Hivatalos Leírás

NEMZETI INTÉZMÉNYEK

Vancouver School of Theology több mint 100 éve része a brit kolumbiai teológiai oktatásnak, gazdag, úttörő hagyománynak, amelyre épít. Vancouverben alapított számos felekezeti intézmény közvetlen leszármazottja vagyunk az évek során.

Iskolánk alapvető munkája a diákoknak a gyülekezeti szolgálathoz és vezetéshez való felkészítése.

TUDTAD ...

 • A VST nemzetközi hallgatók ugyanazt a tandíjat fizetik, mint a kanadai diákok?
 • A VST a British Columbia Univesrity campusán található. Közelünk az óceánhoz, a strandokhoz, számos szabadidős és művészi tevékenységhez, és mérsékelt éghajlaton élünk.
 • Számos megfizethető lakhatási lehetőség van a campuson és a közelben?

INDIGENOUS TANULMÁNYOK

Az iskola több mint 30 évvel ezelőtt létrehozta partnerségét az első nemzetekkel, és az innovatív Native Ministries M.Div. Fokozatot a Nyugat-Kanadában és a Csendes-óceán észak-nyugati részén, valamint Hawaii-ban az USA-ban

INTER-RELIGIÓS TANULMÁNYOK

2010-ben a VST létrehozta az Inter-Religious Studies-t, új kurzusokkal és programokkal, amelyek a diákokat arra tanítják, hogy más vallási hagyományokat folytassanak a világ javára, amit Isten szeret.

LÁTOMÁS

A Vancouver School of Theology felkérik arra, hogy gondoskodó, elkötelezett és nagylelkű keresztény vezetőket oktassanak és formáljanak.

TEOLÓGIAI ALAPÍTVÁNYOK

 • Isten felhívja a világ minden tájáról érkező embereket, hogy áldások legyenek az egész teremtés számára.
 • Az Isten, melyet Izrael történelmében és Jézus Krisztusban kinyilatkoztatva hív fel minket a hagyományokkal együtt a jelen és a jövő érdekében.
 • Meglátjuk Isten képét a szomszédunkban és minden teremtésben.

KÜLDETÉS

A VST-n végzett oktatás meghívja:

 • Hűséges megkülönböztetés a keresztény szolgálat igényei szerint.
 • Szigorú kapcsolat a keresztény hagyományokkal és a kortárs tanulással.
 • Megbízható és tiszteletteljes együttműködés az őshonos lelkiismeretekkel és más kultúrákkal, valamint a hit tradíciókkal az egész teremtés javára.

VALUES

Hit közösségként kötelezettséget vállalunk arra, hogy:

 • Teológiai oktatás (teológiai, bibliai, lelkipásztori, etikai, történelmi, őslakos és inter-vallási tanulmányok) és az Isten népe virágzó formációi.
 • A megismerő keresztény tanítványok életének inspirálása a közösségen belül és azon kívül.
 • Minden ember méltóságának tiszteletben tartása.
 • A tanulás és az ösztöndíj a gondossággal és nyitottsággal történik.
 • A prófétai beszéd ösztönzése és csak a teremtés szeretetének és jólétének akciója.

CÉLOK

 • Növelje elkötelezettségünket a minisztériumhoz kötött diákok képzésére és alakítására a transzformatív vezetés számára, miközben továbbra is támogatja a meglévő kutatási orientált programokat.
 • Ösztönözzük a kiválóságot az Isten népének tanításában és tanulásában, és osszuk meg ezt a tanulást több helyszínen.
 • Növelje kapcsolataikat a felekezetekkel, amelyek jelenleg támogatnak minket és folytatják az ökumenikus terjeszkedést helyi és nemzetközi szinten.
 • Növelje kapacitásunkat az információs technológiák oktatási, kutatási és programozási célú felhasználására a különféle külső nyilvánossággal.
 • Építsd fel a VST hírnevét és táplálj nagyobb kapcsolati közösséget, például őslakos népekkel, más vallási hagyományokkal, UBC-vel, szomszédsági teológiai kollégiumokkal.
 • Erősítsük meg az "elsődleges" pályázók felvételét Kanadából, a Csendes-óceán északnyugati részéről, és vonzzuk a különböző háttérrel rendelkező diákokat.
 • Hozzon létre hosszú távú pénzügyi erőt, stabilitást és bizalmat az iskola felelősségteljes felügyeletével.
 • Fejlessze a teljes munkaidőt a szándékos felvétel és megtartás révén, kiegészítve a jelenlegi karunkat.
 • Fenntartja és fejleszti a személyzetet, a karokat és az igazgatótanácsot, akik lelkesen támogatják az iskola jövőképét és küldetését.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:


Vancouver School of Theology

... [+]

Integráció

Előadások Szemináriumok

[-]
Kanada Vancouver
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 7 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Vancouver School of Theology

Vancouver School of Theology folytatja hosszú évek óta tartó partnerségét az első nemzetek közösségeivel és partnerségeivel a vallási közösségekkel, hogy lehetővé tegyék ... [+]

A program áttekintése

Vancouver School of Theology folytatja hosszú évek óta tartó partnerségét az első nemzetek közösségeivel és partnerségeivel a vallási közösségekkel, hogy lehetővé tegyék az őshonos és inter-vallási tanulmányok MA-jét.

Célja

Ennek a fokozatnak az a célja, hogy a hallgatóknak lehetőséget biztosítson arra, hogy kutatást és írásban vegyenek részt olyan környezetben, ahol három nagy monoteista hit hagyomány találkozik az észak-amerikai őslakos hagyományokkal és fordítva. Az oklevél felkészíti a tanulókat arra, hogy részt vegyenek az egyre pluralizmusosabb világban, és felkészítsék őket arra, hogy megfeleljenek a vallási sokszínűség kihívásainak.... [-]

Kanada Vancouver
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 7 év
Campus
Bővebben magyarul
Vancouver School of Theology

Integrált Tanulmányok - A generalista választása szerint ez a koncentráció lehetővé teszi a fenti tárgykörök mindegyikének tanulmányozását, és a tudósok széles körű ... [+]

Integrált Tanulmányok - A generalista választása szerint ez a koncentráció lehetővé teszi a fenti tárgykörök mindegyikének tanulmányozását, és a tudósok széles körű ismereteket szerez a teológiai tanulmányokban.

A VST MATS programjának végzőse felkészült és felkészült a teológiai ösztöndíj gyakorlására:

Mutassa be a teológiai tudományok mesterszintű tudását, Ismertesse a teológia központi témáit, és vegyen részt teológiai gondolkodásban a kiválasztott témákban és témákban Alkalmazzon megfelelő hermeneutikai módszereket a bibliai szöveg bevezető szintű értelmezéséhez az ősi kontextusban és kortárs kontextusokban Elemezze a történeti adatokat, és mutassa be a történettudományi megértést megfelelő készségek, például az elsődleges és másodlagos forrásanyagok felhasználásával Bevezető szintű tudatosság bemutatása az inter-vallásos tanulmányok és az őshonos tanulmányok tartalmáról, módszereiről, problémáiról és kontextusairől A hallgatói koncentrációs tudományágban azonosítsa az alapvető munka koncepciókat a tudomány kritikus és konstruktív tanulmányozásában, a fegyelem alap tartalmának megvitatását, és olyan kutatási készségeket állítson fel, amelyek elegendőek ahhoz, hogy bemutassák az adott tudományág alap tartalmát Az Integratív Tanulmányok koncentrációja esetében két vagy több teológiai tudomány tartalmának, módszereinek, problémáinak és kontextusainak középfokú ismerete, valamint az összehasonlítható és integratív döntések készítése a kiválasztott területek között vagy között Bizonyítsuk be a tiszta és hatékony kommunikációt mind szóbeli, mind írott formában, logikus érvelés megteremtésén, komplex kérdésekben megfogalmazott megalapozott ítéletek készítésén és a megfelelő stílusjegyek felhasználására a tudományos írásban ... [-]
Kanada Vancouver
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 7 év
Campus
Bővebben magyarul
Vancouver School of Theology

A médiák mesterei a köz- és lelkipásztori vezetésben elismeri a keresztény közösségek változó természetéhez szükséges vezetőket, és támogatja azokat a személyeket, akik k ... [+]

A PROGRAM ÁTTEKINTÉSE

A médiák mesterei a köz- és lelkipásztori vezetésben elismeri a keresztény közösségek változó természetéhez szükséges vezetőket, és támogatja azokat a személyeket, akik különböző vezetési formákban vesznek részt, a gyülekezetektől a szociális vállalkozói körhöz, a hit alapú szociális szolgáltatásokhoz, az NGO-khoz, alapú fejlesztési, közvetítési szolgáltatások és a közösségi alapú igazságszolgáltatási kezdeményezések. A spirituális gondozásban egyedülálló specializáció a diákok számára készül a különféle lelkészi szolgálatok számára (lásd a MAPPL-t a Spiritual Care program leírásában).

... [-]
Kanada Vancouver
Január 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
Vancouver School of Theology

A spirituális gondozás koncentrációja azoknak szól, akik a hivatásokat szellemi gondozó szakemberekként kívánják ellátni olyan intézményekben, mint az egészségügyi intézm ... [+]

A PROGRAM ÁTTEKINTÉSE

A spirituális gondozás koncentrációja azoknak szól, akik a hivatásokat szellemi gondozó szakemberekként kívánják ellátni olyan intézményekben, mint az egészségügyi intézmények, a börtönök és a büntetés-végrehajtási intézmények. Ez a szakosodás célja, hogy szinkronban legyen a BC tartományi kormányzati keretszabványokkal, valamint a Kanadai Szellemi ápolás-szaktanácsadási követelményekkel. 24 hónapon belül a diákok megfelelhetnek a szellemi egészséggel foglalkozó szakemberek BC követelményeinek. A CASC további speciális egységet és rezidenset igényel szakvéleményezésre. Ezek általában befejezett posztgraduális.... [-]

Kanada Vancouver
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vancouver School of Theology

A Master of Theology fokozat egy posztgraduális diploma célja, hogy a hallgató egy fejlett megértése egy terület vagy a fegyelem a kontextusban a teológiai tanulmány, val ... [+]

A program áttekintése

A Master of Theology fokozat egy posztgraduális diploma célja, hogy a hallgató egy fejlett megértése egy terület vagy a fegyelem a kontextusban a teológiai tanulmány, valamint a fejlesztési kutatási módszerek és erőforrások megfelelő a kiválasztott terület vagy fegyelem.

A program szolgálhat egy diák felkészítésére a posztgraduális továbbképzésre a doktori szinten, felkészülve egyes tanítási formákra, a minisztériumi gyakorlat tudományos fejlesztésére, vagy fegyelmezett hangsúly a személyes érdeklődésű teológiai tanulmányok területén. Két tanulmányi folyó áll rendelkezésre:

Az egyik lehetőség egy tudományos értekezés megírását igényli; ez a lehetőség általánosan ajánlott a doktori munkára felkészülők számára.A másik lehetőség, az Általános Kutatási Opció, további tanfolyamot és jelentős projektet igényel. A program speciális képzést igényel a tanulmányi területen, amelyben a dolgozat írt, de lehetővé teszi a kurzusok kiválasztásában a sokszínűséget. Olyan területen kínálják, ahol a hallgató érdekei és az iskola erőforrásai egybeesnek.A program időtartama... [-]
Kanada Vancouver
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 10 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Virtual Tour

Promise Video

Address
6015 WALTER GAGE ROAD
Vancouver, Brit Kolumbia, Kanada