University of Montreal, Université de Montréal

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Université de Montréal (UdeM) ideális intézmény bárki számára, aki beiratkozik egy posztgraduális tanulmányi programba. Két kapcsolt iskolájával, a HEC Montréal és a Polytechnique Montréal, ez a felsőoktatás vezető központja Quebecben, a kutatási tevékenység szempontjából Kanadában a harmadik, és a Frankofónia egyik legnagyobb egyeteme.

Az UdeM szinte minden tudományterületen széles választékot kínál a mester- és PhD-programokról. A mikroprogramoktól kezdve a szakirányú diplomákig, a kutatásigényes programoktól a szakmai gyakorlathoz igazodó szakmai programokig rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy bárki megtalálhassa a programot, amely a legjobban igazodik bármilyen tudományos törekvéshez és célhoz.

Az UdeM irigylésre méltó hírnévnek örvend a nemzetközi tudományos porondon. 13 karával, több mint 300 kutatócsoportjával és központjával, világhírű professzorokkal és szakemberekkel, valamint a kapcsolódó intézmények széles hálózatával az UdeM a világ legfontosabb kutatóintézetei közé tartozik, így tökéletes választás a posztgraduális tanulmányok folytatásához .

A látomásunk

A Posztgraduális és Posztdoktori Rektorátus (francia nyelven: Études supérieures et postdoctorales (ESP)) továbbra is a felsőoktatás élén áll annak biztosítása érdekében, hogy a hallgatók az optimális környezetben részesüljenek tanulmányi projektjük megvalósításához, amely lehetővé teszi számukra, hogy hozzájáruljanak az oktatás fejlesztéséhez egy jobb társadalom.

Küldetésünk

 • Erős vezetést biztosítson a posztgraduális és posztdoktori tanulmányok fejlesztésében.
 • Mozgassa a különféle érdekelt feleket a Montréal Egyetemi Végzős hallgatók tudományos és élettapasztalatának fejlesztése érdekében, a felvételtől kezdve az érettségiig.

Céljaink

 • Biztosítsa a tudományos nézést és az animációt a felsőoktatás fejlesztése érdekében az egyetemen.
 • Hozzájárulás a posztgraduális programok frissítéséhez és létrehozásához.
 • A fegyelmi partnerségek mozgósítása az interdiszciplináris képzési programok megjelenésének ösztönzése érdekében.
 • Elősegíteni a végzős hallgatók felügyeletének folyamatos javítását.
 • Optimalizálja a végzős hallgatók finanszírozását.
 • Gazdagítsa a diplomás hallgatók és a posztdoktori ösztöndíjasok szakmai fejlesztési programját.
 • Támogassa a karokat a posztgraduális tanulmányok irányításában.
 • Szorosan működjön együtt a szervezeti egységekkel és a nemzetközi együttműködéssel és a hallgatói fogadással kapcsolatos szolgáltatásokkal.
 • Biztosítani kell az oktatási előírások, szabványok és irányelvek betartását.

Helyszínek

Montreal

Address
Boulevard Edouard-Montpetit,2900
H3T 1J4 Montreal, Quebec, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket