Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért csatlakozol hozzánk?

A tudás, a teljesítmény és a versenyelőny az életben és a munkaerőpiacon - ezek a következtetések, amelyekre a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének választása várható.

A Társadalomtudományi Kar és a Nemzetközi Kapcsolatok Társadalomtudományi Karát az ország vezető egyetemi intézményévé minősítették a társadalomtudományok tanulmányozására. A személyzet kiemelkedő oktatási minősége és kutatásának innovációja az akadémiai hírnevét képviseli.

Budapest

Tehát mit kínálunk?

GLOBÁLIS PERSPEKTÍV

Erősen lényegében elméleti jellegű oktatás és gyakorlati programok, magas szintű szaknyelvi háttér és az alkalmazható készségek. Ezt a főiskolai és a mester szintjén, valamint doktori és egyéb szakirányú programokon keresztül biztosítják. Célunk, hogy segítsük a diákokat abban, hogy jobban megértsék a gyorsan változó világot otthon és külföldön, felszerelve őket egy globális perspektívában, hogy megfeleljen a kihívásoknak a nap.

GAZDASÁGI TRADITIONS

Tanáraink tudatosan törekszenek az egyetem gazdasági hagyományainak megőrzésére a Társadalomtudományi Kar és a Nemzetközi Kapcsolatok Kollégium által kidolgozott programokon belül. Meggyőződésünk, hogy ez jelentős versenyelőnyt biztosít a hallgatók számára a nemzetközi kapcsolatok, a politológia, a szociológia, a kommunikáció és a tanárképzés terén.

INTERDISZCIPLINÁLIS TUDÁS

Folyamatosan frissítjük és frissítjük tananyagunkat, módszertanunkat és tananyagainkat. Célunk, hogy összehangoljuk az erőfeszítések eredményeit a különböző tudományos területeken, ezáltal megkönnyítve hallgatóinkat interdiszciplináris ismeretek megszerzésében. Az ilyen ismeretek elsajátítását egy speciális nyelvi képzés is növeli, szakmai célokra.

NEMZETKÖZI SZABVÁNYOK

Az elmúlt években az idegen nyelvű programok száma nőtt a karon belül, ami a programban részt vevő külföldi hallgatók számának növekedését eredményezte. Célunk, hogy új programjaink egy részét idegen nyelven kínáljuk. Ennek elérése érdekében egyre több külföldi tanárt veszünk fel. Célunk annak biztosítása, hogy oktatási minőségünk megfeleljen vagy felülmúlja az európai normákat, és együttműködjön a legmagasabb rangú külföldi egyetemekkel, közös programokat és diplomákat kínálva.

KUTATÁS ÉS TANÍTÁS

A pedagógusok magas szintű tanítását és megvalósítását a karon belüli tudományos kutatások bizonyítják. A kutatás eredményei beépülnek programjainkba és tananyagainkba, amelyeket folyamatosan frissítünk. Folyamatos fejlesztésünk nélkülözhetetlen tényezője az alkalmazott társadalomtudományi kutatásaink megerősítése, valamint a nemzetközi kutatási projektekben való részvétel fokozódása. Fontosnak tartjuk, hogy a különböző intézmények által végzett kutatások tartalma és eredményei szélesebb körű nyilvánosságot érjenek el a világhálón elérhető elérhetőség révén. Az egyetem és a kari weboldalak olyan médiumok, amelyeken keresztül ez megvalósítható.

Helyszínek

Budapest

Fővám tér 8

Address
Budapest, Fővám tér 8., 1093 Hungria
Budapest, Magyarország