Adventist University of Africa

Bevezetés

Hivatalos Leírás

112012_AUAMBAStudents.png

Az AUA-ról

Adventist University of Africa (AUA) az afrikai és azon kívüli vezetők fejlesztésének és alakításának küldetése. Az afrikai átalakulás egyik legfontosabb tényezője a felelős és etikus vezetés.

Ezért arra törekszünk, hogy legyen az átjáró az afrikai vezetői fejlődéshez, elősegítve a posztgraduális képzés legmagasabb színvonalát, valamint a tudás és a szakmai készségek előmozdítását „teljes” kontextusban.

112013_AUAStudentsWalking.png

Ennek elérése érdekében büszkék vagyunk az értékalapú oktatásra. Az ilyen jellegű oktatás sokkal többet nyújt, mint a tudományos ismeretek. Ez elősegíti az egész személy kiegyensúlyozott fejlődését - spirituális, fizikai, szellemi és társadalmi-érzelmi - egy folyamatot, amely egy életet ölel fel.

A jövőre vonatkozó kihívás az, hogy építsünk erre az erős alapra, hogy szilárdan megalapozzuk magunkat a világ vezető egyetemein.

Küldetés

Dinamikus posztgraduális képzés biztosítása keresztény kontextusban, a diplomások felkészítése az integritáson, a tiszteleten és a szereteten alapuló kompetens vezetés és szolgáltatás biztosítása érdekében, az egyház és a társadalom igényeinek kielégítése érdekében.

Látomás

Ahhoz, hogy az egyik legjobb egyetem legyen, az afrikai posztgraduális képzés legmagasabb színvonalának előmozdítása és a tudás és a szakmai készségek holisztikus kontextusban történő előmozdítása.

Alapértékei

Tudás. Igazság. Szolgáltatás.

Helyszínek

Nairobi

Address
Private Bag Mbagathi
Nairobi, Kenya

Nairobi, Nairobi megyében, Kenya

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket