University of Pannonia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Pannon Egyetem, Amelynek székhelye Veszprém, működik a festői város a földeket az egykori római provincia, Pannonia. Az öt kara az egyetem kiváló minőségű oktatás által támogatott élvonalbeli kutatási tevékenység és a hallgatói környezetet. Annak érdekében, hogy megfeleljen az igényeinek a munkaerőpiac, a tevékenységeket végzik szoros együttműködésben a regionális ipari partnerek és a helyi önkormányzatok. Alapján szakmai eredményeinek Karunk személyzet és a nemzetközileg elismert K + F eredmények, a Pannon Egyetem közé sorolható a legjobb magyar egyetem.

A diploma megszerzésének a mi Egyetem egy elismert, értékes tanúsítvány, amely szilárd alapot a sikeres karrier kilátások. Hogy javítsa a kulturális élmények, a campusok fenntartása évtizedek évszázados tradíciók diákélet. Azt javasoljuk minden látogató a honlapunkon és információkat gyűjtsenek a lehetőségek, amelyeket a Pannon Egyetem.

Küldetés és stratégia

A Pannon Egyetem végez kutatásokat és a K + F tevékenységek és kínál programokat a fő területei a mérnöki, gazdasági, informatikai, humán és a mezőgazdasági tudományok. Rangos nemzetközi projektekben a kutatók és a diákok mobilitását, valamint hozzájárulnak a programok minőségének ezeken a területeken. Minden tevékenység, ideértve a nemzetközi projekt, az egyetem komolyan figyelembe veszi a fenntarthatóságot.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Képzések
Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree:

Kapcsolat
Cím
University of Pannonia
Egyetem u. 10

Veszprém, 8200 HU
Cím
University of Pannonia, Georgikon Faculty
Deák Ferenc u. 16., Keszthely

Keszthely, 8360 HU
Cím
University of Pannonia, Kőszeg Campus
Chernel u. 14., Kőszeg

Kőszeg, 9730 HU