University of Toronto

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1827-ben alapított University of Toronto Kanadában a tanulás, felfedezés és tudásteremtés vezető intézményévé vált. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legnagyobb kutatásintenzív egyeteme vagyunk, és ösztönözni kell az innovációra.

Diákjainknak lehetősége nyílik megtanulni és együttműködni a preeminent gondolatvezetőktől az oktatási és kutatási oktatók, öregdiákok és partnereink multidiszciplináris hálózatán keresztül.

Több mint 560 000 diplomás ötleteinek, innovációinak és akcióinak továbbra is pozitív hatása van a világra.

Átalakító oktatás

A University of Toronto a világ egyik nagyszerű egyeteme, amelyet rendkívüli mélység és kiválóság szélessége különböztet meg. A T globális kilátásai és a világ egyik legnagyobb városának kozmopolita helyzete transzformáló oktatási tapasztalatokat biztosít a hallgatók számára, felkészítve őket a gyorsan változó világunkban való navigáláshoz szükséges ismeretekkel, készségekkel és kompetenciákkal.

Kanadából és a világ minden tájáról a legkiválóbb hallgatók sok okból vonzódnak az UT-hez, ám ezt az egyetemet különbözik az átfogó kiválóság, sokféleség, valamint az igazságosság és az akadálymentesség iránti elkötelezettség.

Helyszínek

Toronto

Address
King's College Circle,27
M5S Toronto, Ontario, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket