Hivatalos Leírás

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE), melynek története 1581-ből származik, a legnaposabb városban található, mely fiatalokat vonz a nyüzsgő, városi életmód és a színes fesztiválok miatt.

A nemzetközi rangsor figyelembe vételével az SZTE rendszerint világviszonylatban kiemelkedik a kiemelkedő 550. pozíción, és 2017-ben a legjobb magyar egyetemet (QS) rangsorolta.

Kiemelkedő professzorok dolgoztak az egyetemen, köztük a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert (1937) , aki először izolálta a C-vitamint, kivonva a szegedi paprikából.

A Szegedi Tudományegyetem Magyarország egyik legnagyobb egyeteme, és a közel 12 000 főből álló közel 21 000 hallgató és a 12 egyetem karának erőfeszítései segítik az intézményt a regionális és regionális tudás központjában Magyarországon és Közép-Európában.

A nemzetközi diákok száma folyamatosan növekszik, és elérte a hallgatói testület 14% -át. A mentorrendszer segíti őket abban, hogy letelepedjenek Szegeden, és megtalálják az utat az egyetemen.

A 12: 1-es hallgatói karok aránya kulcsfontosságú az értékes tudás és tudományos végzettség megszerzésében, és nagyon fontos feladat, hogy segítsük hallgatóinkat a tudás felhasználásában a leghatékonyabb módon.

Az Egyetem folyamatosan kiterjedő, gyümölcsöző nemzeti és nemzetközi együttműködése intézményekkel és cégekkel azt bizonyítja, hogy a diplomások a versenyképességi programjaink, valamint a készségek fejlesztése és a széleskörű gyakorlati tapasztalat révén, jól felkészültek a munkaerőpiacra. Karrierjük jó példa a szegedi jövőbeli generációk számára.

Teljes körű képzési programok nemzetközi hallgatók posztgraduális és egyetemi szintű területen:

 • mezőgazdaság
 • Üzleti gazdaságtan
 • Humán tárgyak
 • Egészségügyi Tudományok
 • Jog és Politikai Tudományok
 • Math & Informatika
 • zene
 • természettudományok
 • Társadalomtudomány

Előkészítő tanfolyamok, mint például

 • Az Egészségtudományi Alapítvány alapja
 • Intenzív angol előkészítő program
 • Intenzív magyar előkészítő program és

Nyári egyetem programok, mint például
Magyar Tanulmányok Nyári Tanfolyam
szintén rendelkezésre állnak.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

University of Szeged

A klasszikus (zene) előadás MA programja a hallgatók számára széles körű ismeretekkel szolgál a hangszerek lejátszásában. Alapvető elméleti tantárgyak, mint például iroda ... [+]

A programról

A klasszikus (zene) előadás MA programja a hallgatók számára széles körű ismeretekkel szolgál a hangszerek lejátszásában. Alapvető elméleti tantárgyak, mint például irodalom, prosodia, művészettörténet, stilisztika, zenetörténet, népzene, kompozícióelmélet, koncert látogatás, kompozíciós gyakorlat és elemzés kerül bemutatásra a diákok számára. Alkalmazott tárgyakat, például kamarazenét és kórus gyakorlatot is kínálnak a program során a szakterületen kívül más területeken kívül. A szigorú tanfolyamok olyan képességeket fejlesztenek ki, mint a szólisták és egy zenekar vagy kamaracsoport. A Kar végzősei zenekarokban, kamaracsoportokban, vagy egyéni előadóművészként dolgoznak.... [-]

Magyarország Szeged
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul
University of Szeged

A klasszikus énekművészeti program célja, hogy a hallgatók számára olyan alapvető elméleti tantárgyakat nyújtson, mint az irodalom, a prosodia, a művészettörténet, a stil ... [+]

A programról

A klasszikus énekművészeti program célja, hogy a hallgatók számára olyan alapvető elméleti tantárgyakat nyújtson, mint az irodalom, a prosodia, a művészettörténet, a stilisztika, a zenetörténet, a népzene, a kompozícióelmélet, a koncert látogatás, a kompozíciós gyakorlat és az elemzés. Alkalmazott témák, mint például a dalszereplés, próba, kamaraművészet és előadások, a szakterületen kívül más területeken kívül a program során is rendelkezésre állnak.

A program szigorú tanfolyamai kifejlesztik az egyéni ének, a kamaraművészet és az előadás képességeit. A Kar a végzősöket operaházakban vagy színházakban folytatják.... [-]

Magyarország Szeged
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul

MSc

University of Szeged

A program célja a nemzetközi gazdaságban ... [+]

A programról

A program célja a nemzetközi gazdaságban

A program szintje: MScA program hossza: 4 félévRegisztrálta: EUCredits: 120Ki kéne jelentkezni?

A program olyan diákok számára szól, akik angol nyelven szeretnék folytatni a nemzetközi gazdaság és üzleti tudományok mesterképzését, és legalább 60 ECTS kreditet szereznek a megfelelő területeken, mint például a módszertan, a közgazdaságtan, a gazdasági tanulmányok területén , vagy a társadalomtudományok.

Alkalmazási követelmények: BA diploma *, bizonyított angol nyelvtudás (B2 szint vagy azzal egyenértékű tanúsítvány IELT S 6.0, TOE FL 95) és egyéni interjú online.Tandíj: 2500 EUR szemeszterenkéntA program kezdete: februárEgyéb díjak: 200 EUR belépési díj... [-]
Magyarország Szeged
Kérj Információt
Angol
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to the University of Szeged - First Impression

Address
13 Dugonics tér
6720 Szeged, Magyarország
Honlap