South East European University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Délkelet-Európa egy magán, profit felsőoktatási intézmény álló karok, központok és intézmények szakosodott társadalmi-gazdasági tudományok.

Karok szervezett egységek a karon, és működnek a Kari Tanács és a University politikai keret által jóváhagyott egyetem tanács vagy annak végrehajtó bizottság. A délkelet-európai Egyetem áll öt kar: Kar Modern Tudományok és Technológiák, Kar a nyelvek, kultúrák és kommunikáció, Kar, Közigazgatástudományi Kar és politológiai és Kar Közgazdaságtudományi.

A misszió az egyetem által meghatározott statútumának (1 december 2008) van pridrzhauva hogy erőfeszítéseket, amelyek a kiválóságot a tanításban és a tudományos kutatómunkát a felsőoktatási rendszer az országban, kínál mindenki számára biztosítandó esélyegyenlőség alapján méltányosság és érdeme. Aktív más egyetemekkel együttműködve, mind Macedóniában és megjunrodni egyetem egyik legfontosabb eleme az egyetem küldetése.

A fő cél, hogy az egyetem vezetéséhez, hogy hozzájáruljon a felsőoktatás albán nyelven, a kölcsönös megértés etnikumok, és povekjejzichen és multikulturális megközelítés az oktatás és kutatás a tantervek kidolgozása összhangban van az európai és a nemzetközi szabványoknak.

Irányító szervei az egyetemi testület a rektor, a szenátus és a rektor Tanács.

Délkelet-Európa Ez a harmadik helyen az állami szinten a 19 egyetem az országban. Ez a rangsor realizált evalvatori CIO Tong Egyetem Sanghajban.

Helyszínek

Skopje

SEE University

Address
Arhiepiskop Angelarij, nr.1
1000 Skopje, Skopje, Macedónia

Tetovo

Address
Илинденска бр.335
1200 Tetovo, Tetovo önkormányzat, Macedónia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket