University of Ecology and Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés A University of Ecology and Management Varsóban (UE & M, Wyższa Szkoła ekologii i Zarządzania w Warszawie) egy nem állami felsőoktatási intézmény székhelye döntése alapján a Nemzeti Oktatási Miniszter 1995 júliusában számon nyilvántartásba vett 62-nyilvántartásban nem állami felsőoktatási intézmények és társulásai nem állami felsőoktatási intézmények.

Az egyetem tartják az egyik legjobb a nem állami felsőoktatási intézmények a régióban Mazowsze. Dinamikus fejlődés az UE & M, a magas képzési követelmények és az interdiszciplináris jelleg ismeretek nyert a diákok elismerését vívta ki a munkaadók és a szakemberek a különböző ágazatokban.

Az oktatás magas színvonala miatt, többek között a rangos díjat és címek nyújtott az egyetem, pozitív értékelést az Állami Akkreditációs Bizottság minden szakirányokon értékelte eddigi, valamint díjat nyert a diplomások.

Kar kezelése UE & M Kezdete óta tevékenységi Kar, a fő hangsúly, tekintettel a tanulmányi területek által kínált Kar volt, magas színvonalú és az interdiszciplináris jelleg a képzés, biztosítva naprakészek szakterületek és az alkalmazkodás a képzés tartalmát a változó elvárásoknak a munkaerő- piacon. Ennek köszönhetően a diplomások a Kar tartják a munkáltatók, mint magasan képzett szakemberek rendelkeznek a szükséges erőforrásokat a tudás, készségek és szociális kompetenciák, lehetővé téve a hatékony és felelősségteljes megvalósítása változatos szakmai feladatok.

Anyagi hátterének Kar A rendelkezésére álló, a Kar Management a teljes oktatási infrastruktúra, a University of Ecology and Management Varsóban, beleértve megfelelően felszerelt tantermeket és laboratóriumok, könyvtár és olvasóterem, berendezések, gépek, anyagok és szoftverek végzéséhez szükséges a tanítási folyamat , beleértve a számítógépes munkaállomások internet-hozzáféréssel. Sőt, minden az egyetem épületei, a diákok és oktatók Wi-Fi internet-hozzáféréssel.

UE & M saját, modern oktatási eszközök, igazított a fogyatékkal élő felhasználók számára. Tanítási szobák és laboratóriumok a legkorszerűbb berendezések és lehetővé teszik a pontos megvalósítása a képzési folyamat. Mi több, az egyetem teszi a rendelkezésre álló létesítményeket, hogy a diákok és a tanárok kívül tervezett tanítási óra. Száma és színvonala tanítási szoba igazítani a hallgatók száma.

Van is egy nagyon jól felszerelt könyvtár és olvasóterem UE & M, akinek a gyűjtemény is több mint 44.000 kötet. A korszerű gyűjteménye sajtó elérhető az olvasóteremben tartalmaz kb. 240 cím a hazai magazinok és 13 címet a külföldi magazinok.

Diákok is használhatja az elektronikus könyvtári gyűjtemények, mint például Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, EBSCO, természet, tudomány, Web of Knowledge, SCOPUS, AGRO, BazEkon, BazHum, BazTech, CEJSH.

Mi különböztet meg minket?

Képzett és tapasztalt oktató és tudományos munkatársak, hogy a hallgatók a state-of-the-art ismeretek és gyakorlati készségek Tanulmányi programok követelményeivel összhangban a munkaerő piacon, amely biztosítja a hallgatókat a tudás szükséges a választott szakma. A szakértők és a testület a munkáltatók működő egyes kari lesz, hogy egyeztessenek a hogyan kell elkészíteni a diplomások jövőjük munkát. Speciális laboratóriumok, légkondicionált szobákat és stúdiókat kínál Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Modern könyvtár kényelmes olvasótermet, és több mint 52 000 könyv és folyóirat. Saját kiadóval, felelős monográfiák és tankönyvek. Warsaw School of Health működését az UE & M szervez nyílt előadásokat az egészségügyi és szociális betegségek. ERASMUS PLUS 2014-2020 áldozatul csereprogramban számos egyetem, valamint a szakmai számos intézményben, irodák és szervezetek a különböző európai országokban.

Különösen a nemzetközi diákok, van egy Nemzetközi Együttműködési Iroda. UE & M kínál előkészítő tanfolyamokat a lengyel nyelv mind a diplomások és a diákok, akik most kezdik a nevelés lengyel egyetemeken. Diákjaink és hallgatók is biztosítják a kollégium.

Helyszínek

Varsó

University of Ecology and Management

Address
ul. Olszewska 12
00-792 Varsó, Mazoviai vajdaság, Lengyelország
Telefonszám
+48 22 825 80 34/35

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: