Hivatalos Leírás

A Jézus Társasága által 1623-ban alapított katolikus egyetem, amelyet a kolumbiai kormány elismert, és amelynek célja az emberi közösség, különösen Kolumbia szolgálata, azzal a céllal, hogy egy civilizáltabb, képzettebb és igazságosabb társadalmat hozzon létre, amelyet az evangéliumi értékek ihletettek.

Elősegíti az emberek átfogó képzését, az emberi értékeket, a tudomány és a kultúra fejlődését és továbbítását, és hozzájárul a társadalom fejlődéséhez, irányításához, konstruktív kritikájához és átalakításához.

Az első egyetem Kolumbiában, intézményi akkreditációval

Az Oktatási Minisztérium az 1320. sz. Határozattal nyolc évig 2003. június 12-én jóváírta a Pontificia Universidad Javeriana -t.

Az állásfoglalás hangsúlyozza, hogy az Egyetem "kielégítő minőségi szintet ért el, hogy az ügyet szabályozó szabályoknak megfelelően az intézményi akkreditáció hivatalos aktusával nyilvánosan ismerjék el ezt a tényt".

Küldetés

A Javeriana Egyetem egy katolikus felsőoktatási intézmény, amelyet a Jézus Társaság alapított és működtet, és elkötelezett az alapító egység oktatási elveivel és irányelveivel.

Szakértők oktatási, kutatási és szolgáltatási kiválóságot képviselnek országos integrált régiókként, globális és interdiszciplináris szemléletű egyetemként, és javasolja:

  • a magas színvonalú emberi, etikai, tudományos, szakmai és társadalmi felelősségvállalásukért kiemelkedő emberek integrált kialakulása;
  • a tudás és a kultúra létrehozása és fejlesztése kritikus és innovatív perspektívában az igazságos, fenntartható, inkluzív, demokratikus, együttérző és tiszteletben tartó emberi méltóság társadalom elérése érdekében.

    1. számú egyetemi tanács, 2013. április 26. Megállapodás ( letöltési megállapodás )
Program oktatási nyelve:
Spanish (Colombia)
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Pontificia Universidad Javeriana

A városi és regionális tervezés mesterképzése az Interdiszciplináris Tanulmányok Karán 1975-ben létrehozott posztgraduális program. Jelenleg az Építészeti és Tervezési Ka ... [+]

A városi és regionális tervezés mesterképzése az Interdiszciplináris Tanulmányok Karán 1975-ben létrehozott posztgraduális program. Jelenleg az Építészeti és Tervezési Kar részlege, amely a kutatásra és a szakemberek átfogó és interdiszciplináris képzésére irányul a kolumbiai városi és regionális tervezési, területrendezési és tervezési folyamatok elemzésében, kutatásában és beavatkozásában. annak érdekében, hogy a Pontificia Universidad Javeriana missziójának iránymutatásainak megfelelően hozzájáruljunk a társadalom jelenlegi problémáinak megoldásához.

Általános információkKonferencia: péntek 14: 00-20: 00 és szombaton 7: 00-13: 00 óra közöttTanulmány mód:Megbízási fokozat: Mester a városi és regionális tervezésbenBecsült időtartam: Négy félévA kezdeményezés éve: 1975SNIES: 1033Minősített nyilvántartási felbontás: 4647, 2012. május 7., érvényes 2019. május 7-ig.Mester értéke: 11 172 000 / félév *A képzés típusa: posztgraduális képzésHely, ahol kínálják: Bogotá... [-]
Kolumbia Bogotá
Január 2020
Spanish (Colombia)
Részidős oktatás
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul