Read the Official Description

A WSB Egyetem 16 éve alakult meg Toruńban, mint az első privát egyetemi iskola. Az elmúlt évek során jó hírnevet szerzett az üzleti, közgazdasági és pénzügyi minõségû minõségi programok nyújtójaként. Ez a hírnév stabil piaci pozíciót jelent, és teljesített oktatók és korszerű tanítási módszerek támasztják alá. 2007-ben az egyetem a második helyre indította el a Bydgoszcz-i Pénzügyi és Menedzsment Karot.

A Toruńi WSB Egyetem által biztosított képzési programok előnyei:

• az oktatási termékek gazdag portfoliója

• zökkenőmentes ütemezés és szervezés

• gyakorlatilag célzott tananyag

• megbízható minőség

• az alkalmazható tanulás

• gyakornokok és munkalehetőségek a régió vezető vállalataival.

Tanári kar

A WSB egyetemek értékelik az idejét. Figyelembe vesszük, hogy mi történik a munkaerőpiacon, és elkötelezettek a tudás átadása mellett, könnyű és hatékony módon. A WSB tanterveket a munkáltatók elvárásai és sokéves WSB oktatói tapasztalat alapján tervezték. A WSB akadémiai munkatársai mind egyetemi tanárok, mind szakemberek, akik megosztják tudásukat és szakértelmüket a diákokkal.

Az iskola a következő programokat kínálja:
• lengyel
• Angol
Ez az iskola is kínál:
• BScs (angolul 11 ​​és 2)
• MScs (angolul 5 és 1)

Az intézmény további kínálata:

Mester

WSB Torun

Második fokú programjaink lehetővé teszik Önnek, hogy tovább fejlessze készségeit és kompetenciáit. Sok diákunk folytatja a második ciklusú programokat egy olyan területe ... [+]

WSB UNIVERSITY IN TORUŃAngolul tanítottTeljes időRészidőMásodik fokozatú (mester) programok

Második fokú programjaink lehetővé teszik Önnek, hogy tovább fejlessze készségeit és kompetenciáit. Sok diákunk folytatja a második ciklusú programokat egy olyan területen, amely nem kapcsolódik közvetlenül a korábbi képzéshez. Ily módon jelentősen kiterjeszthetik szakértelmüket.

Ez a tanulmányok területe, amely a tanulmányok második ciklusának innovatív programja. Ez egyesíti a tudást mind a menedzsment, mind a jog területén. Ez a két terület a kortárs vezető munkájának elengedhetetlen részének tűnik. A tanulmányok során többek között az üzleti menedzsment korszerű koncepcióiról, a stratégiai döntéshozatal elveiről és az üzleti vállalkozások működésére gyakorolt ​​hatásáról, az adminisztratív és polgári eljárásokról, valamint az üzletvezetési felelősség elveiről fog tanulni. Ezen felül a Nemzetközi Menedzsment és Marketing szakirányon belül a következő területeken szerez tudást és készségeket:... [-]

Lengyelország Torun
October 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul