GlobalNxt University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Manipal GlobalNxt University úttörő tudományos intézet, amely egyedülálló online globális osztálytermi pedagógia révén GlobalNxt University . A 17 ország több mint 75 kiemelkedő karját és aprólékos fejlesztésű tartalmat összehozva a GlobalNxt új minőségi szabványt állít fel az online oktatás számára. A legmodernebb online tanulási platformon keresztül az egyetem rendkívül interaktív tanulást kínál bármikor, bárhonnan. A GlobalNxt teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy a hallgatók központú egész életen át tartó tanulást biztosítson, amely értelmes és releváns oktatási eredményeket hoz.

Az egyetem globálisan sokszínű hallgatói létszámát több mint 72 ország képviseli. Ezen túlmenően, szoros ipari partnerségek révén az egyetem tehetségfejlesztési programokkal rendelkezik, több mint 100 multinacionális vállalattal.

A Manipal GlobalNxt University által jelenleg kínált tanfolyamok között szerepel az üzleti adminisztráció mestere (MBA), a banki üzletvezetés mestere

Az egyetem egyedülálló akadémiai öröksége és az on-line oktatási tapasztalat az U21Global, az online oktatási kezdeményezésen alapul, amelyet eredetileg 21 nemzetközi egyetem csoportja látott el.

Az egyetem a Manipal Globális Oktatási Szolgáltatások (MaGE) része, egy nemzetközi felsőoktatási szolgáltató, amely oktatási és képzési szolgáltatásokat nyújt több mint 300 000 hallgató számára, 5 egyetemen és 9 egyetemen.

Tanulmányi lehetőségek

Kiválaszthatja, hogy kövesse a csomagot, vagy kitűnjön a tömegből?

A nemzetközileg elismert diploma megszerzése jelentős elkötelezettség és vállalkozás. Sokak számára jelentős időt és pénzt igényel. Ezenkívül a már foglalkoztatottak számára gyakorlatilag lehetetlen lehet az egyetemi tanulmányok, mivel egyszerre kell zsarolni a munkahelyi, a családi és a társadalmi kötelezettségvállalásokat.

A hagyományos akadémiai minőség modern, interaktív formában

Itt jön be az egyetem és annak egyedi egyetemi modellje.

  • Szeretne részt venni a világ egyik legújabb, leginnovatívabb egyetemén?
  • Szeretne belépni és tanulni híres nemzetközi karon?
  • Szeretne belépni és együttműködni egy globális diákbázissal?
  • Szeretne rugalmasságot tanulni egy olyan időben és helyen, amely megfelel neked?

Ha a válasz igen, akkor jött a megfelelő helyre.

Helyszínek

Kuala Lumpur

GlobalNxt University - A Manipal Group Institution

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket