Ecole de Gouvernance et d'Economie de Rabat

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mivel 2014-ben a School of Governance és Gazdaságtudományi Rabat (EGE) vált a politikai tudományok School, a University Mohammed VI Politechnikai. Az EMA 2008-ban alakult meg a non-profit alapítvány, a Foundation for Teaching Economics, politikai és társadalmi (FESEPS) azzal a céllal, visszaállítja a magas szintű képzés politikatudomány és közgazdaságtan marokkói egyetemi környezetben.

A Mohammed VI Műszaki Egyetemen (UM6P) elfogadott egy decentralizált modell. A főépületben található szívében a "zöld város" a Benguérir. Az EMA van integrálva a pole Governance, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar UM6P, az egyetem, Rabat, amelyben két új iskola is napvilágot lát majd 2014-15 vissza:

M2s (marokkói School of Sociology) egy magas szintű szektor társadalomtudományok MSE (marokkói School of Economics) szentelt magas szintű oktatás közgazdasági

A felvételi politikájának alapja a érdemileg a versenyben álló iskolai nyilvántartások. Ez a politika a felvételi továbbra is figyelemmel kíséri a sokszínűség tanulók körében Mindkét csoportot földrajzi eredete és társadalmi.

A diákok az egész országból képzett, hogy jöjjön mellett a nemzetközi diákok végre félév cseréjét az egyetemek, amelyek kapcsolódnak a partnerség intézményünk.

A tanulmány szerveződik két, egymást kiegészítő ciklusok:

Az első forduló (politológia, közgazdaságtan, a szociológia, antropológia, történelem, idegen nyelv) A második fordulóban a mélyülő és hivatásos diplomák beépített partnerségben a nemzetközi egyetemek

Helyszínek

Rabat

Address
Avenue Mohamed Ben Abdellah Regragui
10112 Rabat, Rabat-Sale-Kénitra, Marokkó

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket