Nazarbayev University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Kazahsztánban, Közép-Ázsiában található Nur-Sultan városban található a Nazarbayev University egyre növekvő nemzetközi hírnévvel bíró kutatási egyetem, amely az oktatást és az innovációt ötvözi a 21. századi legkorszerűbb campuson. Nazarbayev University világszerte gyorsan ismertté vált elkötelezettségével a legmodernebb kutatóintézetévé válása iránt. A NU tudósai különféle területeken végeznek kutatásokat, és életre keltették a legambiciózusabb projekteket. A kutatást minden évben belső és külső alapok támogatják, és a modern laboratóriumokban végzik.

Az angol, mint oktatási és kutatási nyelv a Nazarbayev University , a felvételi és progressziós rendszerek teljes mértékben érdemeken alapulnak.

A mai napig az NU jóval több mint 2500 darabot publikált különféle tanulmányi területeken, ideértve a technológiát és a tudományt is. E tanulmányok közel 12,6% -a jelenleg a világ 10 leginkább idézett publikációjában helyezkedik el, köszönhetően a hallgatókkal és a karokkal 1100 nemzetközi intézmény és 268 kutatási és oktatási laboratórium közötti együttműködésnek.

Ha többet szeretne megtudni a Nazarbayev University kutatás iránti elkötelezettségéről és a csapat részévé válni, feltétlenül nézze meg a NU felvételi folyamatát, és tekintse át a különféle érdemeken alapuló finanszírozási lehetőségeket, amelyek a leendő hallgatók számára elérhetők.

133758_133722_IMG_50861.jpg

© Nazarbayev University

Egyetem

Az NU egy modern kutatási egyetemi campus, amely kényelmes életmódot biztosít a lakosok körében. A lakóövezetek mindent megtalálnak, a solo-tól kezdve a csoportos életmódig. A kulináris felfedezéshez a campus környékén különféle étkezési lehetőségeket kínálnak, miközben a biztonságot a beléptető kártyák garantálják, amelyek korlátozzák a belépést az összes campus létesítményébe.

Korszerű sportkomplexumunk elősegíti az aktív életmódot, függetlenül attól, hogy melyik sporttól és tevékenységektől tetszik. Világszínvonalú, szabályozó szabadtéri sportpályák biztosítják a tökéletes helyet a csapat alapú, belső szemű versenyekhez.

Van valami mindenki számára a NU campusán.

133759_133724_IMG_47202.jpg

© Nazarbayev University

Élet NU-nál

Az NU-ban élõ hallgatók, alkalmazottak és oktatók felfedezik Kazahsztánt és élvezik az otthon minden kényelmét. A kényelmes szállások párosulnak az első osztályú szolgáltatásokkal élelmezés, vásárlás, ápolás és egyéb személyes igények kielégítése érdekében. Számos szolgáltatás (ideértve az orvosi irodánkat is) 24 órán keresztül nyitva van, hogy a nap bármelyik napján vagy éjszaka szolgáljanak.

Mind a hallgatók, mind a hallgatók szeretik az NU-ban élni.

133760_133723_IMG_4485.jpg

© Nazarbayev University

Nemzetközi együttműködés

A Nazarbayev University stratégiai fejlesztési modellje elsősorban a világ legmagasabb rangú egyetemeivel való partnerségen alapul. Az Egyetem mindegyik iskoláját és kutatóközpontját a vezető egyetemekkel és kutatóintézetekkel együttműködésben fejlesztették ki.

Az NU célja az egyetemi szintű nemzetközivé válás előmozdítása nemzetközi együttműködés, partnerségek, az Egyetem globális felsőoktatási arénában való elhelyezése, valamint a nemzetközi hallgatók, oktatók és alkalmazottak támogatása révén.

A Nazarbayev University stratégiai tudományos és kutatási partnerei:

Stratégiai partnerek, amelyek hozzájárultak az NU fejlődéséhez:

  • A Warwicki Egyetem (Egyesült Királyság) - a Nazarbayev University Alapítvány éves programjának partnere 2015 és 2016 között.
  • A University College London (UK) - a Nazarbayev University Műszaki és Digitális Tudományok Iskolájának és az Egyetemi Előkészítő Tanúsítási Programnak a partnere 2010 és 2015 között.

Helyszínek

Nur-Sultan

Address
Qabanbay Batyr Avenue,53
010000 Nur-Sultan, Kazahsztán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket