Szent István University, Faculty of Food Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A több mint 1,7 millió lakos, Budapest a főváros és a legnagyobb város Magyarországon. A város mentén fekszik a két Duna-parton, a bal oldali Pest és a jobb oldali Buda megtalálható.

Campusok a Budapesti Corvinus Egyetem található a budai és a pesti oldalon is. A főépületben a University megtalálható a földrajzilag lapos pesti oldalán, míg az épületek a Élelmiszertudományi Kar található a budai oldalon, egy csodálatos botanikus kertben a Gellért-hegyen.

Az egyetem épületei is könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel bármely részét Budapesten. Itt Budapesten, ebben a színes metropolisz lehet találni egyedülálló látnivalók, beleértve a Budavári Palota, a Parlament épületével szemben, a Mátyás templom és a Hősök tere között. Hivatkozva a város páratlan panorámája, az UNESCO felvette Budapest Magyarország fővárosa, "a Duna gyöngyszeme", a világörökség része.

Nemzetközi kapcsolatok

Az Élelmiszertudományi Kar megállapodásokat kötött több mint 20 európai egyetem és főiskola, intézmények, hogy lehetőséget kínálnak a hallgatók BSc, MSc és PhD szintű külföldön tanulni, de az előadók, hogy vegyenek részt a mobilitás cserék. A Kar által koordinált CEEPUS hálózat közép-európai országnak, és részt vesz a Socrates-Erasmus programban.

Mi is tagja a ISEKI-Food Program által szervezett európai oktatási intézmények az élelmiszer-tudomány és a technológia. Minden évben 20-25 külföldi diákok választhatnak, hogy részt vegyen a Kar oktatási és kutatási programok közötti időtartamra egy hónap és egy egész félévben. Az Erasmus, a Kar is részt vesz az európai Curriculum Fejlesztési Programok (CDA Projects) és intenzív program (IP) az élelmiszer-biztonsági, élelmiszer-minőség menedzsment, a táplálkozás, és a fogyasztói tudomány.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés BSc-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Mester

Okleveles élelmiszer-mérnöki

Campus Nappali 2 év September 2019 Magyarország Budapest

Célja a mester szak, a szakmai kompetenciákat: A cél a mester szak, hogy a vonat az élelmiszer mérnökök, akik ismerik és alkalmazzák [+]

Szakon mértéke: - Food Biotechnology - Process Engineering Élelmezés - Lovász és Logisztikai az élelmiszer-kereskedelem - Technológia és az élelmiszeriparban - Vintage Mester hossza program: - kifejezések száma: 4 félév - kreditek számát megszerzéséhez szükséges mértékben: 120 szakok elfogadott előfeltétele a felvételi a mester szak: szakok felvehető teljes hitel: - mezőgazdasági területen: BSc Food Engineering; - Műszaki területen: BSc biomérnök, BSc vegyészmérnök.

A program célja az

Célja a mester szak, a szakmai kompetenciákat: A cél a mester szak, hogy a vonat az élelmiszer mérnökök, akik ismerik és alkalmazzák a legújabb tudományos ismeretek a szakterület, és szintén ismerik a különböző területeken a természeti és technikai tudományok. A diplomások képesek lesznek alkalmazni a megszerzett szakmai ismeretek kreatív módon a különböző ágai az élelmiszeripar. Miután a megszerzett ismereteket a mester szak, képesek lesznek részt venni a további jelentős képzési programok, illetve folytathatják tanulmányaikat a doktori (PhD) képzésben.... [-]


Kapcsolat

Corvinus University of Budapest, Faculty of Food Science

Cím Villányi út 35-43
1118 Budapest, Magyarország
Honlap http://www.uni-corvinus.hu/index.php
Telefon +361-482-6293