Unicaf University (MW)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Unicaf Európában működő globális oktatási szervezet, amely ösztöndíjakat kínál a jogosult jelölteknek egyetemi tanulmányok folytatására partneri egyetemein, jelenleg a Suffolki Egyetemen ( Egyesült Királyság) , a Liverpool John Moores Egyetemen (Egyesült Királyság) , a Dél-Wales Egyetemen (Egyesült Királyság). , a Kaliforniai Egyetem, Riverside Extension (USA) és a több campus Unicaf University ( Afrika) . A partner-egyetemeken keresztül kínált teljesen online programokon kívül az Unicaf számos tanított programot kínál az Unicaf Egyetemi campusokon.

A Unicaf Ösztöndíj Program eddig több mint 100 millió dolláros ösztöndíjat ítél oda több mint 30.000 támogatható pályázó számára 156 országban . Az ösztöndíjakat tehetséges személyeknek ítélik oda, akik pénzügyi nehézségekkel küzdenek, és jelentősen csökkentik a tandíjak költségeit; a fennmaradó díjakat könnyű részletekben fizetik ki, a testreszabott, megfizethető fizetési tervek részeként.

A Unicaf a legkorszerűbb digitális platformon, a virtuális tanulási környezetben (VLE) megkönnyíti a tanulmányi anyagok globális online továbbítását a Bachelor, a Master vagy a doktori fokozat számára. Az online tanulás egyre nagyobb szerepet játszik az új ismeretek, készségek és képesítések átadásának hatékony módjaként, amely alkalmas a városi központoktól távol élő embereknek, a családi gondozóknak és a házigazdáknak, a fogyatékkal élőknek és azoknak a dolgozó szakembereknek, akik nem tudják felhagyni karrierjével. és fizetések új képesítések megszerzéséhez, előléptetés elérése vagy jobb munka megkeresése érdekében. A Unicaf VLE, amely bármilyen mobil vagy asztali eszközről elérhető, lehetővé teszi a tananyagok elérését a nap 24 órájában, a tanárokkal való rendszeres kapcsolatfelvételt, a kiterjedt e-könyvtári gyűjtemény elérését, valamint a hálózatépítést a különböző országok és kultúrák hallgatóival és szakembereivel. A tananyag online továbbítása a Unicaf VLE-n keresztül a modern technológiákat és módszereket (például videókat, vetélkedéseket, csoportos projekteket és másokat) alkalmazza, amelyek elősegítik a tanulást azáltal, hogy élvezetesebbé és érdekesebbé teszik.

A havi bevitel lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy egész évben regisztráljanak magukat a Unicafnál. A modulokban történő tanulás során a hallgatók egy témát mélyrehatóan megismerhetik egy időben, mielőtt a következőre lépnének.

A Unicafon keresztüli tanulás négy fő előnye: Megfizethetőség, Rugalmasság, Hozzáférhetőség és Hitelesség.

Az Unicaf fizikailag jelen van 12 afrikai országban (Egyiptom, Ghána, Kenya, Malawi, Marokkó, Nigéria, Szomália, Uganda, Zimbabwe, Dél-Afrika, Zambia és Ruanda) egyetemi campusokon vagy oktatási központokon keresztül, és Európában is rendelkezik irodákkal.

Helyszínek

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Lilongwe, Központi régió, Malawi

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Athén

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athén, Közép Athén, Görögország

Bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Románia

London

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX London, Anglia, Egyesült Királyság

Kairó

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairó, Kairói kormányzóság, Egyiptom

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Nagy-Accra régió, Ghána

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis kerület, Mauritius

Nairobi

Address
Nairobi, Nairobi megyében, Kenya

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigéria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Szomália

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Lusaka tartomány, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Irbid kormányzat, Jordánia

Ciprus Online

Address
Ciprus Online, Ciprus

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket