napig tanuljon.

Az online tanulási modellünk lehetővé teszi, hogy folytassa a munkát, amíg befejezte a diplomát. A program rövid, campus-rezidenciával kezdődik, amely lehetővé teszi, hogy megismerkedjen a többi diákgal a kohorszban, majd távoktatási kurzusokat tartson, amelyek az elméleti és információs anyagot a programban nyújtják. A Moodle, az online tanuláshoz használt platform megkönnyíti a tanulási anyagok szállítását, miközben képes arra, hogy kölcsönhatásba léphessen és részt vegyen diáktársaival és professzoraival.

Mi más minket

A fenntartható jövő

A Royal Roads University megértjük, hogy szükség van a környezetvédelmi vezetésre, és büszkék vagyunk arra, hogy diákjaink, oktatók és személyzet támogatják ezt az irányt. Az éghajlatváltozás korunk egyik legkritikusabb kihívása, és olyan kezdeményezésekre összpontosítunk, amelyek támogatják az egyetemi fenntarthatóságot. A környezeti fenntarthatóság nemcsak a tanítási és kutatási mandátumunkhoz kötődik, hanem olyan kihívást jelent, amely megkívánja az interdiszciplináris és együttműködő problémamegoldást.

Helyszínek

Victoria

Royal Roads University

Telefonszám
250.391.2511