Central European University, School of Public Policy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Közép-európai Egyetem egy egyetemi szintű "útkereszteződésben" egyetemen, ahol kar és a diákok több mint 100 országban jönnek, hogy vegyenek részt az interdiszciplináris oktatás, folytassa a fejlett ösztöndíj, és néhány olyan társadalom legnyugtalanítóbb problémák.

Ez akkreditált mind az Egyesült Államok és Magyarország, valamint kínál angol nyelvű mesterképzés és a doktori programok a társadalomtudományok, a bölcsészettudományok, a jog, menedzsment és a közrendre. Található, a Közép-Európa szívében - Budapest, Magyarország - CEU kifejlesztett egy külön tudományos és szellemi fókuszt, amely egyesíti a összehasonlító tanulmány a régió történelmi, kulturális és társadalmi sokszínűség a globális perspektíva a jó kormányzás, a fenntartható fejlődés és a társadalmi átalakítás.

1991-ben alakult, amikor forradalmi változásokat dobott le a merev ortodox kiszabott Közép- és Kelet-Európa, Közép-európai Egyetem a feltevésen alapul, hogy az emberi gyarlóság lehet ellensúlyozni a kritikus vita ötletek és hogy ez a kritikai szellem lehet tartós legjobb társadalmakban, ahol a polgárok szabadságát, hogy ellenőrizze a versengő elméletek és nyíltan értékelni és megváltoztatni a kormányzati politikát.

A mintegy 1400 diák és 370 kar tagjai több mint 130 országban, a CEU egyik legsűrűbben nemzetközi egyetem a világon. Ritka vegyes nemzetiségű, etnikumú és kultúrák teremt ideális környezetet vizsgálva ilyen "nyílt társadalom" alanyok a feltörekvő demokráciák átmeneti gazdaságokban, a média szabadsága, a nacionalizmus, az emberi jogok és a jogállamiság. Ez is hoz sokrétű szempontból, hogy minden szempontból a közösségi élet.

CEU ismert kiválóság oktatási és kutatási-a célra. A lényege a misszió fekszik egy sor elvet: az igazság, ahol ez vezet, tiszteletben tartva a kultúrák sokszínűségének és népek, és az elkötelezettség a különbségek feloldását eszmecserék nem elutasítást.

A School of Public Policy Közép-európai Egyetem van, a szavak az alapító, Soros György, a "újfajta globális intézmény globális problémák kezelésében" a multidiszciplináris vizsgálat közrendi, innovatív oktatási és kutatási, valamint értelmes elkötelezettség a politikai gyakorlatban. Mi egy globális intézmény elkötelezett a közösség a cél túl erő.

Közrend ma a globális, többszintű válság. Borravaló a mérleg az eddigieknél biztonságosabb béke, a társadalmi igazságosság és a környezeti fenntarthatóság - hogy csak néhányat említsünk - olyan innovatív és vállalkozói elkötelezettség a közjó.

Épület egy multidiszciplináris és globális intézmény értékei mellett elkötelezett a nyílt társadalom és ami erős és rugalmas kapcsolatot a kutatás és a gyakorlat az egyik módja a reagálás, ami összességében egy hiba a politikai elit, hogy a legsürgősebb problémák korunk .

Sikeres elkötelezettség a közjó a mai világban is szükség van egy jobb és igazságosabb ábrázolása eltérő perspektívák. Ebből a célból, SPP erőteljesen befogadó, vonzza a diákok és a tanárok eltérő háttérrel és kihasználva sokféle tudás forrásokból. SPP tanulóinak a jövőbeli társadalmi és politikai vállalkozók, felszerelni, hogy az innovatív hozzájárulás megoldása kiemelkedő közpolitikai kihívások a 21. században.

SPP kínál három mester fokozatot a közrend, valamint a közpolitikai pályán a Doctor of Philosophy in Political Science program. A programokat úgy terveztük a diákok a világ minden tájáról keres karriert az állami, a magán és non-profit szektor, a helyi, nemzeti és nemzetközi szinten. Az iskola büszkélkedhet a csapat kiváló rezidens kar, világszínvonalú látogató kar alkotja vezető kutatók és szakemberek a közpolitikai területen, akik hozzák a legkülönbözőbb elméleti és gyakorlati tantárgyak SPP sokrétű osztályteremben.

Az iskola indított globális kezdeményezések és üzemelteti számos nyilvános eseményeken, amelyeket elsősorban a fejlődő innovatív kutatási menetrendet, míg együttműködés elmélyítését az Open Society Foundations és hálózatok. SPP is épített stratégiai partnerség politikai szereplők az egész világon, és otthon két politikai központ: a Center for Media, adatok és társadalom és a Shattuck Központ Conflict, Negotiation and Recovery.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Mesterképzések megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Mester

MA Közpolitika

Campus Nappali 1 év September 2018 Magyarország Budapest

A School of Public Policy (SPP) Közép-európai Egyetem (CEU) kínál egyéves Master of Arts in Public Policy (egyéves MAPP) szak, amelynek célja, hogy a hallgatók egy szilárd alapot elméletek, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy megértsük a tervezés, fejlesztés és reform az állami politikák különböző intézményi környezeteket, valamint a különböző kormányzati szintek. [+]

A School of Public Policy (SPP) Közép-európai Egyetem (CEU) kínál egyéves Master of Arts in Public Policy (egyéves MAPP) szak, amelynek célja, hogy a hallgatók egy szilárd alapot elméletek, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy megértsük a tervezés, fejlesztés és reform az állami politikák különböző intézményi környezeteket, valamint a különböző kormányzati szintek. Az egyéves MAPP program biztosít a hallgatók szilárd alapokat kulcskérdés a közrend és a politikai elemzés, valamint a gyakorlati és probléma-orientált ismereteket, amely felkészíti a tanulókat a jövőbeli szerepét a politikai döntéshozók, tanácsadók és elemzők a kormányzati és nem kormányzati szervezetek. Keresztül a kurzusok szerepelnek a kötelező alaptanterv, a diákok kapnak egy részletes és szisztematikus megértése döntéshozatali folyamatokat befolyásolja és mind szereplők és a politikai intézmények, és hogy az állami politikák működnek, és kölcsönhatásba a globális politikai gazdaságot a nemzeti és helyi szinten. A fő tanulási céljait egyéves MAPP program a diákok, hogy elérjék, és bemutatják a fejlett képesség: kritikusan elemezni politikai kérdések és fejlesztése holisztikus perspektívák a hazai és a globális kormányzás kérdéseire; értékeli az állami politika és a politikai eszközök alkalmazásával a megfelelő kvalitatív és kvantitatív módszerek; tervezés és részt vegyenek a közpolitikák különféle ágazatokban és az intézményi; és további tanulmányokat egy önálló irányított és autonóm módon, megbízható információforrások. A program tartalmaz egy sor kötelező alapvető tanfolyamok közpolitikai elemzés, gazdaság, etika, és a módszereket. Amellett, hogy a kötelező alaptanterv, a diákok a lehetőséget, hogy dolgozzon tematikus szakértői által folytatott az alábbi területek koncentrációja: Biztonság Fejlesztés kormányzás Média és Kommunikáció Felsőoktatási Policy Együtt az elméleti alapjait, a program célja,... [-]

Master Of Public Administration

Campus Nappali 2 év September 2018 Magyarország Budapest

A School of Public Policy (SPP) Közép-európai Egyetem (CEU) kínál két éves Master of Public Administration (MPA) szak, amely fejleszti a hallgatókat a tudásbázis és alkalmazott készségek kritikusan vegyenek részt a politikai folyamatokban és viták, a módszerek és képzés elősegítése és szószólója bizonyít alapuló politikai és a gyakorló szemszögéből, amely lehetővé teszi számukra, hogy mozog a "szemlélődés a kérelmet." [+]

A School of Public Policy (SPP) Közép-európai Egyetem (CEU) kínál két éves Master of Public Administration (MPA) szak, amely fejleszti a hallgatókat a tudásbázis és alkalmazott készségek kritikusan vegyenek részt a politikai folyamatokban és viták, a módszerek és képzés elősegítése és szószólója bizonyít alapuló politikai és a gyakorló szemszögéből, amely lehetővé teszi számukra, hogy mozog a "szemlélődés a kérelmet." Ez az integrált megközelítés és a tapasztalati tanítás és a tanulás pozíciók SPP MPA diplomások, hogy tegyen különbséget a világon a közrend időszak gyors változás, a megnövekedett összetettsége, és a fokozott megtámadását. A fő tanulási célokat az MPA program a diákok, hogy elérjék, és bemutatják a fejlett képesség: megérteni, hogy problémák lesznek "problematizálták" és átpolitizált az eltérő helyi, nemzeti és globális beállításokat; kritikusan megértsék a politikai folyamat tervezésének és végrehajtásának figyelemmel kísérését és értékelését, valamint a képesség, hogy milyen eszközökkel és belépési pontok elkötelezettség és tanácsadást; összegyűjti és elemzi az adatok és egyéb információforrások szükséges tényeken alapuló közpolitikák és megérteni a nemek közötti és konfliktusérzékenység, jogokon alapuló megközelítést, és a "ne árts" elvek, amelyek alapvető fontosságúak az épület igazságos, méltányos és nyílt társadalmakban. Az MPA program integrálja a három összetevőből áll: tudás, készségek és gyakorlat. Tudás A diákok kötelesek megtenni a kötelező törzsanyag közpolitikai elemzés, a jogállamiság, a gazdaság, és a kutatási módszerek. A diákok a lehetőséget, hogy dolgozzon ki és alkalmazzák a tematikus szakértelem révén szakirányok a programon belül. A szakterületek Biztonság Fejlesztés kormányzás Média és Kommunikáció Felsőoktatási Policy A diákok is folytatni Advanced Certificate in Religious Studies. Szakértelem MPA... [-]

Mundus Mesterképzésben Közpolitikai

Campus Nappali 2 - 2 év September 2018 Magyarország Budapest

A Mundus Masters Program in Public Policy (Mundus MAPP) részletesen és szisztematikus megértése politikai intézmények, eljárások, és az állami politikák működnek, és kölcsönhatásba a globális politikai gazdaságtan nemzeti és helyi szinten közvetlen tekintettel az európai megbízások ezeken a szinteken a kormányzás. [+]

A Mundus Masters Program in Public Policy (Mundus MAPP) Részletesen és szisztematikus megértése politikai intézmények, eljárások, és az állami politikák működnek, és kölcsönhatásba a globális politikai gazdaságtan nemzeti és helyi szinten közvetlen tekintettel az európai megbízások ezeken a szinteken a kormányzás. A program által szállított négy legmagasabb rangú európai egyetemek: Közép-Európai Egyetem (CEU), Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI - Spanyolország), az International Institute of Social Studies of Erasmus University Rotterdam The Hague (ISS - Hollandia) , és a University of York (Egyesült Királyság). Amíg az érettségi az 2016-18 diák kohorsz, a program fut, az Európai Unió rangos Erasmus + Erasmus Mundus program. Mobilitás számokat érintő CEU az első évben a Mundus MAPP-hez két különböző szakterületek: A jelentkezőknek, akik szeretnék folytatni a karrierjét a nemzetközi közszolgálati, önkéntes szervezet, vagy a globális iparágak vonzhatja a CEU-IBEI pálya szakosodott Global Public Policy. Ezen a pályán van a hangsúly a politikai döntéshozatal és a problémamegoldás egy sor nemzetközi kontextusban (az erőteljesen intézményesített európai politikai rendszerek a szélesebb és kevésbé intézményesített globális rendszerek). A központi hangsúly a politikai folyamat a nemzetközi és globális szinten, beleértve a tervezési és működését a nemzetközi szervezetek és a globális politikai rendszerek. A pálya célja, hogy a hallgatók alapos megértése a közrend anarchikus, félig anarchista, és intézményesített nemzetközi környezetben. Ez magában foglalja elemzése politikai hálózatok, a nemzetközi szervezetek és a globális politikai rendszerek. A hallgatók ismereteket szerezni a nemzetközi kapcsolatok és a nemzetközi politikai gazdaságtan, valamint a döntéshozatal, végrehajtás, és a végrehajtás. A központi elemzési eszközök mennyiségi és minőségi elemzés... [-]

Videók

Purpose Beyond Power: The School of Public Policy at Central European University

Meet the SPP students

Being a School of Public Policy Student

Kapcsolat

School of Public Policy at CEU

Cím Central European University Nador u. 9 1051
1051 Budapest, Magyarország
Honlap http://spp.ceu.edu/
Telefon +36 1 327 3000