WSB University in Gdansk

Bevezetés

Hivatalos Leírás

WSB University in Gdansk érdekli a diákjait. A megfelelő infrastruktúra pozitívan befolyásolja a tanulás kényelmét. Készítettünk Önnek modern tanulási laborokat magas színvonalú berendezésekkel és szoftverekkel, valamint helyet biztosítva a tanuláshoz és a kikapcsolódáshoz. Ráadásul az épületek a fogyatékkal élők barátságosak. Tiszta öröm, hogy ilyen helyen tanulhatok.

Barátságos helyek

Az épületben az alábbi szolgáltatások állnak a rendelkezésére:

  • A bírósági tanszék: a jogi karokra szabott, külön bírósági terem állt elő a bírósági tárgyalások gyakorlására, ahol releváns szimulációs osztályok zajlanak.
  • Fotólaboratórium - az egyetem saját laboratóriumát a grafikai tervezés és a multimédiás hallgatók használják gyakorlati készségeik képzésére. A laboratórium professzionális megvilágítással, fényképezőgéppel, cserélhető hátterekkel és mozgóképfelvevővel rendelkezik.
  • Csendes és vokális munkahelyek: a könyvtárban két olyan szoba van, amelyet a diákok lefoglalhatnak, és így lehetőséget biztosítanak számukra csoportos munkacsoportok számára egy projekten keresztül történő munkavégzésre, például egyidejűleg a könyvtári erőforrások használatára.
  • Tanulói övezetek - négy szoba kényelmes kanapékkal, asztallal, kávéfőzővel és TV-vel. A szobák helyet biztosítanak a pihenés vagy az osztályok közötti szünetekben való tanulásra.
  • Zöld területek padokkal, függőágyakkal, faházakkal, tanulási, pihenési, étkezési, beszélgetési és szocializációs helyekkel.

A gyakorlatiasság a mi elsőbbségünk

WSB University in Gdansk olyan iskola, amely nagyrészt gyakorlati órákat biztosít. Ez egyike a megkülönböztető jegyeknek. A régióban egyedüliként kettős rendszerben adunk osztályokat, ami azt jelenti, hogy a részmunkaidős foglalkozások egy adott szakterületén a tárgyak körülbelül 50% -a az üzleti partnerünk telephelyén végzett osztályokra vonatkozik. Ennek köszönhetően hallgatóink olyan gyakorlati ismereteket szereznek, mint a készségek, amelyeket szakmai pályafutásuk során a jövőben használhatnak. Az osztályokat a tanárok - gyakorlók végzik, ahol az elmélet szembesül a valódi esetekkel. A hallgatók válaszokat is kaphatnak az általuk tanulmányozott szakma gyakorlati szempontjait felvető kérdések lekötésére.

A WSB segíti a szakmai pályafutást is. A Karrier Hivatal minden évben több mint 1000 szakmai gyakorlatot, szakmai gyakorlatot és munkalehetőséget ajánl fel különböző tevékenységi profilú vállalatoknál. Ezért a hallgatók gyakorlatilag felhasználhatják a tanulmányaik során szerzett ismereteket, és további bevételeket szerezhetnek.

Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya

A WSB University in Gdansk Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya nemcsak a külföldi hallgatók napi megszerzésében, hanem az iskolai alkalmazkodási folyamatban való segítségnyújtásban is igen aktív. A tanszék idegen nyelveket oktat, adaptációs napokat, kulturális műhelyeket szervez és segít megtalálni a szálláshelyeket.

Mivel a minisztériumban különböző állampolgárok dolgoznak, beleértve a nepáliakat, az ukránokat és a lengyelekeket, képesek vagyunk megérteni külföldi hallgatóinkat, és felkínálni azokat a szolgáltatásokat, amelyekre szükségük van.

TANULMÁNYOK MINDENKEL ÉS FELHASZNÁLJON AZ EU CO-FINANCED TANULMÁNYÁT!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Helyszínek

Gdańsk

Address
aleja Grunwaldzka 238a,
80-266 Gdańsk, Pomerániai vajdaság, Lengyelország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket