Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért csatlakozzon hozzánk?

Tudás, teljesítmény és versenyelőny az életben és a munkaerőpiacon - ezek a következmények, amelyeket a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Karának kiválasztásánál elvárhat.

A Társadalomtudományi Karot úgy értékelték, hogy az ország vezető egyetemi intézménye a társadalomtudomány tanulmányozására. A személyzet kiemelkedő oktatási minősége és kutatási innovációja az akadémiai hírnevének köszönhető.

Budapest

Tehát mit kínálunk?

GLOBÁLIS PERSPEKTÍV

Alapvetően elméleti jellegű oktatás és gyakorlati képzés, gyakorlati hangsúly, magas szintű szaknyelvi háttér és alkalmazható készségek. Ezt a főiskolai és a mester szintjén, valamint a doktori és egyéb szakirányú programok keretében nyújtják. Célunk, hogy segítsük a diákokat abban, hogy jobban megértsék a gyorsan változó világot otthon és külföldön, felszerelve őket egy globális perspektívával, hogy megfeleljen a nap kihívásainak.

GAZDASÁGI TRADITIONS

Tanáraink tudatosan törekszenek az egyetem gazdasági hagyományainak megőrzésére a Társadalomtudományi Kar által kidolgozott programokon belül. Meggyőződésünk, hogy ez jelentős versenyelőnyt kölcsönöz a hallgatóknak a nemzetközi kapcsolatok, a politológia, a szociológia, a kommunikáció és a tanárképzés területén.

INTERDISZKIPLINÁLIS TUDÁS

Folyamatosan frissítjük és frissítjük tananyagunkat, módszertanunkat és tananyagainkat. Célunk, hogy összehangoljuk az erőfeszítések eredményeit a különböző tudományos területeken, ezáltal megkönnyítve hallgatóinkat interdiszciplináris ismeretek megszerzésében. Az ilyen ismeretek elsajátítását egy speciális nyelvi képzés is növeli szakmai célokra.

NEMZETKÖZI STANDARDOK

Az elmúlt években az idegen nyelvű programok száma nőtt a karon belül, ami a programban részt vevő külföldi hallgatók számának növekedését eredményezte. Célunk, hogy új programjaink egy részét idegen nyelven kínáljuk. Ennek elérése érdekében egyre több külföldi tanárt veszünk fel. Célunk annak biztosítása, hogy az oktatás színvonala megfeleljen vagy felülmúlja az európai normákat, és együttműködjön a legmagasabb rangú külföldi egyetemekkel, közös programokat és diplomákat kínálva.

KUTATÁS ÉS TANÍTÁS

A pedagógusok magas szintű tanítását és megvalósítását a karon belüli tudományos kutatások bizonyítják. A kutatás eredményei a programjaink és tananyagaink közé tartoznak, amelyek folyamatosan frissülnek. Folyamatos fejlesztésünk nélkülözhetetlen tényezője az alkalmazott társadalomtudományi kutatásaink megerősítése, valamint a nemzetközi kutatási projektekben való részvétel fokozódása. Fontosnak tartjuk, hogy a különböző intézmények által végzett kutatások tartalma és eredményei szélesebb körű nyilvánosságot érjenek el a világháló elérhetőségén keresztül. Az egyetem és a kari honlapok olyan médiumok, amelyeken keresztül ez megvalósítható.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Magyar

Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Mesterképzések megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MA

Nemzetközi Gazdaság és Az üzleti

Campus Nappali 2 év September 2018 Magyarország Budapest

A Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (IEB) program egy két éves, angol nyelvű Master program, amely helyre került a 4-es számú által Bestmasters.com. Célja, hogy a diákok elsajátítsák a legfontosabb kompetenciák a közgazdasági és üzleti tanulmányok. [+]

A Nemzetközi Gazdasági és üzleti (IEB) program egy kétéves, angol nyelvű mester program, melyet a Bestmasters.com a No.4-ben rangsorolt. Célja, hogy a diákok elsajátítsák a legfontosabb kompetenciák a közgazdasági és üzleti tanulmányok. Örülünk, hogy különböző alkalmazások diákok, akik érdeklődnek a nemzetközi üzleti és / vagy gazdasági tanulmányok és akik szeretnének szert mind a gyakorlati készségek és elméleti tudás, ha már befejezte tanulmányait.

A program egy interdiszciplináris szerkezete: a tanfolyamok terjed területeken a nemzetközi üzleti / közgazdasági nemzetközi politikában. Miután az alapítvány tanfolyamokat az első évben, a diákok szakosodnak a második évben a nemzetközi gazdasági elemzés vagy összehasonlító európai gazdasági és üzleti tanulmányok vagy nemzetközi fejlesztés. A program felsorolja a diákok különböző kulturális háttérrel, és ezért kínál egy nemzetközi hangulatot. Csatolva a programot is kínálunk Double Degree lehetőségek (a kiadások az első évben Budapesten a második külföldi és megszerzésére két fokkal során csak két év tanulás) az Európában tanuló a University of Groningen, vagy Ausztráliában tanul a University of Adelaide, vagy A University of Perth.... [-]


MSc

Ma A Kommunikációban és A Médiatudományban

Campus Nappali September 2018 Magyarország Budapest

A mesterképzés a kommunikáció és a média tudomány három szakirányú: Politikai kommunikáció, Nemzetközi kommunikáció Fejlesztés és kommunikáció a szervezetekben. Ez biztosítja a diákoknak azokat a szerszámokat, amelyek fokozzák szakmai hivatásukat és vezető szerepeket szereznek jövőbeni munkájukban. [+]

Mint az Európa szívében található egyetem, amely évente több mint 10 000 hallgatót fogad be, az üzleti adminisztráció, közgazdaságtan és társadalomtudományi oktatási karokat kínáló Budapesti Corvinus Egyetem (CUB) mindig felhatalmazta tanítványait, hogy meséljenek olyan történetekről, ösztönözzenek fellépéseket és közösségeket hozzanak létre társadalmunkban. A Corvinus Intézet viselkedési tudománya és kommunikációs elmélete a diákok korlátainak és ismereteinek többszintű kommunikátorként való kibővítésénél további lehetőségeket kínál a hallgatók számára szakmai ismereteik és nyelvtudásuk előmozdítására, tudatosságuk és bátorságuk növelésére, képesek arra, hogy angol nyelvű mesterképzésen folyamatos változást végezzenek.... [-]


MSc in International Economy and Business

Campus Nappali 2 év February 2018 Magyarország Budapest

[+]

Az első év alapvető kurzusait Összehasonlító gazdaságtan [-]

Mester

Közös Európai Master összehasonlító Local Development

Campus Nappali 3 év September 2018 Magyarország Budapest

Mester kód fő célja, hogy a résztvevők a szükséges ismeretek és készségek bevezetésére, támogatására és összehangolására változási folyamatok és az átalakulás helyi szinten. [+]

A Budapesti Corvinus Egyetem (Magyarország), koordinátor, a University of Ljubljana (Szlovénia), a Regensburgi Egyetem (Németország) és a University of Trento (Olaszország) együttműködve az orosz állami szociális Egyetem (Oroszország), a University of Belgrade (Szerbia), a University of North Carolina at Chapel Hill (USA) és a Tshwane University of Technology (Dél-Afrika) támogatásával Európai Bizottság, felajánl egy közös mesterképzés mértékben.

Mester kód fő célja, hogy a résztvevők a szükséges ismeretek és készségek bevezetésére, támogatására és összehangolására változási folyamatok és az átalakulás helyi szinten. A hangsúly a program helyi fejlesztés, amely az alábbi jellemzőkkel: állami, magán és civil szereplők alapvető szerek; a társadalmi stabilitás és a gazdasági jólét folytatnak, összhangban az európai normákkal és a legjobb gyakorlatokat. Az általános megközelítés szerint az összehasonlító és interdiszciplináris.... [-]


Kapcsolat

Fővám tér 8

Cím Budapest, Fővám tér 8., 1093 Hungria
Budapest, Magyarország
Telefon false