Hivatalos Leírás

A gazdag története Szent István Egyetem nyúlik vissza, a 18. században. Egy ilyen nagy múltú és öröksége kiválóság, ez áll a központi pillére a magyar felsőoktatás és az egész régióban. Ez névadója, a magyar I. István király (Szent). SZIE, hogy Magyarország egyik legjelentősebb felsőoktatási intézmények, megérti, hogy fontos a nemzetközivé válás és elősegíti a különböző nemzetközi tevékenységet. Az egyetem kínál egyedülálló élményt az oktatási tartalom, azzal a céllal, hogy elérje a nemzetközi szabványoknak az oktatás és a versenyképes fok az európai és a globális piacon. Fok kínálnak több tudományág, de abban különbözik, hogy programokat közgazdaságtan és a társadalomtudományok, az élelmiszeripar, kertészet és tájépítészet - az utolsó által kínált Tájépítészeti Kar.

A Tájépítészeti Kar 1992-ben alakult, azzal a küldetéssel, amely graduális és posztgraduális (PhD) tanulmányok a kertépítés. A diákok folytasson három specialitások: kert és nyitott tér kialakítása, tájvédelmi és regenerálásra és a táj / regionális tervezés. A Kar az egyetlen hely a tájépítészeti képzés tartozik. A képzés mindig is követte a trendeket az európai fejlődés a szakma. Ennek eredményeként, a tantervek már korszerűsítették többször bevezetésével egy új képzési struktúra és az új tanfolyamok. Jelenleg a program fut két fő területen: Landscape Architecture tanítják alapképzésben (BSc), posztgraduális (mind MSc és MA) és PhD szintű, ugyanakkor van még egy MSc kurzus a várostervezés. A MA és a PhD képzések tájépítészet is rendelkezésre állnak az angol, mint a teljes szakon. Beyond tudományos háttérrel, a legtöbb Kar munkatársai is rendelkeznek szakmai tapasztalattal tervezési projektek és részt vesz a hazai és nemzetközi kutatási projektek, biztosítva up-to-date, gyakorlat-orientált tananyagot.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Szent István University, Faculty of Landscape Architecture and Urbanism

A Tájépítészeti Kar kínál 4 féléves Master of Arts Tájépítészeti (MLA) program, amely lehet követni a teljes munkaidőben és a részmunkaidőben. ... [+]

A Tájépítészeti Kar kínál a 4 féléves Master of Arts in Landscape Architecture (MLA) program, amely lehet követni a teljes munkaidőben és a részmunkaidőben (tematikus félév kínálnak külön). Az MLA program egyedülálló lehetőséget nyújt a mester vagy a bachelor diplomások, hogy fektessenek be a jövőben. Ez lehetővé teszi a szakembereknek, hogy lesz egy innovatív tájépítész, vezető táj tervező, aki elemzi és fejleszti mindenféle nyitott tér és a táj tervek alapján alapos ismerete táj tervezési elmélet és gyakorlat.

4 féléves szak, vagy egy félévet részmunkaidőben - Kapcsolat elmélettől a gyakorlatig - Kapcsolat táj design tervezés - angol tanított programot - Akadémiai díj: Master of Arts által akkreditált IFLA európai és Nemzeti Akkreditáló Testület Egy lépés a karriered ... [-]
Magyarország Budapest
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
4 félév
Campus
Bővebben magyarul

Master of Arts in Landscape Architecture (MLA)

Corvinus University of Budapest