INCEIF The Global University of Islamic Finance

Bevezetés

Hivatalos Leírás


Ki az INCEIF ?

INCEIF t INCEIF ben a Malajzia Központi Bankja (Bank Negara Malajzia) hozta létre, és felhatalmazást kapott arra, hogy fejlessze és táplálja a tehetségeket és szakértőket az iszlám pénzügyi szolgáltatások ágazatában. Mint egyetem, az INCEIF posztgraduális tanulmányokat kínál az iszlám pénzügyek terén.


Ennek a víziónak az elérése szempontjából fontos, hogy az INCEIF mind a tudomány, mind az ipar hídját áthidalja. Ezt lefordítják az akadémiai tanterv, amely az iparági szereplők inputjain alapul, valamint olyan oktatókkal rendelkezik, akiket mind az iszlám pénzügyminisztériumokban, mind pedig az iszlám pénzügyi iparágban világszerte tiszteletben tartanak. A kar, a szabályozók és a legfontosabb iparágak folyamatos támogatásával párosulva, az INCEIF hallgatók számára erős mentori kapcsolatokat és szakmai fejlesztési lehetőségeket biztosít.


Napjainkban több mint 1561 INCEIF öregdiák van a világ több mint 80 országából. Néhányan már értelemszerűen hozzájárulnak az iszlám finanszírozás előmozdításához minden szinten, legyen az termékfejlesztés, politikai keret és végrehajtás; szabályozás és végrehajtás; és az innováció.


A campus 15 percre található Kuala Lumpur városközpontjától, Malajziától; az egyik legélénkebb iszlám pénzügyi piac a világon és az egyik legélvezetesebb városban. Az egyetem épületei egy háromszintes főépület triójának épületében helyezkednek el, és lenyűgöző létesítményekkel rendelkeznek, köztük egy nagy kapacitású előadóterem, tantermek, három méter mély medence és különálló férfi és női tornaterem.


Tehát Miért válassza az INCEIF ?

Először az üzlet

Az egyre kifinomultabb fogyasztók és befektetők számára a Shariah-kompatibilis termékek egyre növekvő étvágyával az iszlám pénzügyi szolgáltatási ágazat növekedést tapasztal, amelyet csak innovatív üzleti gondolkodók új generációja által nyújtott innovációk nyújthatnak. INCEIF diákjai globális kilátásokkal rendelkeznek, akik jól ismerik a modern vállalati pénzügyeket és a Shariah elveket, és készek a globális finanszírozás technológia-vezérelt korában versenyezni.


Jól kidolgozott programok

 • Az Iszlám Finanszírozási Mesterek (MIFP) olyan posztgraduális képzés, amelynek célja az iparági szakemberek globális ismeretekkel, holisztikus ismeretekkel és élvonalbeli szakértelemmel történő előállítása az iszlám pénzügyek terén. A MIFP lehet Face-to-Face vagy Online.
 • Az iszlám pénzügyek MSc-jét az akadémikusok és a gyakorlók számára tervezték, hogy felgyorsítsák karrierjét az iszlám pénzügyek területén. Mélyreható oktatást kínál az iszlám közgazdaságtan, pénzügyek és Sharia kulcsfontosságú területein mind elméleti, mind alkalmazott szempontból.
 • PhD az Iszlám Pénzügy (PhD) lehetővé teszi a jelöltek számára, hogy fejlesszék a technikai és szellemi képességek szükségesek a kutatás folytatására széles tartományban az iszlám pénzügyek. INCEIF doktori programja iparilag irányított, de mégis erős tudományos alapokon nyugszik.
 • Az Iszlám Pénzügyi Szakmai Tanúsítványt (PCIF) az iparági szakemberek ellátására fejlesztették ki, akik bizonyos gyakorlati területeken tudást szeretnének szerezni. Lehetősége van a PCIF program által kínált négy szakterület közül választani:
  • Iszlám tőkepiac
  • Shariah az iszlám pénzügyekért
  • Iszlám Bank; és
  • Iszlám Vagyonkezelés


Tapasztalt

A kari tagok globális vezető szerepet töltenek be saját területükön. Fő céljuk a diákok számára kiemelkedő oktatási tapasztalat biztosítása. Ezenkívül felügyelik az egyetemi programok minőségét és integritását, hogy a hallgatók rendelkezzenek a legmagasabb színvonalú tudással és tudományos gyakorlattal az akadémiai arénában, valamint a pénzügyi ágazatban. Fontos szerepet töltenek be a világ minden tájáról érkező kiváló diákok felvételében és megtartásában, valamint kiemelkedő szakmai fejlődési lehetőségeket nyújtva, amelyek elősegíthetik a karrierlehetőségeket, amelyek hozzájárulnak a fenntartható közösséghez. Amennyire csak lehetséges, a kari tagok aktuálisak, vonzóak és vezetõek.


Globális együttműködő partnerek

Az INCEIF , hogy az iszlám pénzügyminta posztgraduális tanulmányain keresztül a fejlesztés előmozdítására irányuló győztes stratégiánk a globális együttműködési partnerségek létrehozásával jött létre. Ezek a stratégiai kapcsolatok holisztikusan épülnek az akadémiai intézmények és kereskedelmi szervezetek köré, folyamatos közös kutatással, a tudás és a szakértelem megosztásával az iszlám pénzügyekben, olyan oktatási projekteket valósítanak meg, amelyek növelhetik a tudatosságot, és olyan forrást válthatnak ki, amely értékes hozzájárulást biztosít számunkra témák szakértők. Ahhoz, hogy kezdeményezéseink holisztikus megközelítést kapjanak, együttműködünk:

 • Akadémiai intézmények, például egyetemek, kollégiumok és tanulási központok.
 • Kereskedelmi szervezetek, például központi bankok, pénzügyi intézmények, tanácsadó és képző intézmények; és más szervezetek, akik alternatívaként az iszlám pénzügyeket nézik. banki, biztosítási és pénzügyi szervezetek és vállalatok.


Különböző közösségek

Az INCEIF programok nemzetközi vonzereje minden korosztályból, hitből és társadalmi- gazdasági háttérből származó diákokat vonzott több mint 80 országból, és sokszínű campus közösséget teremtett.

Tudásközpont (KMC)

A KMC biztosít forrásokat és szolgáltatásokat az INCEIF tanításának, tanulásának és kutatásának támogatására. A könyvtári gyűjtemény mind az iszlám, mind a hagyományos pénzügyek forrásaiból áll. INCEIF Knowledge Management Portal hozzáférést biztosít a széles körű információhoz, és lehetővé teszi az iszlám pénzügyi kutatási eredmények, az ipar betekintés és a tapasztalat megosztását

 • Felszereltség - Önellenőrzés Kioszk, Bookdrop Gép, Tanulmányi terület, Vitafülke, Adatbázis, Munkaállomások, Fénymásolás / Nyomtatás / Szkennelés Gép és Wifi.
 • Szolgáltatások - 24/7-es hozzáférés, információkeresés, KMC ügyfélszolgálati központ, könyvelés / visszajuttatás / könyvújítás, műhely / képzési munkamenetek, dokumentum-megoldás (kötés, lapolvasás, laminálás), dokumentumszállítási szolgáltatás és könyvtárközi kölcsön.


További információ az INCEIF

www. INCEIF .org

Helyszínek

Kuala Lumpur

INCEIF - The Global University Of Islamic Finance

Address
Lorong Universiti A ,
59100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, Malajzia
Telefonszám
+60 3-7651 4000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket