Zoe Talent Solutions

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A ZOE-ról

A globális közgazdaságtan nap mint nap bizonyítja nekünk a "legelső" és "vezető" tehetség szervezeti szükségességét annak érdekében, hogy sikerüljön az egyre összetettebb és versenyképesebb globális piacokon. Annak érdekében, hogy a szervezetek "legjobb" eredményt érjenek el, a megfelelő tehetségek fejlesztése annyira szükségszerű, mint a munkavállalók felvétele és megtartása.

Kik vagyunk mi?

A ZOE Talent Solutions egy globális képzési és tanácsadó cég, amely sok országban vezető üzleti tevékenységet folytat. Szakterületünk a kapacitásépítésre és a tehetségfejlesztési megoldásokra az egyének és szervezetek számára, rendkívül testreszabott tanfolyamok és tréningek segítségével, széles körű tudományágakban.

Mit csináljunk?

A ZOE segíti a szervezeteket a legfontosabb célok azonosításában, és irányítja az irányító csoportokat, szoros együttműködésben az egyes tagokkal, a teljesítményük tartós javításában. Ez a folyamat tehát a bevételek és a megtakarítások határozott növekedését, valamint magasabb megtérülési ráfordítást (ROI) ígér. Több mint egy évtized alatt csapatunk globálisan ajánlott, egyedülállóan felszerelt készségeket épített ki, többek között a coaching, a facilitáció, a tanácsadás és a stratégia területén.

Hogyan csináljuk?

A ZOE kiemelkedően elkötelezett és tapasztalt szakemberei a legmagasabb minőségi színvonalú képzésben és kapacitásépítésben versenyképes áron nyújtanak ügyfeleiket, és egyedi rugalmasságot nyújtanak ügyfeleik igényeinek megfelelően.

Elsődleges célunk a teljes ügyfélelégedettség. Ez képezi alapját a munkánk filozófiájának, kultúrájának és minden mást. Sikerünk lehetővé tette számunkra, hogy a közelmúltban egyre nagyobb volumenű projekteket valósítsunk meg. Ügyfeleink bizalmának megnyerése minden egyes alkalommal arra ösztönöz minket, hogy páratlan kiválóságra törekedjen.

Mi győzedelmeskedünk azzal, hogy szorosan együttműködünk minden szervezetnél, hogy felszabadítsuk az emberek hatalmát, és biztosítsuk, hogy képzési megoldásaink kielégítsék tanulási és fejlesztési szükségleteiket, valamint maximális üzleti sikerüket.

A ZOE átfogó ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik a munkavállalók és a szervezetfejlesztés területén. Ez, valamint az innovatív és vezető növekedési megoldások elkötelezettségével párosulva, folyamatosan növekszik, még a kedvezőtlen piaci feltételek mellett is.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Kapcsolat

Cím Singapore, Szingapúr

Cím Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefon +971 4 558 8245

Cím Almaty, Almaty Province, Kazahsztán

Cím Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malajzia

Cím Mumbai, Maharashtra, India

Cím Maldives Online, Maldív-szigetek

Cím Accra, Greater Accra Region, Ghána

Cím Cairo, Cairo Governorate, Egyiptom

Cím Cape Town, Western Cape, Dél-afrikai Köztársaság

Cím Nairobi, Nairobi County, Kenya

Cím Amsterdam, North Holland, Hollandia

Cím Athens, Central Athens, Görögország

Cím Bratislava, Bratislava Region, Szlovákia

Cím Budapest, Magyarország

Cím Geneva, Geneva, Svájc

Cím Istanbul, Istanbul, Törökország

Cím London, England, Egyesült Királyság

Cím Lisbon, Lisbon, Portugália

Cím Manchester, England, Egyesült Királyság

Cím Paris, Île-de-France, Franciaország

Cím Prague, Prague, Csehország

Cím Vienna, Vienna, Ausztria

Cím Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

Cím Amman, Amman Governorate, Jordánia

Cím Doha, Doha, Katar

Cím Riyadh, Riyadh Province, Szaúd-Arábia

Cím Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok

Cím Toronto, Ontario, Kanada