Kazimieras Simonavicius University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kazimieras Simonavičius University (KSU), 2003-ban alapított, egy akkreditált magánintézmény felsőoktatási egyetemen Vilnius és Klaipeda, Litvánia. KSU kiemelkedik az innovatív tanítási módszerek, illetve a vállalkozói értékek.

A vizsgálatok azok a főbb területek Social Sciences - üzleti és menedzsment, Közigazgatás, Jog, kommunikáció, közgazdaságtan, politológia és a szociológia -, valamint a Műszaki Tudományok terén az információs technológiák. Az egyetem kínál 13 alapképzés, mesterképzés öt és egy integrált programok, valamint az élethosszig tartó tanulás tanulmányok és képzések.

MIÉRT KSU?

Karrier-orientált oktatás. Együttműködve a helyi és a nemzetközi vállalatok, az általunk kifejlesztett képzési programok, amelyek felkészítik a tanulókat a karrier siker a választott szakirányokon. Az egyetem támogatja a három minőség, amelyek létfontosságúak a fiatalok számára, hogy sikerül.

Vállalkozói szellem. A tanulmányi programok KSU helyezzen nagy hangsúlyt fektetve a a vállalkozói értékeket és készségeket. Az egyetem támogatja a diák induló ötletek, és arra ösztönzi őket, hogy új vállalkozások számára.

Innováció. Oktatók KSU innovatív tanítási módszerek. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy a legújabb modern technológia a tanulmányok ideje alatt és a projekt munkát.

Kreativitás. Lehetőségek bővelkedik a kreativitás és az önkifejezés minden KSU programok: minden tanulmányi programok a diákok tanítják, hogy integrálja a tudományos ismeretek, a technológiai innováció és a művészet. Az egyetem támogatja a diákok részvételét a vállalkozói verseny és a projektek, bevonja a szociális partnereket a tanulmány folyamat, amely lehetőséget ad a diákoknak, hogy megoldja valós problémákat.

Figyelmet és támogatást. Kis tanulmányi csoportok biztosítják, hogy minden tanuló kap személyre szabott figyelmet. Az első éves hallgatók kap a személyes mentor hangya oktatók. A diákok egész tanulmányok rendszeres konzultáció a karrierlehetőségeket, és tudnak beiratkozni a karrier program, amely segít nekik elsajátítani a gyakorlati és személyre szabott készségek és felkészüljenek a karrier.

Nemzetközi együttműködés. Az egyetem hallgatói csere-megállapodások több mint 100 egyetem a világ minden tájáról. KSU több lehetőséget kínál a hallgatók és oktatók, hogy vegyenek részt külföldi szakmai képzések és oktatási projektek. Minden félévben van, kötelező és választható kurzusok, amely tanítják külföldi tudósok a világ minden tájáról.

KSU - az egyetem, ahol lehet kitalálni a jövő!

Helyszínek

Vilnius

Kazimieras Simonavicius University

Address
J. Basanavičiaus g. 29A
LT – 03109 Vilnius, Vilnius megye, Litvánia
Telefonszám
+370 5 213 5172

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket