INTI International University & Colleges, Malaysia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Átívelő központi, az északi és a keleti Malajzia, INTI Nemzetközi Egyetemi és Főiskolai-ben alakult, több mint 30 évvel ezelőtt, és a vezető szolgáltató a minőségi oktatás, mely a legszélesebb skáláját utak végzős siker. Az évek során már kialakult szilárd kapcsolatokat a felső szint az egyetemek és a legfontosabb ipari szereplők biztosítják, hogy az ismeretek és a győztes szellem is vall a mi diplomások.

A legfontosabb megkülönböztető at INTI az, hogy a diákok egy részét a világ legnagyobb üzemeltetője magánegyetemek, koszorús Nemzetközi Egyetem. Amely új dimenziót INTI'S program, a neves hálózat díjas nemzetközi egyetemek nyit új távlatokat a hallgatók számára a hangsúlyt a karrier-orientált programokat és internacionalizmus, amely egy közös szál az egész országban működik.

Minden évben, INTI hallgatók munkáját, hogy megoldást több mint 50 iparág által benyújtott projektek nagyvállalatok és részt vesz több mint 20 előadások kiváló előadók, új mércét állítva a malajziai oktatási ágazatban. A legújabb oktatási módszerek és technológiák, valamint a tapasztalati tanulás egyáltalán alkalmazásra kerül INTI egyetemen, míg a kurzusok és tantárgyak folyamatosan frissítik, hogy megfeleljen a változó globális piac igényeinek.

Miért INTI?

Helyszínek

Batu Pahat

Address
INTI International University
Persiaran Perdana BBN,
Putra Nilai

71800 Batu Pahat, Johor, Malajzia

Batu Pahat

Address
INTI International College Subang
3, Jalan SS15/8
Subang Jaya

47500 Batu Pahat, Johor, Malajzia

Batu Pahat

Address
INTI International College KL
Menara KH
Jalan Sultan Ismail

50250 Batu Pahat, Johor, Malajzia

Batu Pahat

Address
INTI International College Penang
1-Z,Lebuh Bukit Jambul

11900 Batu Pahat, Johor, Malajzia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket