Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért csatlakozol hozzánk?

A tudás, a teljesítmény és a versenyelőny az életben és a munkaerőpiacon - ezek a következtetések, amelyekre a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének választása várható.

A Társadalomtudományi Kar és a Nemzetközi Kapcsolatok Társadalomtudományi Karát az ország vezető egyetemi intézményévé minősítették a társadalomtudományok tanulmányozására. A személyzet kiemelkedő oktatási minősége és kutatásának innovációja az akadémiai hírnevét képviseli.

Budapest

Tehát mit kínálunk?

GLOBÁLIS PERSPEKTÍV

Erősen lényegében elméleti jellegű oktatás és gyakorlati programok, magas szintű szaknyelvi háttér és az alkalmazható készségek. Ezt a főiskolai és a mester szintjén, valamint doktori és egyéb szakirányú programokon keresztül biztosítják. Célunk, hogy segítsük a diákokat abban, hogy jobban megértsék a gyorsan változó világot otthon és külföldön, felszerelve őket egy globális perspektívában, hogy megfeleljen a kihívásoknak a nap.

GAZDASÁGI TRADITIONS

Tanáraink tudatosan törekszenek az egyetem gazdasági hagyományainak megőrzésére a Társadalomtudományi Kar és a Nemzetközi Kapcsolatok Kollégium által kidolgozott programokon belül. Meggyőződésünk, hogy ez jelentős versenyelőnyt biztosít a hallgatók számára a nemzetközi kapcsolatok, a politológia, a szociológia, a kommunikáció és a tanárképzés terén.

INTERDISZCIPLINÁLIS TUDÁS

Folyamatosan frissítjük és frissítjük tananyagunkat, módszertanunkat és tananyagainkat. Célunk, hogy összehangoljuk az erőfeszítések eredményeit a különböző tudományos területeken, ezáltal megkönnyítve hallgatóinkat interdiszciplináris ismeretek megszerzésében. Az ilyen ismeretek elsajátítását egy speciális nyelvi képzés is növeli, szakmai célokra.

NEMZETKÖZI SZABVÁNYOK

Az elmúlt években az idegen nyelvű programok száma nőtt a karon belül, ami a programban részt vevő külföldi hallgatók számának növekedését eredményezte. Célunk, hogy új programjaink egy részét idegen nyelven kínáljuk. Ennek elérése érdekében egyre több külföldi tanárt veszünk fel. Célunk annak biztosítása, hogy oktatási minőségünk megfeleljen vagy felülmúlja az európai normákat, és együttműködjön a legmagasabb rangú külföldi egyetemekkel, közös programokat és diplomákat kínálva.

KUTATÁS ÉS TANÍTÁS

A pedagógusok magas szintű tanítását és megvalósítását a karon belüli tudományos kutatások bizonyítják. A kutatás eredményei beépülnek programjainkba és tananyagainkba, amelyeket folyamatosan frissítünk. Folyamatos fejlesztésünk nélkülözhetetlen tényezője az alkalmazott társadalomtudományi kutatásaink megerősítése, valamint a nemzetközi kutatási projektekben való részvétel fokozódása. Fontosnak tartjuk, hogy a különböző intézmények által végzett kutatások tartalma és eredményei szélesebb körű nyilvánosságot érjenek el a világhálón elérhető elérhetőség révén. Az egyetem és a kari weboldalak olyan médiumok, amelyeken keresztül ez megvalósítható.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Magyar

Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés PhD »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MA

MA in International Relations

Campus Nappali 4 félév September 2019 Magyarország Budapest

[+]

A hangsúly a tanulók képzése jogosult az analitikus (értelmező, kritikai gondolkodás és problémamegoldás), készségek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy használják a tudást gyakorlati célokra.

[-]

MA szociológiában

Campus Nappali 4 félév September 2019 Magyarország Budapest

Mindig szeretnénk megérteni a tartós társadalmi problémákat, köztük a globalizációt és a migrációt, a vállalkozókat és az üzleti eliteket, a férfiak és nők közötti hatalmi kapcsolatokat, a rugalmas munka és a munkahelyi kezdeményezések következményeit, valamint az etnikai kisebbségek társadalmi kirekesztését, a kábítószer- és alkoholhasználatot a ifjúság. E kérdések megértése a társadalmi és gazdasági intézmények és a közrend kontextusának alapos tanulmányozását, valamint a meggyőző bizonyítékok megalapozásához szükséges megbízható empirikus kutatást igényel. [+]

A Budapesti Corvinus Egyetem szociológiai mestere (MA)

a globális társadalomtudományok szakirányával

Ez a négy félév mesterképzés célja, hogy a hallgatókat új elméleti perspektívákkal és analitikai készségekkel rendelkezzenek, hogy megértsék és elemezzék a globálisan beágyazott társadalmi folyamatokat és eredményeket. A globális társadalmi változásokhoz kapcsolódó kortárs fogalmak és elméletek mély megértésére összpontosít, és arra irányul, hogy tanítson a tanulóknak a társadalmi folyamatok és problémák kritikus elemzésének fontosságát egy globális és helyi keretek között . Mind a klasszikus, mind a kortárs ismeretekre támaszkodva segítünk a globális társadalmi változások, a globalizáció, a népesség, a migráció, a szegénység, a piaci társadalom belső mechanizmusai, a globális hegemónia és a dominancia, a vállalatok társadalmi hatásainak és működésének megértésében és szakmai értelmezésében. a technológiai fejlődés szerepe.... [-]


MSc

Ma a kommunikációban és a médiatudományban

Campus Nappali September 2019 Magyarország Budapest

A mesterképzés a kommunikáció és a média tudomány három szakirányú: Politikai kommunikáció, Nemzetközi kommunikáció Fejlesztés és kommunikáció a szervezetekben. Ez biztosítja a diákoknak azokat a szerszámokat, amelyek fokozzák szakmai hivatásukat és vezető szerepeket szereznek jövőbeni munkájukban. [+]

Mint az Európa szívében található egyetem, amely évente több mint 10 000 hallgatót fogad be, az üzleti adminisztráció, közgazdaságtan és társadalomtudományi oktatási karokat kínáló Budapesti Corvinus Egyetem (CUB) mindig felhatalmazta tanítványait, hogy meséljenek olyan történetekről, ösztönözzenek fellépéseket és közösségeket hozzanak létre társadalmunkban. A Corvinus Intézet viselkedési tudománya és kommunikációs elmélete a diákok korlátainak és ismereteinek többszintű kommunikátorként való kibővítésénél további lehetőségeket kínál a hallgatók számára szakmai ismereteik és nyelvtudásuk előmozdítására, tudatosságuk és bátorságuk növelésére, képesek arra, hogy angol nyelvű mesterképzésen folyamatos változást végezzenek.... [-]


MSc in International Economy and Business

Campus Nappali 2 év February 2019 Magyarország Budapest

[+]

Az első év alapvető kurzusait

Összehasonlító gazdaságtan

[-]

Okleveles Regionális és Környezetgazdasági

Campus Nappali September 2019 Magyarország Budapest

Ez a mesterképzés színes és izgalmas gazdasági oktatást nyújt alternatív megközelítések alkalmazásával, pl. A különböző szinteken (nemzetközi, regionális és városi) a tervezés és a fejlesztés terén folytatott felsőfokú tanulmányokat a közgazdaságtani, földrajzi vagy egyéb kapcsolódó területeken. [+]

Ez a mesterképzés színes és izgalmas gazdasági oktatást nyújt alternatív megközelítések alkalmazásával, pl. A különböző szinteken (nemzetközi, regionális és városi) a tervezés és a fejlesztés terén folytatott felsőfokú tanulmányokat a közgazdaságtani, földrajzi vagy egyéb kapcsolódó területeken. Diákjaink kiterjedt ismereteket szereznek a környezeti közgazdaságtan, a fenntarthatóság és a széles körű stratégiai tervezés és menedzsment készségek a nyilvánosság, valamint a magánszektorban.

A Geográfiai, Geofizikai és Fenntartható Fejlesztési Intézet elkötelezte magát amellett, hogy Közép- és Kelet-Európában a legmagasabb szintű regionális és környezeti közgazdaságtani programot nyújtja. Ezért a programot interaktív és helyszíni gyakorlati osztályok, projekt tanfolyamok jellemzik, erős hangsúlyt helyeznek a nemzetközi dimenzióra, valamint alternatív gazdasági gondolkodási iskolák feltérképezésére. Diákjainknak lehetõségük van arra, hogy szakmai gyakorlatot végezzenek állami intézményeknél vagy magánvállalatoknál Magyarországon és külföldön is.... [-]


Kapcsolat

Fővám tér 8

Cím Budapest, Fővám tér 8., 1093 Hungria
Budapest, Magyarország
Telefon false