Saint Mary’s University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Válassza a Szent Mária Egyetemet!

A Szent Mária Egyetem 1802-ben alakult, és a kanadai Nova Scotia-ban található Halifaxban található. Az egyetemnek hosszú ideje van az oktatás és kutatás tudományos kiválósága. Campusunk több mint 7000 diákból ad otthont több mint 115 országból. A Szent Mária Egyetem elismerten Kanadában az egyik leginkább nemzetközileg elismert diákpopuláció.

A mottónk, az Age Quod Agis szerint - tedd, amit csinálsz, kiválóságot értünk el a liberális művészetek, a környezeti tanulmányok, az üzleti, a tudomány és a műszaki egyetemi tanulmányok keretében. Mi is kínálunk diplomás programok különösen erős területeken. Minden akadémiai programunkat nemzetközi szinten akkreditálták és elismerték annak érdekében, hogy a diákok világszerte hozzáférhessenek a foglalkoztatáshoz és a posztgraduális tanulmányokhoz.

A Sobey School of Business minden programja kapta meg a legmagasabb szintű nemzetközi akkreditációt. Az AACSB akkreditáció a Bachelor of Commerce-ról az üzleti menedzsment PhD-jáig terjed.

Van egy Bachelor of Science program, amely ismert az egyetemi hallgatók számára rendelkezésre álló kutatási lehetőségek számáról. A zöldkémiai területeket tanulók képesek az új Atrium és a Global Learning Commons zöldtető kutatási lehetőségeit kihasználni, míg az asztrofizikai hallgatók időt töltenek az egyetemen található Burke Gaffney Megfigyelőközpontban.

A Szent Mária Bölcsészettudományi diploma ismert a rugalmasságáról és a tanfolyamok széles skálájáról, köztük néhány nagyon egyedi főcikkről, mint például a Nemzetközi Fejlesztési Tanulmányok, a Kriminológia, az Ázsiai Tanulmányok és az Atlanti-óceáni Kanada tanulmányai.

View of downtown Halifax from Dartmouth with the waterfront and the Purdy's Wharf. Halifax, Nova Scotia, Canada.

Top 5 ok a Saint Mary Egyetem kiválasztására

1. Gazdag támogató közösség

Az egyetem egy gyönyörű, szép városrészben található. Gyorsan hozzon létre értelmes kapcsolatot más diákokkal, és melegen érezze magát az új otthonában. Ha jól érzi magát, akkor többet érhet el.

2. Professzorok, akik ismerik Önt

Az átlagos bevezető osztályméretek mindössze 40 fővel nemcsak a többi diákhoz kapcsolódnak, de megismerkedhetnek a professzoraival. Hozzáféréssel a tanároknak, akik érdeklik a tanulmányi teljesítményt és a jövőt, olyan személyes segítséget nyújtanak, amely különbséget tesz.

3. Tanulás a cselekvéssel

Saint Mary-nél úgy gondoljuk, hogy a diákok jobban és gyorsabban tanulnak, amikor elméletet dolgoznak a valós világban. Ebből a célból tapasztalati tanulási lehetőségeket, laboratóriumokat, együttműködési lehetőségeket (minden karon belüli szakmai gyakorlat), külföldi utazást és valós kutatási lehetőségeket kínálunk.

4. Számos kutatási lehetőség

Ha tovább halad az akadémiai pályafutása során, böngéssze a sok általunk kínált végzős program lehetőséget (amelyek közül sok a régióban egyedülálló).

5. A tudományos kiválóság hagyománya

A teljes munkaidős professzorok mintegy 98% -a rendelkezik Ph.D.-vel, ami több, mint bármely más egyetem a tartományban. Ezek az elért professzorok a tapasztalatukat az osztályteremben, az Ön javára hozják, és gazdag alumínium közösségünk hozza meg az igazi világot. Ha valaha segítségre van szüksége az út mentén, az akadémiai támogatás, az egészségügy, a karrier és a felvételi segítség az Ön rendelkezésére áll.

Helyszínek

Halifax regionális önkormányzat

Address
Robie Street, 923
B3H 3C3 Halifax regionális önkormányzat, új Skócia, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció