Hivatalos Leírás

RISEBA egy egyetemi típusú magán felsőoktatási intézmény teljes mértékben által akkreditált Minisztérium Oktatási és Tudományos a Lett Köztársaság. Lény az egyik első magán felsőoktatási intézmény Lettországban, Ma RISEBA között 10 legnagyobb felsőoktatási intézmények Lettország (Állami és magán) szinte 3000 diák, beleértve 200 nemzetközi diákok, Akik részt vesznek 19 tanulmányi programok, különböző szintű és irányok, És több mint 8000 öregdiákok. Az elmúlt két évtizedben RISEBA ment keresztül jelentős átalakulás egy kis ambiciózus üzleti iskola az egyetem, amely amellett, hogy az üzleti és menedzsment programok, tanulmányok a kommunikációs, az audiovizuális média művészet és az építészet, ezáltal vált az intézményt "az a hely, ahol az üzleti találkozik művészet".

RISEBA kiemelkedik a többi felsőoktatási intézmény, mint az, amelynek egyértelmű nemzetközi figyelmet és különbözteti meg a kizárólagosság kínált képzési programok és különféle oktatási nyelv.

RISEBA nyújt programokat, amelyek vagy a piacon egyedülálló, vagy vezették be először a piacra RISEBA. Ez egyike azon kevés intézményeknek, amely teljes mértékben programok három nyelven - lett, angol és orosz nyelven.

RISEBA oszlik öt helyen: három épületében RISEBA főépületben találhatók Riga (A főváros), egy regionális képviselet székhelye Daugavpils (A második legnagyobb város Lettországban).

RISEBA küldetés, jövőkép és értékek

Alapítása óta 1992 RISEBA igazodott a küldetése ", hogy egy átjáró nemzetközi karrier", hangsúlyozva, hogy az egyetem célja, hogy felkészítse a hallgatók és diplomások nemzetközi karrier és hangsúlyozva, hogy ez nem jelenti azt, hogy a diákok tanítják "a export".

A fő gondolata a küldetés, hogy RISEBA biztos akar lenni abban, hogy a diákok versenyképes a nemzetközi piacokon, a kulturális érzékenység, lehet dolgozni a nemzetközi csapat sem hazájukban vagy külföldön, és sikeresen versenyezni a globális piacokon.

RISEBA látja a diplomások, mint potenciális munkáltatók, akik hozzájárulnak a lett, az európai és a globális gazdasági növekedés, képesek dolgozni a nemzetközi vállalatok Lettország és külföldön, érzékeny és toleráns a kultúrák közötti különbségeket, és aktív közreműködői multinacionális csoportok.

Válasz a változások a külső környezet, és folytatja az új lehetőségeket RISEBA bővítette tevékenységét új területekre - a kreatív iparágak, azaz a kommunikáció, a média és az építészet, és a jövőben tartja magát "a pénzügyileg fenntartható, nemzetközileg elismert egyetemen üzleti, művészeti és technológiai ".

Vezetett a látás RISEBA amely három nagy tudományos alkatrészek vagy iskolák:

  • School of Business, alap-, mester- és doktori programok, amelyek felölelik a területén az üzleti, menedzsment és a közgazdaságtan - School of Media és kommunikáció alap- és mesterképzési szakok a művészet és a kommunikáció - School of Architecture and Design, amely jelenleg a Bachelor programot az építészetben.

RISEBA egy interdiszciplináris, multikulturális egyetem biztosítja a globális munkaerőpiacon intelligens, kreatív és önállóan gondolkodó egyének. RISEBA áll a kiváló oktatás, nemzetközileg elismert fok, magas minőségű diplomások kiváló kutatási bázis és magasan képzett személyzet.

Öt alapvető értékek állnak a középpontjában, amit RISEBA csinál:

  • Nyitottság: RISEBA ismert egyedi megközelítést a diákok. A személyzet elkötelezett az olyan tanulmány környezet alapja a bizalom, a tisztelet és a társadalom.
  • Együttműködés: RISEBA aktívan részt vesz a helyi és a nemzetközi üzleti környezet, és elősegíti a szakmai fejlődés a személyzet és a diákok. Együtt öregdiák és a partnerek, az intézmény létrehoz egy kiváló tanulmányi és szakmai gyakorlat, ami elengedhetetlen része a vizsgálat folyamatban.
  • Egész életen át tartó tanulás: RISEBA elősegíti az élethosszig tartó tanulás a diákok. Az élethosszig tartó tanulás hozzájárul a Lett és más európai országokban, mint a kortárs tudásalapú társadalomban való folyamatos gazdasági fejlődés, több munkahely és nagyobb társadalmi kohéziót.
  • A sokszínűség: RISEBA hidat képez Nyugat és Kelet-Európában, amely segít a diákoknak, hogy az első lépés a nemzetközi karrierjét. RISEBA biztosítja a multikulturális környezetet kínál a különböző képzési programok, formák tanulmányok és képzés különböző nyelveken.
  • Etika és társadalmi felelősség: RISEBA vonatok társadalmilag felelős vezetők, és mindent megtesz, hogy a tanulók megértsék a szerepét a vállalkozói létrehozása és fenntartása rendkívül etikus gyakorlat a szakmai környezet és a társadalom egésze, és egyúttal biztosítja a megfelelő védelmet a környezet az eljövendő nemzedékek számára.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

RISEBA

Humán Mester Tanulmányok audiovizuális Média egyik leginnovatívabb és szigorú multidiszciplináris képzés Lettországban. Gyökerei a legjobb hagyományait a szerzői film és ... [+]

Humán Mester Tanulmányok audiovizuális Média egyik leginnovatívabb és szigorú multidiszciplináris képzés Lettországban. Gyökerei a legjobb hagyományait a szerzői film és kibővített szerte a különböző szakterületek: filmkészítés, irányító operatőr, animáció, videó és CG grafika, interaktív 2D és 3D termelés, és a játék fejlesztését.

Míg átfogó szerkezetében, hogy a vonat a jövőben vezetők film és televíziós stúdiók, reklámügynökségek, animációs stúdió, kreatív osztályok a közösségi hálózatok, és SFX és utómunka házak, a program kínál a hallgatók szakosodnak egy választott területen keresztül Független tanulmányok ciklus. A kiskorú által bejelentett egy diák alatt égisze megbecsült kar tagja és általában azokon a területeken, filmrendező, művészeti rendezés, animáció, és utómunka felügyelő.... [-]

Lettország Riga
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
RISEBA

RISEBA Master program Nemzetközi Üzleti Ideális lehetőséget kínál ambiciózus jelölteket egy nemzetközi vezető gondolkodásmód, akik készek folytatni, és megragadják a kihí ... [+]

RISEBA Master program Nemzetközi Üzleti Ideális lehetőséget kínál ambiciózus jelölteket egy nemzetközi vezető gondolkodásmód, akik készek folytatni, és megragadják a kihívások a globális üzleti környezetben.

Diplomához: Master in International Business Szakmai végzettség: Business Executive, projekt menedzser vagy emberi erőforrás-kezelő Oktatás nyelve: angol Tanulmány formájában: nappali esti vizsgálatok Nemzetközi lehetőségek: egy szemesztert külföldi tanulmányok (ERASMUS program) Double Degree lehetőség: (Fok RISEBA és a partner egyetem) Program röviden

Amelynek célja, hogy egy szilárd tudományos alapot és szakmai program fejleszti a diákok azon képességét, hogy sikeresen működik a nemzetközi környezetben létrehozott és vezet saját vállalkozást, nemzetközi terjeszkedést, az innovációra és elősegíti a folyamatos növekedés.... [-]

Lettország Riga
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul