Budapest Metropolitan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A BUDAPEST-I KUTATÁS OKTATÁSAI

  • A magyar felsőoktatási intézmények által biztosított főiskolai és mesterképzés minden EU-országban elismert
  • megfizethető életköltség - jó ár-érték arány
  • Egy élénk kulturális élet színtere
  • biztonságos környezet
  • szabad mozgást az Európai Unióban
  • Az európai örökséget kozmopolita életmóddal kombinálva
  • "A világ legjobb kulturális és szórakoztató helyszínei a fiatal tömegnek" - Lonely Planet

A RECTOR ÜDVÖZLI Önt

Kedves leendő hallgatók, üdvözlöm Önt a Budapest Metropolitan University ( METU ) közösségének nevében. Igazán remélem, hogy megtalálod az utat a sikerhez

az egyetemen. METU t 2001-ben alapították (azóta BKF-nek nevezték), és mióta Magyarország legnagyobb magán egyetemévé váltunk. Ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetősége lesz a bővítésre

látókörétek:

Gyakorlati ismereteket kaphat, amelyek segítségével reagálhat a munkaerőpiac változásaira.

Professzoraink és oktatóink is gyakorló szakemberek, akik folyamatosan frissítik az előadások tartalmát. Így mindig megtanulod a legfrissebb tények, gyakorlatok és trendek.

Ez a tudás rendkívül fontos a munkaerőpiacon, ezért gondoskodunk arról, hogy a valós életben megvalósuló projektek során gyakorolhassa készségeit. Mindezek mellett úgy gondoljuk, hogy a kreativitás fejlesztése és a saját márka kialakítása a jövőben valóban sikeres lesz.

Az üzleti és kommunikációs hallgatók részt vehetnek az egyedülálló MyBrand képzésünkben, ami a személyes márka építéséről és az Ön számára megfelelő út megtalálásáról szól.

Több mint 1000 nemzetközi diákja van 90 országból a világ minden tájáról.

Büszkék vagyunk 2500 szakmai partnereinkre, akik különböző képzési anyagokat és szakmai gyakorlatot, illetve teljes munkaidőt biztosítanak diákjainknak.

Több mint 190 nemzetközi egyetemi egyetemünk van, ahol 1 vagy 2 félévet tölthet el ösztöndíjjal. Ez egy másik nagyszerű módja annak, hogy gazdagítsa tanulmányútját.

Meggyőződésem, hogy mindenki, aki a METU t választotta, a legjobb esélye annak, hogy sikeres szakemberekké váljon saját területén. Büszke vagyok a diákjainkra és az öregdiákra, akik bizonyítják, hogy a megfelelő úton járunk.

METU TEAM EZT ÉVEN!

Prof. Dr. Bachmann Balint DLA

METU rektor

MIÉRT A METROPOLITAN?

ÚJ ÚTVONALAK MEGHATÁROZÁSÁNAK MEGHATÁROZÁSÁNAK ÉS MEGHATÁROZÁSÁHOZ, MŰKÖDÉSI LÉPÉSEK PACEMAKER ÉS INSPIRÁLÓ HELYZET ELLENŐRZÉSE.

Szakmai ismeretek reális árakon!

Egyedülálló karrierlehetőségek: Több mint 400 szakmai gyakorlat a megemlített vállalatoknál, valamint a szakmai közösséghez való csatlakozás lehetősége már az egyetemen. A METU műhelymunkáiban és tanulmánycsoportjaiban lehetősége van arra, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen, fejlessze készségeit és élvezze a csapatmunka élményét. A neves szakemberek munkatársai: A híres tudósok mellett a legjobb üzleti szakembereket is felveszik az előadói csapatunkba. Külföldi kitettség kiterjedt nemzetközi csereprogramokkal Ausztria, Belgium, Kanada, Csehország, Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, az Egyesült Államok , és egyre több más ország. Élénk hallgatói élet! Kirándulások Magyarországon és külföldön, kulturális éjszakák, hobbi klubok, tudományos klubok és egyéb fantasztikus programok. Modern épületek, kellemes légkör, naprakész technológiák, több mint 400 számítógépes állomással, nyelvi laboratórium, hangstúdió, rádió- és televízióstúdió, intelligens táblák, multimédiás könyvtár és WiFi hozzáférés a campus egész területén . Greenbelt a város szívében: A főépület parkja a Nagy Lajos Király utcai egyetemen és a Rózsa utca és a Rottenbiler utca központi campusai békés környezetet teremtenek mind a tanulási, mind a rekreációs célokra. Helyi iskolai könyvesbolt és ingyenes referencia könyvtár! Könnyű hozzáférés! Minden létesítmény könnyen megközelíthető a fő tömegközlekedési csomópontoktól.

Helyszínek

Budapest

Address
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

H-1148 Budapest, Magyarország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket