Lithuanian Sports University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lithuanian Sports University ( LSU ) büszke arra, hogy az egyetlen szakosodott egyetem Litvániában, amely több mint nyolc évtizede egyesíti a Mozgalmat és a Sporttudományt. A sport és a kapcsolódó területeken végzett tanulmányok egyre népszerűbbek, ugyanakkor új lehetőségeket nyitnak meg a sikeres diplomások számára. Folyamatosan növekszik az igény az olyan szakemberek iránt, akik segítenek az egészséges, aktív és hosszú életre törekvők számára.

Ezért az LSU val együtt sikeres lehet az életben, ahol a tanulmányok, a sporttudomány és a gyakorlat összekapcsolódnak. Kivételes figyelmet szentel minden nemzetközi hallgatónak, tudományalapú tanulmánynak és sport-élő közösségnek minden nap tudás és érdekes tapasztalat. Tegye meg a helyes választást, és segít a célok megvalósításában, és kivételes lesz.

Az LSU diplomások közül sok kiemelkedő tudós, világhírű edző, híres sportoló és kiemelkedő közéleti figurák vannak. Az LSU diákok és diplomások nagy száma az olimpiai játékok, a világ és az európai bajnokságok bajnokai és nyertesei lettek.

Helyszínek

Kaunas

Lithuanian Sports University

Address
Lietuvos sporto universitetas
Sporto 6

44221 Kaunas, Kaunas megye, Litvánia
Telefonszám
+370 37 302 644

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket