Infrastructure University Kuala Lumpur

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az első Infrastruktúra University Campus Malajziában

Az ereje Infrastruktúra Egyetem Kuala Lumpur ma ered a gazdag történelemmel. Több mint 15 éve, IUKL óta nyújt minőségi oktatást és kiváló szakmai szolgáltatások különböző területein az infrastruktúra.

IUKL hogy a legelső infrastruktúra egyetem Malajziában, amely hangsúlyozza az integráció mind a kemény és lágy szempontjai infrastruktúra törekszenek, hogy készítsen technopreneurs és a képzett munkaerő kiemelkedő kommunikációs, technológiai és vezetői képességei.

Továbbfejlesztett up-to-date a tudományos lehetőségek és tutored magasan képzett oktatók, akik között vannak ipari szakemberek, IUKL arra törekszik, hogy a magas színvonalú oktatás területein mérnöki, üzleti, kommunikációs, Language Studies, építészet, biotechnológia, az információs technológia és még sok más .

Mint leányvállalata Protasco Berhad, a jegyzett társaság a főtáblán a Bursa Malaysia, IUKL elkötelezett a mérnöki jövőben a holnap vezetői. IUKL elkötelezettségét a minőségi oktatás segített sok diák, elsajátítva a szükséges ismeretek, készségek és gyakorlati szakértelem egyre tiszteletben szakemberek különböző területeken. Vezetett az egyetem mottója: "A tudás, az emberiség számára", IUKL törekszik annak biztosítására, hogy minden diák alaposan felszerelt és felhatalmazott, hogy megfeleljen a jövőbeli kihívásokra, felkészítve őket holisztikusan ma.

Az oktatás, IUKL nyújt kiegyensúlyozott - a diákok meg fogja találni a tudat támadott, a gyakorlati készségek csiszolta, és a társadalmi interakció készség javul. Ők is lesz átitatva magas erkölcsi értékeket, hogy segítsen valóra a Vision 2020 és a K-gazdaságban.

Jövőképünk

Ahhoz, hogy egy világhírű Infrastruktúra Egyetemen.

Küldetésünk

IUKL törekszik kiváló különböző területeken az infrastruktúra által a minőségi oktatás, magas szintű tudással, state-of-the-art technológia és a kiváló szakmai szolgáltatásokat.

mottónk

A tudás, az emberiség számára.

Miért érdemes a IUKL?

Minőségi oktatás

Mivel az oktatási ágazat több mint 15 éve, IUKL óta nyújt minőségi oktatást és kiváló szakmai szolgáltatásokat a különböző területeken. IUKL minősítést kapott "kiváló" (Tier 5) teljes jogú egyetem az 2011-ben és 2013 MQA minősítési rendszer a malajziai felsőoktatási intézmények (SETARA). Ezzel IUKL között az egyik legkiemelkedőbb egyetemek és az csak az infrastruktúra Egyetem malajziai és szeretnénk, hogy bajnok magunkat az infrastruktúra területén. Úgy véljük, hogy az "infrastruktúra" nem csak korlátozott épületek, építmények és technológiák, hanem magában foglalja a puha "infrastruktúra", mint a kommunikáció, a nyelvi készségek, a kereskedelem és az információs technológia.

szakmai elismerés

Minden program által kínált IUKL jóváhagyta mind az Oktatási Minisztérium és a malajziai selejtező Ügynökség (MQA).

IUKL kap szakmai elismerést a különböző helyi és nemzetközi szakmai szervezetek - Board of Engineers Malajzia (BEM), az Építészmérnöki Bizottság Malajzia (LAM), földmérők Board (LJT), Royal Institution of Surveyors Malajzia (rism), Washington Accord, CISCO, International Szabványügyi szervezet (ISO), ACCA (ACCA), többek között.

Board of Engineers, Malajzia (BEM)
Washington Accord
Építészmérnöki Bizottság Malajzia (LAM)
Földmérők Board
Sabah felmérők Board
Royal Institute of Surveyors Malajzia (rism)
ACCA (ACCA)
Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)
Malajziai Institute of Certified Public Accountants (MICPA)
A malajziai Institute of Chartered titkárok és adminisztrátorok (MAICSA)
Cisco
Malajziai Software Testing Board
Board of Értékbecslők, Értékbecslők és Estate Agents Malajziában
Board of Mennyiség felmérők Malajzia

On Campus Accommodation

IUKL van állítva a 100 hektáros De Centrum City, amely előtt áll, hogy legyen egy modern település, jól felszerelt számos kényelmi annak a tanulók igényeinek, Kényelmes társasházak és szálló kereskedelmi területeken belül biztonságos, zöld környezetben.

Világszerte kapcsolatot tart Top-rangsor egyetemek

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG

University of Birmingham
UNIVERSITY Portsmouth
University of East London
Sheffield Hallam Egyetem
Glasgow Caledonian University
UNIVERSITY Northampton
University College Birmingham
University of South Wales

AUSZTRÁLIA

Curtin Műszaki Egyetem
Newcastle-i Egyetem
EGYETEM New South Wales
University of Tasmania

KÍNA

Tongji Egyetem
Xinjiang Egyetem Pénzügy és Gazdaságtudományi
Shangluo EGYETEM
Hebei University

ÚJ ZÉLAND

Lincoln Egyetem,
Massey Egyetem
EGYETEM Waikato

HOLLANDIA

Hanze University of Applied Sciences

ÍRORSZÁG

ATHLONE INSTITUTE OF TECHNOLOGY

Ösztöndíjak és kölcsönök

IUKL úgy véli, hogy az oktatás hozzáférhetővé kell tenni mindenki számára. Ezért a IUKL, vannak különböző támogatások és ösztöndíjak. Amellett, hogy IUKL ösztöndíj és tandíj-mentessége Scheme, a diákok is alkalmazni hitelek és ösztöndíjat MARA, PTPTN és EPF, többek között.

Klubok és Egyesületek

A Hallgatói Ügyek Osztály széles utakat a diákok megismerjék az érdekeiket a gyakorlati tapasztalatok révén szervezett tevékenységek egész évben. Jelenleg több mint 40 klub és társadalmak IUKL. Részvétel klub és egyesület biztosítja a gyakorlati tapasztalat a vezetés és karakter fejlesztés.

Karrierfejlesztés

A fő cél a IUKL Karrierfejlesztési egység célja, hogy segítse a diákok azonosítani és kiválasztani a legjobb karrier lehetőség közül. A folyamat a karriertervezés és fejlesztés kezdődik már, ha a hallgató kezdik program IUKL.

Berendezések

IUKL széles körű tudományos és szakmai tanfolyamok zajlanak stúdió, laboratóriumok és műhelyek, felszerelve a legmodernebb technológiák és berendezések, hogy fokozza a tanulási tapasztalat, hogy tanul mérnöki, informatikai, építészet, Business, nyelv vagy tudomány.

Student közösségi

IUKL hallgatói közösség kombinációja a helyi és a nemzetközi hallgatók 50 országban. Ez a tényező a hallgatók etnikai sokszínűség, amely közvetve növeli önbizalmát és kommunikációs készség.

Tapasztalt és képzett oktatók

A diákok a IUKL vannak tutored magasan képzett oktatók, akik közül néhányan ipari szakemberek. IUKL büszke abban, hogy a hallgatók a gyakorlati gyakorlati tapasztalat, hogy inculcates bizalmat, és lehetővé teszi, hogy készen áll a munkahelyen mire befejezte.

Helyszínek

Kajang

Infrastructure University Kuala Lumpur (IUKL)

Address
Unipark Suria,
Jalan Ikram-Uniten,


43000 Kajang, Selangor, Malajzia
Telefonszám
+60 3-8738 3260

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket