University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

WroclawUni02

Ha további információt szeretne erről a vonzó tanulmányi program, a neves Wroclawi Egyetem, a nyüzsgő várost, Wrocław és az izgalmas diákélet, kérjük, látogasson el weboldalunkra itt .

A Wrocławi Egyetem több mint három évszázados gazdag történelmével rendelkezik. Az I. Habsburg Leopoldó által alapított egyetem egy olyan szerény iskolából fejlődött ki, amelyet a jezsuiták Lengyelország egyik legnagyobb egyetemi intézményévé alakítottak. A 19. század elején az egyetemnek öt kara volt: filozófia, katolikus teológia, evangélikus teológia, jog és orvostudomány. Később számos területen, laboratóriumokban és egy múzeumban bővült, amely eddig létezett. Ma a Wrocław Egyetem első és legfontosabb témája a tudományos kutatás. Tudóink számos kapcsolatot tartanak fenn a lengyelországi és a világ más felsõoktatási intézményeivel. A kutatók sikerét a közelmúltban a lengyel hatóságok ismerik el, akik 80% -kal növelték az egyetemen az eszközöket és a kutatást a korábbi évekhez képest. A Vállalkozói Akadémiai Inkubátor a Wrocławi Egyetem új egysége, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson a diákoknak a saját vállalkozásaik megkezdéséhez ingyenes vállalkozói tanácsadással, konferenciák, szemináriumok szervezésével, a kiválasztott beruházások támogatásával és az irodahelyiség biztosításával. A Vállalkozói Akadémiai Inkubátor együttműködik a Wrocław Technológiai Parkkal, egy laboratóriumi központtal, irodateremmel, konferenciaközponttal és modern multimédiás berendezésekkel. A Technológiai Park célja, hogy megteremtse a Wrocław és a régió tudományos és ipari potenciáljának felhasználására vonatkozó feltételeket, és ösztönözze a fejlett technológiák iparát. A Wrocławi Egyetem büszke arra, hogy az egyik részvényese. Ma a Wrocławi Egyetem a régió legnagyobb egyeteme, és több mint 40 000 hallgatót és mintegy 1300 doktorandust tanít 10 karon. Évente 9000 hallgató vesz részt az egyetemen. WroclawUni01

Jogtudományi Kar, Közigazgatás és Gazdaságtudományi Kar

A Jogtudományi Kar, Közigazgatás és Gazdaságtudományi Kar Lengyelország egyik legnagyobb szakembere. A hagyományok az 1811-ben alapított porosz jogtudományi iskolából származnak. Több mint 12 000 diákot tanítanak ezen a karon 200 tudós és 170 diák vesz részt a doktoranduszban. programokat. A kar nemzetközi csereprogramokat kínál, és büszke arra, hogy Európából, Oroszországból, Kazahsztánból és afrikai országból származó nemzetközi diákokat fogad. A diákok tagjai lehetnek a klubok és a társadalmak tagjai, és részt vehetnek nemzeti és nemzetközi konferenciákon és szimpóziumokon. Tanulmányi területek:

 • Törvény
 • Adminisztráció
 • Közgazdaságtan

Kutatás: A szakterületek a következők:

 • Lengyelország és lengyel jogtörténete
 • Adminisztratív, polgári, büntetőjogi, pénzügyi és magánjog
 • Nemzetközi és európai jog
 • A közgazdaságtan elmélete

Nemzetközi kapcsolatok: A kar több mint 40 intézményben szerzett tudományos kapcsolatot több mint 18 országban, többek között:

 • Hidalgos Felsőoktatási Központ Mexikóban,
 • Center for Latin America Alkotmányjog Buenos Airesben,
 • Német jogtudományi iskola,
 • Posztgraduális Központ, Strasbourg
 • CEDIMES Intézet, Franciaország
 • Cambridge Egyetem Angol és Európai Jogi Tanfolyam.

Berendezések: Lengyelország egyik legnagyobb jogi könyvtára, csúcstechnikai felszereléssel, előadótermekkel, tantermekkel, számítógépes laboratóriumokkal és internetes és adatbázisokhoz hozzáféréssel rendelkező tanulók számára

Helyszínek

Wrocław

Address
Pl. Uniwersytecki 1
50-137 Wrocław, Alsó-sziléziai vajdaság, Lengyelország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket