Hivatalos Leírás

Ról ről

A Royal Roads University egyike Kanada legszebb nemzeti történelmi helyszíneinek egyike. 2015-ben 75 év vezetést és tanulást ünnepeltünk - 55 év katonai kollégium és 20 év közhasznú kutatóintézetként.

Megértjük a diákok szükségleteit és törekvéseit, és olyan lehetőségeket teremtettünk, amelyek az Ön életmódjához illő oktatási élményt nyújtanak. A kohort modellünk csoportos alapú tanfolyamokat kínál, amelyek a hasonló gondolkodású társaik számára olyan erőforrásokat nyújtanak, amelyek lehetővé teszik, hogy az egész programban osztozzanak, támadhassanak és növekedjenek. Még a diploma megszerzése után is ezek a csoportok továbbra is támogatják az Ön törekvéseit annak érdekében, hogy életünk megváltoztassa a tapasztalatainkat, lehetővé téve nemcsak a szakmai átalakulást, hanem a személyes is.

Van egy egyedi tanulási modellünk - „hatékonynak” nevezzük

A Royal Roads University kínált programok biztosítják a tanulóknak azokat a szerszámokat és technikákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a diploma megszerzése után hatékonyak legyenek. Függetlenül attól, hogy új karrierjét keresi vagy pénzügyileg és szakszerűen, jelenlegi szervezetén belül javítja az állását, az online tanfolyamok és az intenzív, campus rezidenciák kombinált tanulásmodellje lehetővé teszi, hogy a mai napig tanuljon.

Az online tanulási modellünk lehetővé teszi, hogy folytassa a munkát, amíg befejezte a diplomát. A program rövid, campus-rezidenciával kezdődik, amely lehetővé teszi, hogy megismerkedjen a többi diákgal a kohorszban, majd távoktatási kurzusokat tartson, amelyek az elméleti és információs anyagot a programban nyújtják. A Moodle, az online tanuláshoz használt platform megkönnyíti a tanulási anyagok szállítását, miközben képes arra, hogy kölcsönhatásba léphessen és részt vegyen diáktársaival és professzoraival.

Mi más minket

A fenntartható jövő

A Royal Roads University megértjük, hogy szükség van a környezetvédelmi vezetésre, és büszkék vagyunk arra, hogy diákjaink, oktatók és személyzet támogatják ezt az irányt. Az éghajlatváltozás korunk egyik legkritikusabb kihívása, és olyan kezdeményezésekre összpontosítunk, amelyek támogatják az egyetemi fenntarthatóságot. A környezeti fenntarthatóság nemcsak a tanítási és kutatási mandátumunkhoz kötődik, hanem olyan kihívást jelent, amely megkívánja az interdiszciplináris és együttműködő problémamegoldást.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Royal Roads University

A matematika mestere a turizmus menedzsment (MATM) program, akkor megtanulják elsőként az iparági szakértők, hogyan kell kezelni a kihívásokat, amelyekkel a mai idegenfor ... [+]

Áttekintés

A globális idegenforgalmi iparág szenvedélyes vállalkozókat és vezetőket követel fejlett, ágazatspecifikus képzéssel. A Master of Arts Turizmus Menedzsment (MATM) program célja, hogy segítsen Önnek teljesíteni ezt a keresletet.

Ha a nemzetközi utazás, a fenntartható turizmus vagy az idegenforgalmi és vendéglátóipar bármely más aspektusára szenvedél, a MATM program segíthet abban, hogy megszeresse a készségeket és tapasztalatokat, hogy minden izgalmas és rendkívül kifizetődő pályafutás során megéljen.

Ez a program az iparági szakértőkkel együttműködve felkészíti a vezető eszközöket, a fejlett tudást és a valódi készségeket a legégetőbb kérdések kezelésére és a globális turizmus legújabb trendjeire.... [-]

Kanada Victoria
Május 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 24 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Royal Roads University

A Master of Global Management fokozat végzi a posztgraduális szintű nemzetközi üzleti menedzsment oktatást, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze és demonstrálja a szükség ... [+]

Áttekintés

A mai gazdaságban a nemzetközi üzleti tevékenységnek köszönhetően a szakembereknek gyakorlati tapasztalatra és tudományos tudatosságra alapuló perspektívát kell biztosítaniuk - a munkaképes készségek ideális kombinációja az emberek és projektek irányításához és vezetéséhez, egy összetett globális piacon.

A Master of Global Management egy 42 kredit, nemzetközi üzleti menedzsment fokozat, kifejezetten a dolgozó szakemberek, akik szeretnének elvégezni érzékenység és agilitás a globális munkahelyen. Legalább 2 éves, teljes munkaidős, releváns munkatapasztalat szükséges a programhoz való alkalmazásra. Olyan gyakorlati programot kínálunk, ahol az alkalmazott tudást a Kanadában és a világ minden tájáról érkező szakemberekkel való kapcsolattartás során kapja meg. A program végzős szakemberei teljesen képzettek, munkaigényes vezetők és vezető szerepet töltenek be a globális gondolkodásmóddal, a kulturális tudatossággal és annak megértésével, hogy a számviteli és jogi szabályok, mint például a számvitel és a jog az ipar és a piac között változik.... [-]

Kanada Victoria
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 19 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Royal Roads University

A Royal Roads University Interkulturális és Nemzetközi Kommunikációs Programja egy innovatív személyes, szakmai és tudományos fejlesztési program, amelyet olyan hallgatók ... [+]

Áttekintés

A Master of Arts interkulturális és nemzetközi kommunikáció egy 36 kredit, on-campus vagy kevert program Royal Roads University . Ez egy innovatív személyes, professzionális és egyetemi fejlesztési program, amelyet olyan hallgatók számára terveztek, akik kommunikációs karriert kívánnak folytatni egyre inkább változatosabb és globalizált világunkban. Ez a program kétféle formátumban érhető el: egy 18 hónapos on-campus program vagy egy kétéves kevert modell, amely az on-campus lakóhelyén online tanulással rendelkezik.

A gyorsan növekvő globális környezetre reagáló stratégiai és független gondolkodású kommunikációs szakemberek növekvő igényeinek kielégítése érdekében a diplomások kifejlesztik a bonyolult körülmények között hatékony kommunikációhoz szükséges készségeket, felhasználva a különböző médiát és kommunikációs műfajokat, és különböző közönségeket különböző kulturális beállítások között. A hallgatók felderítik az interkulturális és a nemzetközi kommunikációs elméletet, a tudományos írás és a kommunikáció, a médiakapcsolatok globális kontextusában, a közügyek és az érdekképviselet, a szociális marketing, és így tovább.... [-]

Kanada Victoria
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 22 hónap
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Royal Roads University
Honlap
Telefonszám
250.391.2511