The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of New Brunswick Szent János Kar Üzleti ahol professzorok valóban tudja a nevét.


A mi tanár - diák arány 1:17 Ön több mint csak egy szám. Arra törekszünk, hogy megismerjék a diákok és bevonják őket a páratlan lehetőségeket, hogy igaza van, szakmai előmenetelük. Mi egy kis, barátságos és elkötelezett oktatók, amelynek feladata, hogy fokozza a megértést a világ, amelyben él és dolgozik, és lehetővé teszi, hogy egy jelentős különbség a közösségben. Azt akarjuk, hogy a diákokat, hogy sikeres legyen az bármilyen törekszik úgy dönt, hogy folytatja.


Diákjaink lehetőséget kell csinálni, és próbálja a dolgok itt, hogy soha nem kap egy esélyt, hogy egy nagyobb egyetemen. A diákok előadásokat konferenciákon tanáraikkal, melynek házigazdája a helyi rádió show, írt a hallgatói újság, szolgált a Szent János Kereskedelmi Tanács és kapcsolatban állnak néhány legbefolyásosabb és inspiráló az emberek a mi város és a tartomány.


Hozzuk valós élményt egyenesen a tantermek


Természetesen mi kar tagjai okosak, de ők is valódi emberek, akik hozzák rengeteg gyakorlati tudást a tanítási stílust. Böngészhet a kari profilok, és a tehetség, hogy létezik között a mi csapatunk.


Van egy vállalkozó, aki megtanítja Small Business stratégia, ügyvéd / mérlegképes könyvelő, aki tanít Pénzügyi és Gazdasági jog és az ICT szakértő, aki arra ösztönzi a diákokat, hogy beépítsék az új technológiákat beosztásuk révén blog-alapú tanulás folyóiratok, és kihasználva a Google Docs a jelentéseikben.

Helyszínek

Saint John

University of New Brunswick - Saint John

Address
UNB Saint John
100 Tucker Park Road
P.O. Box 5050

E2L 4L5 Saint John, New Brunswick, Kanada
Telefonszám
(506) 648-5500

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: