Gdańsk University of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Gdańsk University of Technology (lengyel név: Politechnika Gdańska) Lengyelország egyik legrégebbi és Észak-Lengyelország legnagyobb műszaki egyeteme.

1904-ben hozták létre, és azóta világszínvonalú mérnököket oktat a tudomány és a technika különböző területein.

Gdańskban - egy ezer éves hagyományokkal rendelkező város és a kapu a lengyel partvidékig - tökéletes hely a tanuláshoz és a hallgatói élvezethez.

girl, young, student

A világ 1000 legjobb egyeteme között

Gdańsk University of Technology egyike annak a 8 lengyel egyetemnek, amelyet a rangos világegyetemek Akadémiai Ranglistájába (ARWU) sorolnak, más néven Shanghai rangsorként. Évente az ARWU több mint 2000 egyetemet sorol fel, és közzéteszi a legjobb 1000 legjobb listáját. Gdańsk University of Technology 2020-ban a 801–900 közé sorolták.

A legmagasabb színvonalú kutatás a kutatás terén Európában

2017-ben az Európai Bizottság megadta a GUT-nak a rangos HR Excellence in Research logó használatának jogát. Gdańsk University of Technology tehát elismerték olyan intézményként, amely a legjobb kutatási és fejlesztési feltételeket teremti meg a kutatók számára Európában.

Az egyik legjobb egyetem Lengyelországban

Gdańsk University of Technology a második legjobb lengyel kutatóegyetem a Tudományos és Felsőoktatási Minisztérium „Kiválósági kezdeményezés - Kutatási Egyetem” versenyén. Itt jönnek létre a Lengyelországban és az egész világon használt találmányok - kommunikáció a szem használatával, valamint az ökológiai orvoslás csontritkulás ellen, biológiailag lebomló anyagok és még sok más.

Alumíniumaink

A GUT-ban végzettek 95% -a elégedett tanulmányaival. Öregdiákjaink több mint 92% -a szakmailag aktív, és a kutatások azt mutatják, hogy fizetése Lengyelországban a legmagasabbak között van.

Tanuljon és oktasson gyönyörű helyen

A Gdańsk University of Technology campusa egyedülálló hely, amelyet Európa egyik legszebbnek tartanak. Pihenési helyek a zöldövezetekben, egy nagy hagyományokkal rendelkező diákklub és Lengyelország legjobb „Juwenalia” (diákünnepe) csak néhány lehetőség a jövőbeli hallgatókra. Mindez a Tri-City agglomeráció közepén - Lengyelország egyik legjobb lakóhelye.

gda?sk, poland, gdansk

Főbb erősségei: Gdańsk University of Technology

  • Gdańsk University of Technology Lengyelország legjobb műszaki kutatóegyeteme lett a Tudományos és Felsőoktatási Minisztérium versenyén.
  • A Tudományos és Felsőoktatási Minisztérium rangsorában 2018-ban első és 2019-ben második hely volt a tanulmányok népszerűségét mérve a jelöltek között.
  • A GUT a Times Higher Education University Rankings szerint Európa 10 legszebb egyetemének egyike volt.
  • Az egyetem 9 karból áll, 37 tanulmányi területtel.
  • 1200 akadémiai oktatót alkalmaz és 14 ezer hallgatót oktat.
  • A diplomások nemcsak diplomás megszerzése után találnak könnyen munkát, hanem gyakran sikeresen létrehozzák és működtetik saját vállalkozásukat.
  • A potenciális jelöltek számára fontos tudni, hogy a Gdańsk University of Technology az egyik legnépszerűbb egyetem a fiatalok körében.
  • A GUT nemzetközi hallgatói egyedülálló támogatást élveznek mind a felvételi folyamat, mind a tanulmányok időtartama alatt a Nemzetközi Hallgatói és Látogató Irodától (ISVO) ** - amely szervezet elkötelezett az egyetem nemzetközi népszerűsítése, külföldi jelentkezők toborzása és az újonnan érkezők támogatása iránt. .

* Egy országos felmérés szerint a Gdańsk University of Technology végzettjeinek jövedelme a negyedik helyen áll az ország végzettjei között.

** Az ISVO a Gdańsk University of Technology Nemzetközi Kapcsolatok Irodájának része, és azért jött létre, hogy információt és tanácsadást nyújtson a nemzetközi jelölteknek és hallgatóknak. A támogató, többnyelvű személyzet válaszolhat a pályázatokkal, az egyetemmel, a lengyelországi tartózkodás legalizálásával, a szállással kapcsolatos kérdésekre, és segíthet a felmerülő problémák megoldásában.

Helyszínek

Gdańsk

Address
Gdańsk University of Technology
11/12 Gabriela Narutowicza Street
80-233 Gdańsk

80 Gdańsk, Pomerániai vajdaság, Lengyelország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok