Hivatalos Leírás

112012_AUAMBAStudents.png

Az AUA-ról

Adventist University of Africa (AUA) az afrikai és azon kívüli vezetők fejlesztésének és alakításának küldetése. Az afrikai átalakulás egyik legfontosabb tényezője a felelős és etikus vezetés.

Ezért arra törekszünk, hogy legyen az átjáró az afrikai vezetői fejlődéshez, elősegítve a posztgraduális képzés legmagasabb színvonalát, valamint a tudás és a szakmai készségek előmozdítását „teljes” kontextusban.112013_AUAStudentsWalking.png

Ennek elérése érdekében büszkék vagyunk az értékalapú oktatásra. Az ilyen jellegű oktatás sokkal többet nyújt, mint a tudományos ismeretek. Ez elősegíti az egész személy kiegyensúlyozott fejlődését - spirituális, fizikai, szellemi és társadalmi-érzelmi - egy folyamatot, amely egy életet ölel fel.

A jövőre vonatkozó kihívás az, hogy építsünk erre az erős alapra, hogy szilárdan megalapozzuk magunkat a világ vezető egyetemein.

Küldetés

Dinamikus posztgraduális képzés biztosítása keresztény kontextusban, a diplomások felkészítése az integritáson, a tiszteleten és a szereteten alapuló kompetens vezetés és szolgáltatás biztosítása érdekében, az egyház és a társadalom igényeinek kielégítése érdekében.

Látomás

Ahhoz, hogy az egyik legjobb egyetem legyen, az afrikai posztgraduális képzés legmagasabb színvonalának előmozdítása és a tudás és a szakmai készségek holisztikus kontextusban történő előmozdítása.

Alapértékei

Tudás. Igazság. Szolgáltatás.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MSc

Adventist University of Africa

Az Alkalmazott Számítástudományi Master of Science egy olyan program, amelynek célja az információs technológia és a biztonság terén a hatékony kompetenciák fejlesztéséne ... [+]

A programról

Az Alkalmazott Számítástudományi Master of Science egy olyan program, amelynek célja az információs technológia és a biztonság terén a hatékony kompetenciák fejlesztésének szükségessége, Afrika és a világ szükségleteinek kielégítése. A diplomások a számítógép és az informatika elméletét és az elméletet a mindennapi életben a jelenlegi foglalkoztatási pozíciójukban képesek lefordítani, amikor a helyi és globális kontextusban tervezik, tervezik és kezelik a számítógépes információs rendszereket.

Szakterületek

A következő területeken egy tanulmányi program választható:

KiberbiztonságE-szolgáltatásokHálózatok és rendszerek adminisztrációjaMiért csatlakozik az AUA MSc-hez az Alkalmazott Számítástudományi Programban?Elismert diploma egy Chartered EgyetemenTanuljon egy jól képzett és elkötelezett nemzetközi kar, gazdag tapasztalattalNagyszerű lehetőségek a különböző országok diákjaival való együttműködésre és a hálózatépítés fokozásáraA legmodernebb létesítményekLehetőség az elkötelezett és összpontosított diákok számára, hogy időben végezzenek (2 év teljes munkaidőben és 4 év részmunkaidőben)Szállítási mód... [-]
Kenya Nairobi
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

AUA School of Postgraduate Studies