EGADE Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kihívás a jelenre, alakítsa ki a jövőt.

EGADE Business School a Tecnológico de Monterrey-ben a világszerte elismert vezető hírnevet szerzett vezető latin-amerikai üzleti oktatási intézményként, elkötelezett amellett, hogy felhatalmazza az omnipreneurális vezetőket, akik megosztják a közös értéket és átalakítják a társadalmat.

EGADE Business School a Tecnológico de Monterrey posztgraduális üzleti iskolája, egy figyelemre méltó egyetem, amely vezetési szakembereknek híres, megfelelő vezetéssel egész Mexikóban és Latin-Amerikában. Maga az üzleti iskola széles posztgraduális képzést kínál Latin-Amerika több helyén. Helyszíneivel Mexikóvárosban (Santa Fe), Monterrey-ben és Guadalajarában , valamint egy végrehajtható MBA programmal Queretaróban . Dél-Amerikában az EGADE Business School jelen van Limában (Peru).

Az iskola innováció-vezérelt akadémiai modellje és tanulási kultúrája, világszerte elismert programok, kiemelkedő világszínvonalú oktatók, kiemelkedő globális öregdiák-közösség, valamint a tudás szigorú összpontosítása a hatás szempontjából hozzájárultak ahhoz, hogy a legmagasabb rangú latin-amerikai üzleti iskola számos nemzetközi rangsoroló szervezetnél, köztük a QS, az Eduniversal, a Financial Times és a The Economist. Az EGADE posztgraduális képzési programjai magukban foglalják a nappali tagozatos, egyéves innovációs és vállalkozói ismeretek MBA, a szakemberek számára az MBA, az EGADE - a UNC Charlotte MBA globális üzleti és stratégiai, az EGADE - WP Carey Executive MBA, az EGADE MBA Online, valamint a Pénzügyi Mester, Business Analytics Mester, Digitális Stratégia és PhD programok diplomája a Pénzügyi Tudomány és Üzletvezetés területén.

EGADE Business School innovatív portfóliót kínál az egész életen át tartó tanuláshoz, nyílt beiratkozási és testreszabott programok számára az idősebb üzleti és szervezeti vezetés számára. EGADE Business School az üzleti iskolák mindössze 1% -át képviselő elit csoport tagja, amely a globális akkreditáció elismert „ hármas koronájáttartja, amely elismeri az üzleti oktatás kiválóságát : Az Amerikai Főiskolák és Iskolák Szövetsége (AACSB), az MBA-k Szövetsége (AMBA) és az európai minőségjavító rendszer (EQUIS). Az iskola a fejlett menedzsment globális hálózatának tagja, amely a fejlődés különféle szakaszaiban található 30 vezető üzleti iskola vezető hálózata, amely különböző régiókból, országokból, kultúrákból és gazdaságokból áll, elkötelezett amellett, hogy üzleti oktatás útján hozzájáruljon a legfontosabb kihívások, amelyek jellemzően összetettek és globálisak.

Amit látunk vezetõinkben

Az EGADE Business School ban úgy gondoljuk, hogy az üzleti jövő olyan látnoki vezetőkre támaszkodik, akik mernek kihívást jelenteni és iparágukat átalakítani erőteljes ötletek révén. Így éppen ezzel a filozófiával tervezhetjük és hajthatjuk végre világszerte elismert posztgraduális programjainkat.

Kiemelkedő innovátorok közössége vagyunk, amelyek tehetséges oktatókból, tehetséges hallgatókból, sikeres öregdiákokból, kiváló üzleti vezetőkből és nemzetközi akadémiai partnerekből állnak, akik egy hatalmas ötlet iránti elkötelezettséggel foglalkoznak: Jelentsen kihívást, alakítsa ki a jövőt.

Világszínvonalú elismerés a rangos rangsorban

121935_qs-logo.png

1. számú üzleti iskola kutatás területén Latin-Amerikában

QS Global 250 Business Schools 2017

# 1 EGADE MBA Latin-Amerikában

  • QS Global 200 MBA rangsor: Latin-Amerika 2012-2015
  • QS globális MBA rangsor Latin-Amerika 2018-2020

# 1 Teljes munkaidős MBA Mexikóban és Latin-Amerikában

QS globális MBA rangsor 2020

  • # 1 Mexikóban és Latin-Amerikában harmadik egymást követő évben
  • # 55 világszerte a 240 rangsorolt programban
  • 23 hely vs 2019 világszerte
  • # 26 a vállalkozói szellem és az öregdiák eredményei szempontjából
  • # 39 a foglalkoztathatóság szempontjából globálisan

# 1 mester a pénzügyi Mexikóban és Latin-Amerikában

QS Business Masters rangsor: Pénzügy Latin-Amerika 2018-2020

  • # 1 Mexikóban és Latin-Amerikában harmadik egymást követő évben
  • # 41 globálisan a 156 rangsorolt programban
  • # 15 a foglalkoztathatóság szempontjából globálisan
121936_eduniversal-logo.png

# 1 Business School Latin-Amerikában

5 Palmes of Excellence, az Eduniversal Business School Ranking 2008-2018

# 1 EGADE MBA Latin-Amerikában

Az Eduniversal legjobb rangsorolt általános menedzsment 2016-2019

# 1 Pénzügy Mester Latin-Amerikában

Az Eduniversal legjobb vállalati pénzügyminiszter 2011–2019

121937_ft-logo.png

# 1 Globális OneMBA Latin-Amerikában és # 43 világszerte

Rangsor a Financial Times Executive MBA 2007-2019 között

A globális akkreditáció hármas korona

EGADE Business School megkapta a nemzetközi akkreditáció háromszoros koronáját a globális üzleti oktatás három legbefolyásosabb szervezete: az AACSB, az AMBA és az EQUIS nevében. A világ üzleti iskoláinak mindössze 1% -a, mint például az EGADE, megkapta a nemzetközi akkreditáció hármas koronáját az AACSB, az EQUIS és az AMBA által.

121940_triple-crown-egade2.jpg

Kiemelkedő globális elérhetőség

Az EGADE Business Schools több mint 50 nemzetközi akadémiai partnerséget tart fenn vezető egyetemekkel és üzleti iskolákkal kettős és együttes fokozatú programok számára , amelyek különféle lehetőségeket rejtenek a nemzetközi bizonyítványok megszerzésében, valamint a különféle kontinenseken történő tanulás lehetőségét. Ezek a partnerségek elengedhetetlenek a kari fejlesztési programjaink számára, és hozzájárulnak a nemzetközi akadémiai projektek és kutatások előmozdításához.

Mi különbözteti meg az EGADE-t?

Aktív vállalkozói gondolkodásmód

Az EGADE egyik alapértéke az innovatív vezetők ösztönzése a vállalkozási kultúrán belül, amely kiemelkedő hallgatóinak és diplomáinak különös vonása lett.

Globális jövőképünk és tapasztalataink

Az EGADE egyik legfontosabb megkülönböztetője a neves globális figyelem és elérhetőség. A világ legrangosabb egyetemeivel és üzleti iskoláival való partnerségének köszönhetően az EGADE vezetőinek, hallgatóinak és vezetőinek egyedülálló megközelítést és tapasztalatot nyújt a globális vállalkozások jövőjével kapcsolatban.

Kiváló nemzetközi kar

Az EGADE tudományos tapasztalatának fő jellemzője a világszerte elismert oktatók jelenléte, akik jelenlegi és volt igazgatók, tanácsadók, közzétett szerzők és kutatók. Ez a kar széles skálájú szakértelmét hozza az osztályterembe, amely oktatásunkat, kutatásainkat és gondolkodásmódunkat értelmes és befolyásos oktatásgá alakítja.

Innovatív tudományos modell

A kiemelkedő oktatók szaktudása az idősebb üzleti vezetőkkel egyetemi programokban ideális egyensúlyt teremt az elméleti és a gyakorlati ismeretek között. Arra készítjük fel a hallgatókat, hogy sikeres karriert készítsenek az osztályteremben megtanultak valódi üzleti tapasztalatokkal való összekapcsolásával, ahol az elméletet azonnal a gyakorlatba vezetik.

Kiegyensúlyozott és rugalmas formátum

A teljes munkaidőben dolgozó hallgatók számára tervezett végrehajtó programjaink és részmunkaidős mesterképzéseink biztosítják a megfelelő egyensúlyt a tanulás, a munka és a személyes elkötelezettség között. Célunk, hogy hallgatóink mind személyes, mind szakmai sikereket érjenek el.

Figyelemre méltó tudományos vezetés

Ami az üzleti oktatást illeti, az EGADE több okból is a Latin-Amerika első számú üzleti iskolája. Tudományos programjaink relevanciáját és innovációját nemcsak a világszerte elismert rangsorok, hanem a világ vezető akkreditáló szövetségei is támogatják.

Tudjon meg többet az EGADE programokról itt, és lépjen kapcsolatba az iskolával a LinkedIn , a Twitter , a YouTube és a Facebook oldalán.

Helyszínek

Mexikó város

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexikó város, Mexikó város, Mexikó

Monterrey

Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexikó

Guadalajara

Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexikó

Santiago de Querétaro

Address
Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro.
76130 Santiago de Querétaro, Querétaro, Mexikó