Hivatalos Leírás

Átívelő központi, az északi és a keleti Malajzia, INTI Nemzetközi Egyetemi és Főiskolai-ben alakult, több mint 30 évvel ezelőtt, és a vezető szolgáltató a minőségi oktatás, mely a legszélesebb skáláját utak végzős siker. Az évek során már kialakult szilárd kapcsolatokat a felső szint az egyetemek és a legfontosabb ipari szereplők biztosítják, hogy az ismeretek és a győztes szellem is vall a mi diplomások.

A legfontosabb megkülönböztető at INTI az, hogy a diákok egy részét a világ legnagyobb üzemeltetője magánegyetemek, koszorús Nemzetközi Egyetem. Amely új dimenziót INTI'S program, a neves hálózat díjas nemzetközi egyetemek nyit új távlatokat a hallgatók számára a hangsúlyt a karrier-orientált programokat és internacionalizmus, amely egy közös szál az egész országban működik.

Minden évben, INTI hallgatók munkáját, hogy megoldást több mint 50 iparág által benyújtott projektek nagyvállalatok és részt vesz több mint 20 előadások kiváló előadók, új mércét állítva a malajziai oktatási ágazatban. A legújabb oktatási módszerek és technológiák, valamint a tapasztalati tanulás egyáltalán alkalmazásra kerül INTI egyetemen, míg a kurzusok és tantárgyak folyamatosan frissítik, hogy megfeleljen a változó globális piac igényeinek.

Miért INTI?

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

INTI International University & Colleges, Malaysia

A Master of International Business (MIB) vizsgálja befolyásoló problémákat elsősorban az ázsiai - csendes-óceáni térségben. Üzleti tevékenységet ebben a régióban is folya ... [+]

Master of International Business

A Master of International Business (MIB) vizsgálja befolyásoló problémákat elsősorban az ázsiai - csendes-óceáni térségben. Üzleti tevékenységet ebben a régióban is folyamatosan átalakul, amely számos kihívással végrehajtására vonatkozó nemzetközi üzleti stratégiák. A MIB program felkészíti a diákokat, hogy sikeres vezetői és a szakmai álláspontok a globális gazdaságban. UOW MIB diplomások megérteni bonyolult globális kultúra és felismerik, hogyan lehet hatással a sikeres üzleti.

&nbsp

Highlights

&nbsp

A program vizsgálja üzleti problémák befolyásolják elsősorban az ázsiai-csendes-óceáni térségben, és kiemeli a szükséges készségeket, hogy dolgozzon ki megbízható, működőképes üzleti stratégiák annak érdekében, hogy hatékonyan működtetni a globális üzleti környezetben UOW volt az első Ausztráliában fejlesztése és kínál ez a foka Ez a program úgy lett kialakítva, mind az üzleti graduális és azokat a diplomát egy elismert egyetemen egy nem üzleti területe tanulmány, akik szeretnék, hogy kiegészítse a tanulmányok elvégzésével egy jól felépített program, amely biztosítja számukra a legfontosabb üzleti szakismereteket, annak érdekében, hogy folytasson karrier a nemzetközi üzleti Felkészíti a tanulókat a sikeres vezetői és a szakmai álláspontok a globális gazdaságban Ez egy 2 éves részmunkaidős programot. Ajánlunk egy teljes munkaidőben program, ahol a hallgatók kötelesek a teljes 8 tantárgy a végzős ... [-]
Malajzia Subang Jaya Batu Pahat
Január 2020
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

INTI