Cracow University of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Cracow University of Technology számos tanulmányi változatot kínál. A CUT jelenlegi oktatási kínálata 25, I. és II. Fokozatú posztgraduális tanulmányokat tartalmaz 7 karon. 4 karon végzett tanulmányok angol nyelven érhetők el.


JELENTKEZZ MOST!!!


Tájékoztatjuk a külföldről érkező jelentkezőket, akik a lengyel állampolgárokra nem alkalmazandó szabályokra kérik a tanulmányokat, hogy a felvételi folyamat (Bachelor, Master program - AY 2018/2019) folyamatban van, és egész évben elfogadjuk a pályázatokat.

* Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem végeznek toborzást olyan pályázók számára, akik tanulmányokat folytatnak a lengyel és az uniós polgárokra vonatkozó szabályokra.


Nemzetközi Oktatási Központ

A nemzetközi diákok, akik szeretnének tanulni a mi Egyetemen is lehetőség van tanulni lengyel, miután befejezte az egyéves előkészítő tanfolyam az International Center of Education. Diákok vannak a világ minden tájáról, akik a Cracow University of Technology tanulnak lengyelül, miután végezték az ICE diplomáját.

A Nemzetközi Oktatási Központ a Cracow University of Technology kollégiuma. Már több mint 25 éve fogadtuk a nemzetközi hallgatókat és kutatókat.

A Központ céljai kettősek - először városi tanulmányok és fenntarthatósági tanulmányok végzése; - másodsorban egyéves előkészítő tanfolyamok és rövid intenzív áthidalási kurzusok biztosítása a lengyelországi tanulmányokat megkezdeni szándékozó nemzetközi hallgatók számára.

Az előkészítő és áthidaló tanfolyamok olyan eszközök, amelyekkel a nemzetközi diákok jobban megfelelhetnek az egyetemekbe való belépéshez szükséges tudományos követelményeknek. Az ICE tanfolyamai különösen alkalmasak arra, hogy biztosítsák az egyetemi vagy posztgraduális programban való részvételhez szükséges tudományos hátteret Lengyelországban. Előkészítő kurzusokat kínálunk a mérnöki és a tudományági, az építészeti és a művészeti szakterületeken.

Az osztályokat tapasztalt előadók és kutatók tanítják. A nemzetközi hallgatók nagyon jól ismerik a személyes és a tudományos eredményeket.

Ha szeretne tanulni és találkozni különböző kultúrákból származó emberekkel, akkor biztosak vagyunk benne, hogy a Nemzetközi Oktatási Központban eltöltött időt kifizetődő és élvezetes lesz.

Kérjük, ellenőrizze az ICE honlapját, hogy megtudjon valamit: http://www.mck.pk.edu.pl/en

Helyszínek

Kraków

Address
Cracow University of Technology
ul. Warszawska 24, 31-155

31-155 Kraków, Kis-Lengyelország vajdaság, Lengyelország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket