University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetésünk

Az Edwards School of Business fejleszti üzleti szakemberek építeni nemzetek.

Az Edwards School of Business lehetőséget teremt a dinamikus tanulás és a kritikai gondolkodás. Mi földelt a mi értékek hitelességét és sértetlenségét. Hiszünk a tanár-tudós modell, és szállít a küldetésünk keresztül kar jelentős tudományos és szakmai. A kultúra ünnepli sokféleség és felöleli a pluralizmust. Foglalkozunk az érintett felek építeni érték a közösségük.

A Edwards School of Business

Míg az elmúlt években a neve az üzleti programozás változott, ami nem változott egy teljes elkötelezettség, hogy kiváló oktatási tapasztalat a diákok számára. Az elmúlt közel 100 évben lettünk egy kis program kapcsolódik a szakmai számviteli közösség átfogó Business School hallgattuk az Ön számára! Azt mondta, hogy egy üzleti oktatás kell mélyen gyökerezik funkcionális magját tudományágak pénzügyi és számviteli, marketing és menedzsment, az emberi erőforrás és a stratégia. De azt is mondta, hogy ezek a mély funkcionális gyökereket meg kell erősíteni az integrált döntéshozatal képességeit. Végül azt mondta nekünk, hogy emlékezzen, hogy a hatékony döntéshozatal megköveteli kulcsfontosságú szakmai kompetencia, kommunikációs és vezetői keretein belül etika és társadalmi felelősség. Meg fogja találni ezeket a jellemzőket ágyazva minden kedves programokat.

Egy pillantás az Edwards School of Business ma:

  • Több mint $ 20 Millió éves működési költségvetése
  • Több mint 121 oktatók és dolgozók
  • Több mint 2200 diák
  • Öt szakon (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Számviteli Master of Science in Finance, a Master of Science in Marketing)
  • Két tanúsítvány programok (Business Administration tanúsítvány, bennszülött Business Administration tanúsítvány)
  • Több mint 23.500 Alumni

Helyszínek

Fanyarka

Address
S7N 5A7 Fanyarka, Saskatchewan, Kanada

Fanyarka

Address
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

SK S7K 1L9 Fanyarka, Saskatchewan, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket