Telfer School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A világ változik. És így van az üzleti világban. a Telfer School of Management a University of Ottawa már érteni, hogy mi számít túlmegy számíthat. Arra törekszünk, hogy fenntartsák a hálózat minőségi kapcsolatok - és ami fontos számunkra, hogy tegye meg a közepén mindent.

Bármi is az, hogy neked fontos, akkor az Ön számára minden eszközt, hogy hatást.

Mi megosztani veletek a szoros kapcsolat, amit kovácsolt öregdiák és az üzleti közösség, hogy meg lehet tanulni együtt vezetők, vezetők és vállalkozók, akik olyan ragyogó, mint azok inspiráló.

Mi megosztani veletek a szakértelme kutatók kiterjedt hálózatok és partnerségek szervezetek helyi, nemzeti és nemzetközi üzleti közösség.

A programok célja, hogy alakítani befolyásos vezetők, felelős vezetők és innovatív kutatók, akik pozitív hatással vannak az emberek életét, szervezetek és közösségek. Bármi legyen is a cél, mi mindig a közelben, hogy segítsen elérni őket.

A professzorok nemzetközileg elismert Csúcstechnológiai kutatás, a ki a dobozból gondolkodás, és azok vezetői a legfontosabb kutatási hálózatokban. Vesznek a legfontosabb kérdésekkel néz szembe a mai üzleti vezetők, felkészülés és kidolgozása megoldásokat holnap kihívásait, minden területen az irányítás, beleértve a három stratégiai területen: az üzleti analitika és a teljesítmény, az egészségügyi rendszerek irányítása, valamint az innováció és a vállalkozói szellemet.

Szívében Ottawa, Iskolánk büszke tudományos otthona néhány 4300 diák, 88 főállású oktatók, és több mint 25.000 öregdiák. A akkreditációk a három legigényesebb nemzetközi szervezetek (AACSB, AMBA & EQUIS) bizonyítják, hogy elismerést, mint az egyik a világ legjobb üzleti iskolák.

Stratégiai Szakterületek

A Telfer School of Management határozza meg a stratégiai terület szakértői (SAE) mint megkülönböztető, megfelelő és fenntartható platform megvalósítása a nemzeti és nemzetközi hírnevét a kutatás, az oktatás és a kölcsönhatások.

A cél az, hogy hozzon létre "teljes spektrumú" súlyos mellékhatásokkal, hogy a tartomány az alap- és alkalmazott kutatás, a pedagógia a műsorterjesztés és a kölcsönhatások.

A Telfer Iskola azonosította a következő, mint a három stratégiai Szakterületek:

Innováció és Vállalkozás Egészségügyi Systems Management Business Analytics és teljesítmény

Akkreditációk és ranglisták

A Telfer School of Management egyike annak a 2 üzleti iskolák Kanadában és az egyik kisebb, mint 70 üzleti iskolák a világon, hogy elérték a hármas koronáját akkreditációk.

A nemzetközi üzleti iskola akkreditációk, hogy a diákok kapnak egy kiváló minőségű oktatás. Egy akkreditált intézmény vonzza nem csak a magasabb minőségű tanulók, hanem azt is előírja, jelentős kutatási lehetőségeket, és lehetővé teszi a globális elismerés.

Helyszínek

Ottawa

Address
55 Laurier Avenue East

K1N 6N5 Ottawa, Ontario, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket