Hivatalos Leírás

Olyan korszakban élünk, amelyben a vállalatirányítás nem szűkíthető le egyszerű menedzsmentre, ahol a vezetők átfogó és globális elképzelést igényelnek, speciális szakértelemmel.

Jelenleg a vállalatirányítás túlszárnyalja a szervezet horizontját, és vezetői egy átfogó és globális elképzelést követelnek meg, amely viszont szakosodott és tapasztalt. Ez az oka annak, hogy az EGADE Business School a legmagasabb rangú üzleti iskola Latin-Amerikában, nemcsak a magas tudományos színvonal mellett, hanem olyan vezetők számára is, akik globális gondolkodásmóddal és felelősségteljes magatartással inspirálják mások példamutató vezetésével.

Mexikóváros (Santa Fe), Monterrey és Guadalajara helyszíneivel, valamint Querétaro-i Executive MBA programokkal; EGADE Business School a Tecnológico de Monterrey, egy Mexikóban és Latin-Amerikában elismert egyetem diplomás üzleti iskolája, amely a globális kontextusban előmozdítja Mexikó vezetői vezetését.

Látomás

Az EGADE Business School ban úgy gondoljuk, hogy globális kontextusunk a jövőbeli vezetőkre támaszkodik, akik erőteljes ötletek révén megváltoztathatják az üzlet jövőjét. Így, ez a filozófia, hogy mi tervezzük az MBA, amelyek világszerte híres néhány vezető posztgraduális programok a legrangosabb nemzetközi rangsorban; például a legjobb teljes munkaidős és részmunkaidőben végzett mesterfokozatok és a legjobb MBA-k Mexikóban és Latin-Amerikában.

Támogatjuk a változást - mivel tudjuk, hogy a változások, az általa hordozott kihívások és lehetőségek mellett, az egyetlen haladás minden előrelépéshez. Elért innovátorok közössége vagyunk, tehetséges karokkal, tehetséges diákokkal, sikeres öregdiákkal, kiváló üzleti vezetőkkel és nemzetközi egyetemi partnerekkel - egy erőteljes ötletre szentelték: MINDS IGNITE CHANGE.

Világszínvonalú elismerés a rangos rangsorban

A Latin-Amerikában a kutatási kiválóság 45-ös világméretű „Global Elite” üzleti iskolái közé tartozik

QS Global 250 Business Schools rangsor 2017

# 1 Üzleti iskola Mexikóban és Latin-AmerikábanEduniversal üzleti iskolák rangsor 2008-2016

# 1 Executive MBA Mexikóban és Latin-Amerikában

# 56 Executive MBA világszerteAz Economist EMBA rangsor 2013-2015

# 1 MBA program Mexikóban és Latin-AmerikábanAmérica Economía Ranking MBA 2015

# 1 mester a pénzügyi Mexikóban és Latin-AmerikábanA legjobb mesterek rangsorolása 2015-2016

# 1 Executive MBA (OneMBA) Mexikóban és Latin-Amerikában

# 29 Executive MBA (OneMBA) világszerteFinancial Times Global EMBA rangsor 2007-2016

A globális akkreditáció hármas koronája

EGADE Business School megkapta a nemzetközi akkreditáció rangos háromszoros koronáját, a globális üzleti oktatás három legerőteljesebb globális szervezetétől: AACSB, AMBA, EQUIS. Az EGADE a globális üzleti iskolák 1% -ának exkluzív csoportjához tartozik, akik megszerezték ezt a három akkreditációt.

Egy üzleti iskola kiemelkedő globális elérhetőséggel

Több mint 50 nemzetközi akadémiai partnerségünk van a vezető egyetemekkel és üzleti iskolákkal a kettős és közös képzési programokhoz, valamint a nemzetközi tanúsítás lehetőségei és a különböző kontinenseken való tanulás lehetősége. Ezek a partnerségek elengedhetetlenek a karok fejlesztési programjaihoz és a nemzetközi tudományos projektek és kutatás előmozdításához.

Az EGADE egyedülálló megközelítése

Egy vállalkozói gondolkodásmód

Az EGADE egyik alapvető értéke az, hogy ösztönözze az innovatív vezetőket a vállalkozói kultúra keretében, amely kiemelkedő diákjainak és diplomáinak jellemző kereskedelmévé vált.

Globális fókusz

Az EGADE egyik kulcsfontosságú megkülönböztetője a híres globális fókusz és elérhetőség. Iskolánk a legszélesebb körű nemzetközi és kétfokú programokat kínálja Latin-Amerikában. Az EGADE a világ legrangosabb egyetemeivel és üzleti iskoláival való partnersége miatt egyedülálló megközelítéssel és tapasztalattal rendelkezik vezetőinek, diákjainak és vezetőinek a globális vállalkozások jövőjével kapcsolatban.

Egy híres kar

Az EGADE akadémiai tapasztalatának egyik fő jellemzője a világszerte elismert, jelenlegi és korábbi igazgatók, tanácsadók, közzétett szerzők és kutatók részvétele. Ez a kar együttesen széleskörű szakértelemmel rendelkezik az osztályteremben, amely tanításunkat, kutatásunkat és gondolkodásmódunkat értelmes és befolyásos oktatássá alakítja.

Csapatépítő tanítás

A kiemelkedő tanárok munkája a vezető üzleti vezetők mellett akadémiai programjainkban ideális egyensúlyt teremt az elméleti és a gyakorlati ismeretek között. Diákjainkat sikeres karrierre készítjük el azzal, hogy párosítjuk, amit az osztályteremben tanulnak valódi üzleti tapasztalatokkal, ahol az elmélet azonnal bevezetésre kerül.

Rugalmas formátum

A teljes munkaidőben dolgozó hallgatók számára tervezett végrehajtó programok és részmunkaidős diplomák biztosítják a megfelelő egyensúlyt a tanulás, a munka és a személyes kötelezettségek között, mind a személyes, mind a szakmai siker érdekében.

Akadémiai vezetés

Az EGADE az üzleti oktatás vezető iskolája Latin-Amerikában. Akadémiai programjaink relevanciáját és innovációját világszerte elismert rangsorok és a világ vezető akkreditációs szövetsége támogatja. Az üzleti iskoláknak mindössze 1% -a szerte a világon, mint az EGADE, megkapta az AACSB, az EQUIS és az AMBA nemzetközi akkreditációjának háromszoros koronáját.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

EGADE Business School

Az EGADE Master in Business Management egy intenzív program, amely a korai stádiumú szakemberek számára készült a magas növekedési pálya kezdetén. Nem számít, milyen az Ö ... [+]

A jelenlegi versenyképes globális kontextusban a karrierjének növelése nem csak a tudást és a gyakorlati tapasztalatot, hanem a széles perspektívákat és a globális hálózatot, amely összeköti Önt az egész világ innovatív tehetségével.

A folyamatosan változó digitális korunkban a fiatal szakembereknek a legösszetettebb és bizonytalanabb körülmények között kell fejlődniük. Ennek az átalakulásnak globális hatása van, és így a kihívások, amelyeket a szakembereknek naponta kell kezelniük.

Az EGADE Master in Business Management egy intenzív program, amely a korai stádiumú szakemberek számára készült a magas növekedési pálya kezdetén. Nem számít, milyen az Ön tudományos háttere, akkor bővítheti karrierlehetőségeit egy sor szilárd üzleti készséggel, amely segít új szabályokat meghatározni a globális üzleti forgatókönyvekben.... [-]

Mexikó Monterrey Guadalajara
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
EGADE Business School

A Master of Finance-t úgy tervezték, hogy az üzleti vezetőknek jól ismerik a pénzügyi piacokat és az avantgárd megközelítést a globális vállalkozások számára. Ez a progra ... [+]

A Master of Finance-t úgy tervezték, hogy az üzleti vezetőknek jól ismerik a pénzügyi piacokat és az avantgárd megközelítést a globális vállalkozások számára. Ez a program tanterve arra ösztönzi a diákokat, hogy szakismereteket szerezzenek a pénzügyi szektorra vonatkozóan, és erősítsék meg azokat az elemzési és menedzsment készségeket, amelyek a karrierjükben élnek.

Ez a pénzügyi elemzés legújabb technológiai eszközeinek felhasználásával, valamint a felelősségteljes és etikus vezetés széles értelemben vett fejlődésének fejlesztésével érhető el. Azt szeretnénk, hogy a diplomások bizalmat közvetítsenek a pénzügyi intézményeknél és a pénzügyi intézményeknél, miközben szervezeteik globális és fenntartható perspektíváját tartják fenn.... [-]

Mexikó Mexico City Monterrey
Kérj Információt
Angol,Spanyol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Minds Igniting Change

Address
Carlos Lazo 100, Santa Fe, Álvaro Obregón
01389 Mexico City, Mexico City, Mexikó
Address
Eugenio Garza Lagüera & Rufino Tamayo, Valle Oriente, San Pedro Garza García
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexikó
Address
General Ramón Corona 2514, Nuevo México
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexikó