Warsaw School of Photography & Graphic Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért érdemes rendelje meg?

  • KAR: Professzorok a Varsói Képzőművészeti Akadémián, a National Film School Łódź, és a poznani Művészeti Egyetemen. Nemzetközileg ismert művészek. Hozzáértő szakemberek.
  • Főiskolai diplomát: Érvényes 47 ország, köztük az Európai Unió - PROGRAM: széleskörű szakmai és művészeti nevelés. Nagy számú tanfolyamok és bemutató rendszer. Elmélet, gyakorlat és tanulmányi kirándulások.
  • Környezet: nagyon barátságos, meleg hangulatot áraszt. Kis osztályok. Egyéni gondozási diákjaink.

SZÁLLÁS

LAKÁSOK

Lakások: saját vagy közös. Sok apartman kiadó rendelkezésre Varsóban. Az ár a bérleti díj függ milyen távol van a lakásban található a Varsó központjában a szobák száma, felülete, szabványok és hogy kíván-e élni magad, vagy megosztani a lakás egy vagy több személy. Kérjük, ossza meg velünk a választ, és a költségvetés a kiadó.

Mi elküldjük Önnek a szükséges kapcsolatot a tulajdonosokkal, és ellenőrizze a lakást.

Az eligazodáshoz itt van néhány tipikus havi bérleti díjak a lakások: - 400 euró egy garzon.

  • 500 euró egy két szobás lakás.
  • 650 euró a három szobás lakás.
  • További költségek: rezsi.

A megélhetési költségek VARSÓBAN

Élet Varsó olcsóbb, mint a nyugat-európai városokban.

A megélhetési költségek függ az egyéni igényeinek és életmód.

Körülbelül 600-800 euró havonta szükséges költségeit fedezi a szállás, a közlekedés és az élelmiszer. Ha él szerényen, akkor is kap a 500 Euro havonta.

TARTÓZKODÁSI ENGEDÉLY

Minden külföldi hallgatók is tartózkodnak Lengyelországban három hónapnál hosszabb kell szerezniük az ideiglenes tartózkodási engedély. Az engedély kiadását időtartamra a diák lengyelországi tartózkodása legfeljebb három évig. Bizonyíték az engedély ideiglenes tartózkodási kártyát (Karta pobytu czasowego), amely egy személyi igazolvány külföldieknek Lengyelországban. Együtt egy útlevelet, ez lehetővé teszi, hogy halad a határokat, ahányszor akarod, hogy vízum nélkül. Mi segít abban, hogy a tartózkodási engedélyt.

EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS

Az egészségbiztosítás kötelező minden diák számára az egész tartózkodásuk ideje alatt Lengyelországban. A nemzetközi diákok azt tanácsolják, hogy vásárolni felelősségbiztosítás és balesetbiztosítás saját hazájukban. Az EU / EFTA polgárai kéne egy európai egészségbiztosítási kártya érvényes tartózkodásuk alatt Lengyelországban.

Nem EU / EFTA-állampolgárok aláírhat egy egészségbiztosítási megállapodást kötött a lengyel Országos Egészségügyi Alap (Narodowy Fundusz Zdrowia), vagy az egyik magánklinikák Varsóban.

LIFE VARSÓBAN

Varsó egy izgalmas és virágzó európai fővárosban több mint 1,7 millió lakosa van. Nem található a Visztula között a Balti-tenger és a Tátra. Jelenleg mintegy 300.000 felsőoktatási hallgatók Varsó és köztük több ezer külföldi. Sok fiatal lengyelek beszélnek angolul, és nagyon hasznos, hogy a külföldiek. Generálnak olyan légkört a nyitottság, meleg és barátságos.

Varsó egy dinamikus város Közép-Európában, amely élénk kulturális és művészeti élet. A fontos kulturális fővárosok Berlin, Bécs, Prága, Budapest és Vilnius található 550 km. Varsó könnyen elérhető.

Helyszínek

Varsó

Warszawska Szkoła Fotografii i Grafiki Projektowej

Address
Warsaw School of Photography and Graphic Design
ul. Lazienkowska 14

00-449 Varsó, Mazoviai vajdaság, Lengyelország
Telefonszám
+48 22 621 21 98

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: