Pomeranian Medical University in Szczecin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Pomerániai Orvosi Egyetem SzczecinbenPomerániai Orvosi Egyetem Szczecinben egy nyilvános (állami tulajdonú) egyetem főállású, intramurális rendszer tanulmány. Képzettségi szintjének tartott: mester szak; diploma a felsőoktatás; hosszú ciklus programot.

Két kar, a University nyújtó tanulmányaikat angolul:
1. Általános Orvostudományi Kar
2. Kar Orvosi és Fogorvosi

Pomerániai Orvosi Egyetem Szczecinben kínál tanulmányok angol nyelvű 1996 óta az Általános Orvostudományi Kar és a Fogorvostudományi Kar 2006 óta Jelenleg Pomerániai Orvosi Egyetem Szczecinben már több mint 600 diák az angol nyelvű képzésben mindkét Orvosi és Fogorvosi Karon. Több mint 250 diák már sikeresen diplomázott az Általános Orvostudományi Kar. Minden évben az egyetem kínál 100 ülőhely az Általános Orvostudományi Kar és a 30 fős Karán Orvosi és Fogorvosi.


Azonosító információt iskolai végzettség

Lengyelország, mint az Európai Unió tagja marad a teljes mértékben érvényben a 2005/36 / EK európai parlamenti és tanácsi 2005. szeptember 7 a szakmai képesítések elismeréséről. Pomerániai Orvosi Egyetem Szczecinben kínál tanterv összeegyeztethető az uniós irányelvek többek között az ECTS rendszer.

Ballagási Pomerániai Orvosi Egyetem Szczecinben mind Orvostudományi Kar és a Kar Orvosi és Fogorvosi felhatalmazza a:
1. hozzáférés további vizsgálat: lehetőség van kérni a posztgraduális tanulmányok és a doktori tanulmányokat;
2. kezdeni az eljárást az orvosi záróvizsga [lekarski Egzamin Końcowy];
3. kérni az engedélyt a szakma gyakorlására.

Fő Egyetem Könyvtára rendelkezik állandó (ingyenes diákok számára) az internet-hozzáférést adatbázisokhoz, mint például: Medline, Scopus Science Direct, Wiley on-line könyvtár, UpToDate; ERIC, Science Direct; Cochrane Gyűjtemény; ProQuest Tudományos és Technológiai; ProQuest Medical Library; EndNote Web; EBSCO; McGraw-Hill; MedTube; stb

Az egyetem együttműködik számos más orvosi iskolák, kórházak és klinikák Európában. Diák, amelyek nagy fokozat kerülhet az ERASMUS program. PMU aláírta a megállapodást a egyetemek Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban. Ennek eredménye a lehetőségek a gyakorlati képzés és a tudományos cserébe a tantestület, valamint a diákok számára.

A diákok találják, hogy Szczecin egy nyüzsgő város a széles körű társadalmi, kulturális és szabadidős létesítmények a régióban elérhető. Tanulmányozásával Szczecinben az egyik kap további előnye a tanulás egy új kultúrát. Természetesen, az orvosi vizsgálatok foglal sok a tanulók mindennapi életben, de Szczecin nyújthat széles körű tevékenységet csinálni a szabadidődben. Tevékenységük kiterjed golf, labdarúgás és a sport edzőtermek, hogy bowling, biliárd és gasztronómia mászik. A város széles kulturális élet saját Filharmonikus Zenekar, opera, művészeti galériák, klubok stb Időről időre lehet az időjárás zord és az egyik kaphat nosztalgikus, vagy egy kicsit szomorú, és ez csak természetes, hogy szeretnénk rejteni a takaró alatt, egy jó könyv vagy film hallgatói PUM bejutni a szokása, hogy keres egy kiváló hely barátokkal találkozni, ahol pihenni és korty csésze forró kávét. Szczecin rengeteg ilyen helyeken. Tekintettel arra, hogy az angol nyelvű képzésben a hallgatók a különböző sarkaiból a világot, tanulmányait PMU-hez nem csak kiváló képzést leendő orvosok és a fogorvosok, hanem egy fantasztikus lehetőség, hogy élni és dolgozni egy sokszínű környezetben, ahol az ember tanulni az új nyelvet, megérteni egy másik kultúra, vagy akár megfigyelni különböző tudományos megközelítés és technikák.

Négy ok, hogy tanulmányozza a gyógyszert Lengyelországban

1. Ez büszkélkedhet state-of-the-art létesítmények.

Májusban 2013-ban egy lengyel műtéti csapat lett az első, hogy megvalósítsa a korábban elképzelhetetlen: egy úttörő, életmentő, teljes arc transzplantációs. Nemcsak azért, mert a műtét, amelynek során a 33 éves beteg kapott egy bőr-és csont transzplantáció elvesztése után az orra, a felső állkapocs és az arc egy balesetben, de ez egyben a világ leggyorsabb időkeret egy ilyen bonyolult művelet . „Face transzplantátumok rendkívül bonyolult, viszonylag ritka eljárások általában csak hosszas előkészítés, általában hónapok vagy évek”, mondják a Daily Mail.

Élen jár e és még sok egyéb gyógyászati ​​területeken, köszönhetően a legmodernebb berendezésekkel és szakértő személyzet? Lengyelország.

2. Ha beszélsz angolul, akkor készen is van.

Aggódnak, mert nem beszél lengyel? Ne legyen. Minden Lengyelország orvosi iskolákban tanulmányaikat angolul az egész speciális területeken, beleértve a gyógyszertár, gondozás és rehabilitáció.

3. Nem lesz kiváló társaság.

A nemzetközi diákok alkotják 8,58 százaléka a teljes hallgatói szervezet a lengyel orvosi egyetemek a diákok Norvégia, Svédország, az Egyesült Államok, Szaúd-Arábiában, és Kanadában feltöltési a listán küldő országok. Ennek része a bolognai folyamat, a lengyel egyetemek főszabályként fok egész Európában elismert és akkreditált sok a világon legelismertebb intézmény. Lengyelország is együttműködik egyetemekkel szerte a világon. A elvihető? Nem csak akkor van lehetőség, hogy tanulmányozza mellett a sokszínű hallgatói szervezet, de akkor is van esélye, hogy bővítse a hálózat és az összeköttetések - nem csak Lengyelországban, hanem az egész világon.

4. Majd kevesebbet költenek kiváló minőségű.

Az American Association of Medical kollégiumok (AAMC), az átlagos költsége egy év az állami orvosi egyetem, köztük a tandíj, díjak és az egészségügyi biztosítás, az USA-ban volt $ 34.592 az állami és a $ 58.668 out-of-állam a 2016- 2017 tanévben. Magániskola tandíj és díjak, eközben ugrott felett $ 50,000. És ezek a számok nem tartalmazzák felmerült díjakat kívül az egyetem, mint a lakhatás, könyvek, és az élelmiszer.

A költségek egy orvosi diplomát lényegesen alacsonyabb Lengyelországban adatai szerint a Tudományos és Felsőoktatási: Teljes munkaidős tanulmányok állami iskolákban ingyenes a lengyel diákok, valamint a nemzetközi hallgatók, akik megfelelnek bizonyos követelményeknek, beleértve az állampolgárokat a EU / EGT-ben. Más nemzetközi diákok is szerez egy alku - fizet csak 3.000 euró (kb USD 3200) évente tanulmányokhoz. Nem csak, hogy de ők is élvezik lényegesen alacsonyabb megélhetési költségek képest az Egyesült Államokban és Európa nagy részén.

Helyszínek

Szczecin

Address
Pomeranian Medical University in Szczecin
Rybacka 1

Szczecin, Nyugat-Pomerániai vajdaság, Lengyelország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: