Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A STENDENRŐL

A Stenden Qatar-i Egyetem Szakmai Egyetemében kellemes, viszonylag kis környezetben, barátságos és családias hangulattal várjuk kedves vendégeinket, ahol otthon érezzük magunkat az első pillanattól kezdve.

A Stenden Qatar Egyetem Alkalmazott Tudományi Egyetem négyéves Bachelor programot kínál a Business Administration-ben, főmérnökkel a Turizmus Menedzsment, a Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment és a Nemzetközi Üzleti és Menedzsment Tanulmányok területén.

Az egyedülálló oktatási koncepció lehetőséget kínál arra, hogy olyan készségeket szerezzen, amelyek megkülönböztetik Önt a területen másoktól. A Stenden Qatari Egyetemen működő egyetemi diploma kínálatának célja, hogy olyan felsőoktatást nyújtson, amely alumíniumokat felkészítené a szolgáltatás menedzsment területén, hogy kompetens innovatív vezetőkké és nemzetközi vezető vállalkozókká válhasson. A probléma alapú tanulás koncepciója köré szerveződő szakmai diploma és az elmélet és a gyakorlat kombinációja bizonyult, hogy a diplomások különösen alkalmazhatóvá válnak közvetlenül az érettségi után.

Az általunk kínált programok megegyeznek azokkal, amelyeket Hollandiában szállítanak, a gyakorlati és kulturális okokból történő kiigazítások mellett. Az NVAO (holland flamand akkreditációs szervezet) akkreditálta az egyenértékű programokat Hollandiában, és az oktatási és felsőoktatási minisztérium Katarban elismeri a Stenden Qatari Alkalmazott Tudományok Egyetemének európai diplomáját.

Ahhoz, hogy befejezze a holland Bachelor of Business Administration (BBA) diploma követelményeit, lehetőséged van arra, hogy egy évet tanulj Hollandiában. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a második és a harmadik, illetve az egész harmadik év egyik részét Hollandiában működő egyik egyetemi helyszínen töltheti el.

A Stenden Qatari Egyetem, értjük, hogy a hallgatók ugyanolyan fontosak számunkra, mint az egyetem a diákok számára. Ezért az egyetem elkötelezett amellett, hogy felajánlja a tanulóközpontú megközelítést az oktatásnak, miközben számos lehetőséggel rendelkezik, hogy élvezhesse tanulmányait.

MIÉRT VÁLASSZUKA TÖRTÉNT

1. Elmélet és gyakorlat

Diákjaink jól felkészültek arra, hogy a diploma megszerzése után azonnal elkezdhessenek dolgozni a valós világban. Programjaink jó egyensúlyt nyújtanak az elmélet és a gyakorlat között. A hallgatóknak meghatározott számú órát kell elvégezniük a gyakorlattal kapcsolatos gyakorlati környezetben. A szakmai gyakorlat a végső tanulmányi évben végső soron felkészíti a hallgató szakmai karrierjét.

2- Probléma alapú tanulás

A probléma alapú tanulás (PBL) egy diákközpontú oktatási koncepció, amelyben a diákok együtt megoldják a problémákat és tükrözik tapasztalataikat. A PBL jellemzői: A tanulás kihívást jelentő, nyitott problémákkal küzd, a diákok kis együttműködő csoportokban dolgoznak, és a tanárok a tanulás megkönnyítő szerepét veszik fel.

3- A jövőd itt kezdődik

A Stenden Alkalmazott Tudományok Egyetem, a diplomás nagyon keresett, és mióta az első diplomás osztály, most már öregdiákok a banki és pénzügyi ágazat, a vendéglátás és a turizmus, a Qatar Alapítvány, a kormányzati szervek és a nemzetközi munka. A stájerországi Stenden Egyetem diplomája megnyitja az izgalmas jövőt, változatos karrierlehetőségekkel és lehetőségekkel

4. megközelítés, filozófia és az oktatás stílusa

A Stenden Qatar Egyetemtudományi Egyetem nagyon tanulóközpontú megközelítéssel rendelkezik a tanulás és az oktatás területén. Etikai kódexünk és ügyfélszolgálati politikánk biztosítja, hogy mind a hallgatók, mind a személyzet a fő célokra összpontosítson, és törekedjen az egész személy fejlesztésére. Programjaink küldetése, hogy felkészítse a hallgatókat a jövőbeni menedzsment funkcióikra a nemzetközi környezetben. Rugalmas és széles körű szakmai képzést jelent a diplomások számára világszerte, a szolgáltatások és a szolgáltatásmenedzsment minden területén.

5- Ismerje meg a világot - Grand Tour

Miért kell elhalasztani az utazást az érettségi után, amikor külföldre utazhatsz tanulmányaid során? A Grand Tour segítségével kombinálhatjuk a tanulmányokat az utazással, ismerkedhetünk más kultúrákkal és országokkal! Ha beiratkozik a Stenden-i Alkalmazott Tudományok Egyetemére, lehetőséget ad arra, hogy tanulmányaid részeit Európában, Afrikában, a Közel-Keleten és / vagy Ázsiában végezze. Akár Hollandiát, Dél-Afrikát, Katart, Thaiföldet vagy Bali-t választja, a késedelem nélkül kívánja választani a választott diplomáját.

Helyszínek

Doha

Address
Doha, State of Qatar
Stenden Qatar
University of Applied Sciences
Al-Jeleait Street
Bin Omran
P.O. Box 36037

Doha, Doha, Katar

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket