HELP University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

KÜLDETÉSÜNK

Annak érdekében, hogy az emberek sikeresek az életben és az életet jelentősége az oktatás

Áttekintése HELP

1986 óta egyenletesen növekszik, és szilárdan. Mi már elszenvedett a diákok számát, és biztosította a megbízható pénzügyi helyzetét. Mi különbözteti magunkat kiválóan egy gondolat vezetője, egy inkubátor kiemelkedő diplomások, a modell a szelektív kiválóság, és mint közösség-gondozó intézmény.

Mindezen évek oktatási célokat volna felkészíteni a hallgatókat az első munkahely doktori iskola, hogy felkészítse a tanulókat a későbbi karrier és hogy felkészítse a tanulókat a kiteljesedett és termékeny életet. A hajtások jövőképünk a mi értékek, amelyeknek alapja az "Pride Of Achievement, megosztása siker, a bátorságot, hogy, A könyörületes, és jelentősnek"

ELKÉPZELÉSÜNK:

Ahhoz, hogy egy egyetem egy erős kultúra minőségi és vezetői arra összpontosít, hogy a hang tudományos normák, a folyamatos fejlesztés, valamint a tehetséggondozás a hallgatók és oktatók. Ahhoz, hogy egy egyetem, mely egy tanulási tapasztalat, hogy fokozza a szakmai előmenetel, élettartam értékek és az önmegvalósításhoz Ahhoz, hogy egy egyetem egy erős kutatás középpontjában a kulcsfontosságú területeken a kiválóság. Ahhoz, hogy egy egyetem, amely megosztja a siker az érdekelt felek és a közösségek szolgáljuk

ÉRTÉKEINK:

Pride of Achievement megosztása siker A bátorságot, hogy Ahhoz, hogy könyörületes Szignifikánsnak

Helyszínek

Kuala Lumpur

HELP University

Address
No. 15, Jalan Sri Semantan 1, Bukit Damansara, 50490 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
50490 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, Malajzia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket