EIT Digital Master School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ez a különbség!

Az EIT Digital Master School az európai vezető műszaki egyetemek és üzleti iskolák exkluzív közös kezdeményezése, amely további kiváló tanácsadást és partnerséget nyújt a kiváló európai kutatási szervezetek és a vezető üzleti partnerek között.

A mesterképzés diákjaként felkészült lesz arra, hogy szembenézzen a jövőbeli karrierjeivel, valamint a társadalom globális kihívásaival.

A legmodernebb technikai ismereteket szerezné, és elérheti azt a képességet, amely szükséges ahhoz, hogy innovációit a piacra vezesse. Az oktatás erőteljesen az átruházható készségek megszerzésére összpontosít, különösen az innováció és a vállalkozói szellem terén

EIT Digital Master School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144684_DEMHeader.png" alt="EIT Digital Master School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Pedagógiai megújulás

Az EIT Digital Mesterképzése erős elméleti alapot és kreatív és analitikus mérnöki problémákat egyesít, amelyekben a hallgatók elméleti ismereteiket alkalmazzák. A diákok és a tanárok tudományos közösség tagjai.

EIT Digital hallgató azt jelenti, hogy a tanulmányi időszak alatt az egyetem kutatási környezetébe kerül. Ez kiváló kiindulópontot ad, ha a doktori tanulmányokat célozza. Az innovációs készségek integrálása az oktatásba és az ipari partnerek bevonása az oktatásba felkészíti Önt a legfontosabb ipari szerepekre és felelősségekre.

A mesterképzés növeli a diákok szakmai lehetőségeit. A tantervek nyomon követése több karrierlehetőség biztosítása és a munkahelytípusok és funkciók ismertségének biztosítása az érintett iparágban, kutatási területen vagy oktatásban.

A szervezet

Az alt = "EIT Digital Master School az EIT Digital része.

EIT Digital vezető európai digitális innovációs és vállalkozói oktatási szervezet, amely az európai digitális átalakítást hajtja végre.

EIT Digital áttörő digitális innovációkat nyújt a piacra, és vállalkozói tehetségeket teremt a gazdasági növekedés és az életminőség javítása érdekében Európában. Ezt úgy hajtja végre, hogy egy több mint 156 legjobb európai vállalat, KKV-k, induló vállalkozások, egyetemek és kutatóintézetek páneurópai ökoszisztémáját mozgósítja.

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet tudás- és innovációs közösségeként az EIT Digital a vállalkozói szellemre összpontosít, és a tanulók, kutatók, mérnökök, üzleti fejlesztők és vállalkozók összehangolásával élen jár az oktatás, a kutatás és az üzleti élet integrálásában. Ez a páneurópai hálózatainkban, az együttmûködési központokban Berlinben, Eindhovenben, Helsinkiben, Londonban, Párizsban, Stockholmban, Trentoban, valamint Budapesten és Madridban történik. Mi is van egy csomópont a Szilícium-völgyben.

EIT Digital olyan stratégiai területekre fektet be, amelyek felgyorsítják az európai stratégiai, társadalmi kihívásokra összpontosító kutatási alapú digitális technológiák piaci bevezetését: digitális ipar, digitális városok, digitális jólét és digitális infrastruktúra.

EIT Digital az innovációra összpontosító T-alakú vállalkozói digitális tehetségeket egy olyan kevert oktatási stratégia révén fekteti le, amely magában foglal egy mesterképzést, doktori iskolát és szakiskolát.

16975_ms-graduation.jpg

Miért az EIT Digital Master School ?

  • Gyors pálya a karrieredhez: kapcsolatba lépni az iparággal
  • Dupla fokozatú mesterképzés az IKT szakon, valamint az E&I szakon
  • A nemzetközi tapasztalatok két évig tanulnak két különböző európai városban

Erős partnerhálózat

A mesterképzés a kutatási és iparági szakértői hálózatunk kapcsolatai révén biztosítja a jövőbeni virágzó karrierjét. Találkozni fog a szakembereivel, és képes lesz arra, hogy hálózatba kapcsoljon és eszmecserét folytasson.

Szakmai

A programon belül kötelező szakmai gyakorlat áll rendelkezésre. A diákok várhatóan érdekes és fejlődő pozíciókat keresnek, az EIT Digital az üzleti partnerei révén nyújt támogatást az iparágtól. Az EIT Digital egyetemi hallgatója lesz a hallgatóknak, akik a szakmai gyakorlatukat a mesterképzésükkel kívánják összekapcsolni. A szakmai gyakorlatok lehetővé teszik, hogy aktívan részt vegyen a projektekben és a projekt találkozókon, és biztosítson lehetőséget arra, hogy vállalati hálózatot és tudást építsen.

Mentorprogram

Az EIT Digital üzleti partnere vezetői pozícióban egy személyes mentor lesz, és rendszeres interjút kapnak a mentorral és lehetőségeket tartanak a mentor napi munkájának követésére. Meglátod a vállalkozó életét, és megtanulod, hogyan kell alkalmazni a tudásodat.

Erős technikai vállalkozói oktatás

A csúcstechnikai oktatás, az innováció és a vállalkozói szellem kombinációja megadja neked azokat a készségeket, amelyekre a kiemelkedő karrier felépítéséhez szükség van. Már a kezdetektől sikeres lesz. 17108_184.jpg

Érték Közösség

Legyen Ön is a közösségünk részévé, bátorítjuk Önt, hogy találkozzon soros vállalkozókkal, üzleti partnereinkkel, legjobb kutatóinkkal és más diákokkal és tanárokkal Európa-szerte és a világon az oktatási és rendezvényeink során. Utazzon más lenyűgöző helyekre, hogy többet tudjon meg a területéről, és építsen egy hálózatot, amely elkezdi karrierjét, értékközösségünk olyan közösség az élet számára, amely túlmutat az oktatáson túl az Alumni Alapítványunkon.

Helyszínek

Helsinki

Address
Helsinki, Finnország

Bologna

Address
Bologna, Emilia-Romagna, Olaszország

Enschede

Address
Enschede, Overijssel, Hollandia

Budapest

EIT Digital Budapest Co-Location Centre

Address
EIT Digital Budapest
10/a Bogdánfy Street, H-1117

Budapest, Magyarország

Espoo

Address
Espoo, Finnország

Párizs

Address
Párizs, Île-de-France, Franciaország

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Németország

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Trento

Address
Trento, Trentino-Dél-Tirol, Olaszország

Eindhoven

Address
Eindhoven, Észak-Brabant, Hollandia

Madrid

Address
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Stockholm

Address
Stockholm, Stockholm megye, Svédország

Turku

Address
University of Turku, Finland
20500 Turku, Finland

Turku, Finnország

Tallinn

Address
Tallinn University of Technology, Estonia
Ehitajate tee 5, 12616 Tallinn, Estonia

Tallinn, Harju megye, Észtország

szép

Address
Université Côte d’Azur (UCA)
28 Avenue Valrose, 06100 Nice, France

06100 szép, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franciaország

Milánó

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy
20133 Milánó, Lombardia, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket