Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University egy teljes körű, akkreditált, nem nyilvános felsőoktatási intézmény, amely példátlan lendülettel fejlődik. Az egyetem története rövidebb lehet, de gazdag, és bizonyítja, hogy páratlan sikertörténet a sikerről. A 2000-es év kezdetétől gyakorlatilag az intézmény lélegzetelállító ütemben fejlődött. Az AFMKU egy olyan ötletből indult el 1998-ban, amelyet az alapító atyák tervezett. A következő lépésben a minisztériumi akkreditáció után az intézmény hivatalosan létrejött (2000), és több helyszínen Krakkóban bérelt épületekben kezdett működni. Az akkori akadémiai ajánlata 5 tanulmányi területet (nemzetközi kapcsolatok, családi tanulmányok, marketing, menedzsment és adminisztráció) tartalmazott, és csak kevéssel több mint 1200 hallgató vett részt az első évben, ami önmagában igen nagy eredmény volt Lengyelország első nem állami felsőoktatási intézményének ilyen széles körű ajánlatával kezdődött.

Ez egy virágzó és élénk tudományos központ, amely Lengyelország második legnagyobb városa, Krakkó, a város, amely 600 év alatt rendkívül gazdag akadémiai hagyománynak számít. 6 karon belül 21 tanulmányi területet kínálunk közel 9 000 diáknak. Építettük a saját state-of-the-art Campus, amely magában foglalja az egyetemi közigazgatás, kiváló oktatási létesítmények, számítógépes laboratóriumok, kávézók, üzletek, orvosi rendelő, tornaterem, könyvtár, hallgatói szervezetek, tv stúdió, művészeti galériák, több. Az általunk tett figyelemre méltó előrelépés nyilvánvalóan az akadémiai kínálatunk fejlesztésében nyilvánul meg, amely a létrehozás óta eltelt rövid idő alatt zajlott le.

Az egyetemi campus kiváló helyen fekszik, ahonnan könnyen megközelíthető a vasút- és autóbusz-állomás, valamint egy nemzetközi repülőtér. A belvárosban található, a Vistula banknál, a metropolisz történelmi központjától mindössze három kilométerre - az idegenforgalmi világszínvonalú attrakció, az óváros mindössze egy harminc perces sétával, vagy tíz perces utazással az egyik gyakori busszal vagy villamosokkal. Szupermarketek, bevásárlóközpont, mozi komplexum mind gyalogosan elérhető.

Helyszínek

Kraków

Address
Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1
30-705

Kraków, Kis-Lengyelország vajdaság, Lengyelország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: