Budapest Metropolitan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

OKAI tanul BUDAPEST

  • Alap- és mesterképzési fok által nyújtott magyar felsőoktatási intézmények ismerik az EU összes országában
  • megfizethető megélhetési költségek - jó ár-érték arány
  • multikulturális város
  • biztonságos környezet
  • szabad mozgása az Európai Unión belül
  • Európai örökség kombinálva a kozmopolita életstílust
  • "A világ legjobb kulturális és szórakozási a fiatal közönség" - Lonely Planet

A rektor várja Önt

Mi ihlette a kreativitás. A művészet a kreatív oktatás a legfontosabb érték a University. Ez testesül meg a tanítási módszereket, ez egy központi fogalma a megközelítés és a diákok hozzáállása. A kreativitás az erő megszervezésében mindennapi élet, a University megnyitva az utat a jövő sikerének diákjaink. Kínálunk ösztönző környezetet és egyedülálló hangulat, hogy motiválja a diákokat, hogy használják számos páratlan lehetőséget, és tudásukat a gyakorlatban keres új, innovatív megoldások. Ez inspiráló világ kínál a legfontosabb, hogy a kreatív gondolkodás, amely a legközvetlenebb elvárás a mai munkaerő-piaci és a kritikus kérdés a jövőben.

A másik alapvető érték METU rejlik gyakorlati jellegű programjaink továbbítására elméleti ismereteket annak érdekében, hogy a lehetséges módjait alkalmazása és gyakorlati tapasztalatokat. Ezt a célkitűzést tartotta szem előtt, a fő feladata, hogy javítsa a nyelvi készségek, a kommunikációs kompetenciák, és fokozza a kreatív gondolkodást, amely támogatja a különleges rendszer intenzív képzési programokat kínálnak minden félévben.

Mérjük eredményességének és hatékonyságának a szigorú előírásoknak a munkaerőpiacon. A szoros együttműködés valamennyi érdekelt féllel a környezetünkben, a vállalatok, a közösségi intézmények és szakmai szervezetek kalauzol el minket, hogy a vonat állandó áramlását társadalmilag felelős, szellemi diplomásokat, akik készek megfelelni a kihívásoknak a munkaerőpiacon jól látható potenciált kiváló teljesítményt.

Budapest Metropolitan University vált szerves részévé a magyar felsőoktatásban az elmúlt 11 évben. A folyamatosan növekvő hallgatói létszám, az oktatás és a helyszínek egyetemen, és sokféle program, ma METU a legnagyobb magánegyetem magyarországi jelen két város, Budapest és Hódmezővásárhely masszív hallgatói közösség 8000 lelkes fiatal. METU kínál komplex oktatási program két szakmai gimnáziumok, különböző magasabb szintű szakmai képzések, mester szakok és posztgraduális szakirányú programok épül bachelor programok terén a kommunikáció, az üzleti, a turizmus és a művészet. MET jellemzi nyílt és kellemes hangulatú, nagy hangsúlyt fektet a teljesítmény és a verseny által támogatott élvonalbeli infrastruktúra szilárd alapokon.

Folyamatos fejlesztés és siker vonatkoztatott, elszántsággal és kemény munka. Készek vagyunk szembenézni a versenyt, és arra számítunk, hogy a diákok, hogy kövessék példájukat. Ha szeretné, hogy tagja legyen a csapatnak, akkor várjuk a fedélzeten. Csak akkor kell felbontású és elkötelezettség.

Bízunk benne, hogy Önt köztünk.

Dr. habil. Vass László CSc

Rektora Budapest Metropolitan University

MIÉRT METROPOLITAN?

Hozzuk létre az új gondolkodásmód és teljesítése, ami számunkra látszanak PACE készítő és inspiráló hely a tanulásra.

Szakmai ismeretek reális áron!

Egyedülálló karrier lehetőségek: 87% -a magyar diplomások elhelyezkedni 3 hónapon belül az érettségi, 51% már az egyetemi évek alatt. Több mint 400 gyakornoki lehetőséget megjegyezte cégek, és a lehetőséget, hogy csatlakozzanak szakmai közösség már miközben az egyetemen. Során workshopok és tanulmányi csoportok METU akkor lehetősége van arra, hogy megszerezzék a gyakorlati tapasztalat, javíthatja képességeit, és élvezze team-munka.

Személyzete neves szakértők: Amellett, hogy híres tudósok, legjobb üzleti szakemberek is toborzott, hogy mi előadói csapat.

Külföldi időn át széles körű nemzetközi csereprogramok Ausztria, Belgium, Kanada, Cseh Köztársaság, Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, az Egyesült Államok, és egyre több más országok.

Élénk hallgatói élet! Sí és snowboard utak, kirándulások, utazások, kocsmatúra, a pártok által szervezett a Hallgatói Önkormányzat, fotó klub és egy csomó más csodálatos programok ...

Modern épületek, kellemes hangulatú, up-to-the-minute technológiák több mint 400 számítógép állomások, a nyelvi labor, egy hangstúdió, a rádió és a televízió-stúdió, intelligens táblák, multimédiás könyvtár és ingyenes WiFi hozzáférést egész területén a campus.

Zöldövezet a város szívében: A park a főépület a campus Nagy Lajos Király utca és a zöld külvárosi hangulatú Egressy út campus a csendes, nyugodt környezetet, mind tanulmányi és rekreációs célokra.

Helyszíni iskola könyvesbolt és ingyenes szakkönyvtár!

Könnyű hozzáférés! A létesítmények könnyen megközelíthető a főbb tömegközlekedési csomópontja.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Magyar

Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MA

Ma Az Irányítási és Vezetői

Campus Nappali 4 félév September 2018 Magyarország Budapest

Vezető cég egy összetett feladat, legyen az egy kis vállalkozás, vagy egy nagy vagy szervezet az állami szektorban. Kezelése ezek közül bármelyik igényel szakértő elemzésében, tervezésében, vezető, konfliktusok megoldása és a problémák, fenntartása munkafolyamatot. [+]

Vezető cég egy összetett feladat, legyen az egy kis vállalkozás, vagy egy nagy vagy szervezet az állami szektorban. Kezelése ezek közül bármelyik igényel szakértő elemzésében, tervezésében, vezető, konfliktusok megoldása és a problémák, fenntartása munkafolyamatot.

Bemutatjuk ezt a megközelítést, hogy a diákok, így képesek megbirkózni minden területén az üzleti menedzsment, és kapcsolja be a valódi vezetői a vállalkozások, mind profi szinten.

A program célja az egyének, akik:

... Kreatív, jó probléma megoldó, amelynek célja az innováció, és készen áll a kihívások. Várjuk az alkalmazás azoknak, akik kitartó, elkötelezett, és kooperatív munka közben a csoportban. ... [-]


MA Grafikai Tervezés

Campus Nappali 4 félév September 2018 Magyarország Budapest

Velünk, akkor válhat a fajta grafikus, aki tud reagálni a valós helyzetekben kreatív és művészi betekintést, aki az mező lehet képzelni, és hozzon létre magas színvonalú munkát. [+]

Velünk, akkor válhat a fajta grafikus, aki tud reagálni a valós helyzetekben kreatív és művészi betekintést, aki az mező lehet képzelni, és hozzon létre magas színvonalú munkát.

Mi egy rugalmas program egy új perspektívát; Erősségünk a mi nyitottság. A rendszer segítségével a mi elismert, szakmai tudományos tanárok biztosítani tudjuk az Ön számára a lehetőséget, hogy megtalálja a saját egyéni stílusát. Ebben természetesen fogjuk fejleszteni a gyakorlati és a funkcionális problémamegoldó készség összpontosított design, és arra törekszünk, hogy segítsen feltárását innovatív megoldásokat egyénileg, valamint a csapat. Szeretettel várjuk Önt és jó hangulatot, ahol a kreatív munka megfejteni az integrált tanfolyamok tanítás modern design gondolkodás egy csapat környezetben. ... [-]


Mester Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék

Campus Nappali 4 félév September 2018 Magyarország Budapest

A sikeres szakmai ez egy fontos eszköz, hogy jó kommunikációs készség, a sikeres szakember a médiatudományok ez alapvető fontosságú. A Masters of Communication program elméleti tudás, erős hangsúlyt fektet a gyakorlati, szakmai készségek és kompetenciák. [+]

A sikeres szakmai ez egy fontos eszköz, hogy jó kommunikációs készség, a sikeres szakember a médiatudományok ez alapvető fontosságú. A Masters of Communication program elméleti tudás, erős hangsúlyt fektet a gyakorlati, szakmai készségek és kompetenciák.

Az oktatási program a tanfolyam erősen a média-orientált, amelynek alapja egy alapos alapozó a társadalmi és viselkedési tudományok és a jelen kérdései interkulturális kommunikáció. Megfelel a jelenlegi társadalmi és munkaerő-piaci igényeket, a kurzus integrálja területén a kommunikáció elmélet, média tanulmányok, társadalomtudományok, politológia, szociológia, pszichológia és kulturális tanulmányok területén a társadalomtudományok kínál ismeretek színvonalas, amely tudunk egy nyereséges, és gyakorlati haszna a különböző területeken.... [-]


MSc Turizmus Menedzsment

Campus Nappali 4 félév September 2018 Magyarország Budapest

Budapest Metropolitan University (METU) van egy új turizmus menedzsment MSc program egyesíti a globális megértése turizmus helyi erőssége. [+]

Budapest Metropolotan Egyetem (METU) van egy új turizmus menedzsment MSc program egyesíti a globális megértése turizmus helyi erőssége.

A művészet a kreatív oktatás a legfontosabb érték a University.

Az új MSc in Tourism Management program egyesíti univerzális tudományágak, mint például a turizmus irányítási és üzleti fejlődés néhány fő erőssége METU otthonában város.

Budapest az egyetlen főváros, amely a termálfürdő úticélt, és a város jelölték a City of Design by UNESCO Creative Cities Network.

Az MSc in Tourism Management egy sikeres együttműködés eredménye közötti METU és kiterjedt ipari partnerségek minden szférájában turizmus, vendéglátás, rendezvényszervezés, kreatív iparágak és termálfürdők. ... [-]


MSc

MSc üzletfejlesztési

Campus Nappali 4 félév September 2018 Magyarország Budapest

Diákként a fő lesz képes elsajátítani nemcsak az elmélet és módszertani ismeretek az innováció, hanem képes lesz arra, hogy növelje az üzleti ismeretek projekt vezetés, elemző és értékelő módszerek, valamint a kommunikáció és tárgyalási technika képességeit. [+]

Komplex készségek szükségesek a vállalkozások fejlődését, és a változó folyamatokat. Diákként a fő lesz képes elsajátítani nemcsak az elmélet és módszertani ismeretek az innováció, hanem képes lesz arra, hogy növelje az üzleti ismeretek projekt vezetés, elemző és értékelő módszerek, valamint a kommunikáció és tárgyalási technika képességeit. Mi segít megérteni a kapcsolatok és kölcsönhatások az üzleti vezetés annak érdekében, hogy képes legyen az üzleti középvezetői és vezetői pozíciókban terén a hazai és a nemzetközi üzleti életben.

A program célja az egyének, akik Szeretnénk, hogy az aktív, innovatív üzleti vezetők, képesek gyorsan látni és megérteni a logikai kapcsolatok, és hogy megbízható döntéseket gyorsan alapján kevés információ.... [-]


Videók

Welcome to Budapest Metropolitan University

Kapcsolat
Cím
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

Budapest, H-1148 HU