Hivatalos Leírás

A változást meggyújtó elmék

EGADE Business School a Tecnológico de Monterrey-ben a világszerte elismert vezető hírnevet szerzett vezető latin-amerikai üzleti oktatási intézményként, elkötelezett amellett, hogy felhatalmazza az omnipreneurális vezetőket, akik megosztják a közös értéket és átalakítják a társadalmat.

EGADE Business School a Tecnológico de Monterrey posztgraduális üzleti iskolája, egy figyelemre méltó egyetem, amely vezetési szakembereknek híres, megfelelő vezetéssel egész Mexikóban és Latin-Amerikában. Maga az üzleti iskola széles posztgraduális képzést kínál Latin-Amerika több helyén. Helyszíneivel Mexikóvárosban (Santa Fe), Monterrey-ben és Guadalajarában , valamint egy végrehajtható MBA programmal Queretaróban . Dél-Amerikában az EGADE Business School jelen van Limában (Peru).

Az iskola innováció-vezérelt akadémiai modellje és tanulási kultúrája, világszerte elismert programok, kiemelkedő világszínvonalú oktatók, kiemelkedő globális öregdiák-közösség, valamint a tudás szigorú összpontosítása a hatás szempontjából hozzájárultak ahhoz, hogy a legmagasabb rangú latin-amerikai üzleti iskola számos nemzetközi rangsoroló szervezetnél, köztük a QS, az Eduniversal, a Financial Times és a The Economist. Az EGADE posztgraduális képzési programjai közé tartozik a nappali, egyéves innovációs MBA

EGADE Business School innovatív portfóliót kínál az egész életen át tartó tanuláshoz, nyílt beiratkozási és testreszabott programok számára az idősebb üzleti és szervezeti vezetés számára. EGADE Business School az üzleti iskolák mindössze 1% -át képviselő elit csoport tagja, amely a globális akkreditáció elismert „ hármas koronájáttartja, amely elismeri az üzleti oktatás kiválóságát : Az Amerikai Főiskolák és Iskolák Szövetsége (AACSB), az MBA-k Szövetsége (AMBA) és az európai minőségjavító rendszer (EQUIS). Az iskola a fejlett menedzsment globális hálózatának tagja, amely a fejlődés különféle szakaszaiban található 30 vezető üzleti iskola vezető hálózata, amely különböző régiókból, országokból, kultúrákból és gazdaságokból áll, elkötelezett amellett, hogy üzleti oktatás révén hozzájáruljon a legfontosabb kihívások, amelyek jellemzően összetettek és globálisak.

Amit látunk vezetõinkben

Az EGADE Business School ban úgy gondoljuk, hogy az üzleti jövő olyan látnoki vezetőkre támaszkodik, akik mernek kihívást jelenteni és iparágukat átalakítani erőteljes ötletek révén. Így éppen ezzel a filozófiával tervezhetjük és hajthatjuk végre világszerte elismert posztgraduális programjainkat.

Kiemelkedő innovátorok közössége vagyunk, amelyek tehetséges oktatókból, tehetséges hallgatókból, sikeres öregdiákokból, kiemelkedő üzleti vezetőkből és nemzetközi tudományos partnerekből állnak, akik egy hatalmas ötlet iránti elkötelezettségükre irányulnak: MINDS INGNITE CHANGE.

Világszínvonalú elismerés a rangos rangsorban

121935_qs-logo.png

1. számú üzleti iskola Latin-Amerika kutatásában

QS Global 250 Business Schools rangsor 2017

# 1 EGADE MBA Latin-Amerikában

QS globális MBA rangsor Latin-Amerika 2018-2019

# 1 Teljes munkaidős MBA Mexikóban és Latin-Amerikában

QS globális MBA rangsor 2020

# 1 mester a pénzügyi Mexikóban és Latin-Amerikában

QS globális MBA rangsor 2020

121936_eduniversal-logo.png

# 1 Business School Latin-Amerikában

Az Eduniversal üzleti iskolák rangsora a 2008-2018-as rangsorban, „5 pálma Kiválóság” kategóriában

# 1 EGADE MBA Latin-Amerikában

Az Eduniversal legjobb mesterei, az általános vezetés rangsorában (2016-2019)

# 1 Pénzügy Mester Latin-Amerikában

Az Eduniversal legjobb vállalati pénzügyek rangsorában (2011-2019)

# 1 Pénzügyi bizonyítvány az energiagazdálkodásban Latin-Amerikában

Az Eduniversal legjobb mestereinek rangsorolása az energia- és természeti erőforrások 2018-2019 között

121937_ft-logo.png

# 1 Globális OneMBA Latin-Amerikában és # 36 világszerte

A Financial Times Executive MBA rangsor 2017-2018

A globális akkreditáció hármas korona

EGADE Business School megkapta a nemzetközi akkreditáció háromszoros koronáját a globális üzleti oktatás három legbefolyásosabb szervezete: az AACSB, az AMBA és az EQUIS nevében. A világ üzleti iskoláinak mindössze 1% -a, mint például az EGADE, megkapta a nemzetközi akkreditáció hármas koronáját az AACSB, az EQUIS és az AMBA által.

121940_triple-crown-egade2.jpg

Kiemelkedő globális elérhetőség

Az EGADE Business Schools több mint 50 nemzetközi tudományos partnerséggel tartozik a vezető egyetemekkel és üzleti iskolákkal kettős és együttes fokozatú programok számára , amelyek különféle lehetőségeket rejtenek a nemzetközi bizonyítványok megszerzésében, valamint a különféle kontinenseken történő tanulás lehetőségét. Ezek a partnerségek elengedhetetlenek a kari fejlesztési programjaink számára, és hozzájárulnak a nemzetközi akadémiai projektek és kutatások előmozdításához.

Mi különbözteti meg az EGADE-t?

  • Aktív vállalkozói gondolkodásmód

Az EGADE egyik alapértéke az innovatív vezetők ösztönzése a vállalkozási kultúrán belül, amely kiemelkedő hallgatói és diplomások különálló kereskedelmévé vált.

  • Globális jövőképünk és tapasztalataink

Az EGADE egyik legfontosabb megkülönböztetője a neves globális figyelem és elérhetőség. A világ legrangosabb egyetemeivel és üzleti iskoláival való partnerségének köszönhetően az EGADE vezetőinek, hallgatóinak és vezetőinek egyedülálló megközelítést és tapasztalatot nyújt a globális vállalkozások jövőjével kapcsolatban.

  • Kiváló nemzetközi kar

Az EGADE tudományos tapasztalatának fő jellemzője a világszerte elismert oktatók jelenléte, akik jelenlegi és volt igazgatók, tanácsadók, közzétett szerzők és kutatók. Ez a kar széles skálájú szakértelmét hozza az osztályterembe, amely oktatásunkat, kutatásainkat és gondolkodásmódunkat értelmes és befolyásos oktatásgá alakítja.

  • Innovatív tudományos modell

A kiemelkedő oktatók szaktudása az idősebb üzleti vezetőkkel egyetemi programokban ideális egyensúlyt teremt az elméleti és a gyakorlati ismeretek között. Arra készítjük fel a hallgatókat, hogy sikeres karriert készítsenek az osztályteremben megtanultak valódi üzleti tapasztalatokkal való összekapcsolásával, ahol az elméletet azonnal a gyakorlatba vezetik.

  • Kiegyensúlyozott és rugalmas formátum

A teljes munkaidőben dolgozó hallgatók számára tervezett végrehajtó programjaink és részmunkaidős mesterképzéseink biztosítják a megfelelő egyensúlyt a tanulás, a munka és a személyes elkötelezettség között. Célunk, hogy hallgatóink mind személyes, mind szakmai sikereket érjenek el.

  • Figyelemre méltó tudományos vezetés

Ami az üzleti oktatást illeti, az EGADE több okból is a Latin-Amerika első számú üzleti iskolája. Tudományos programjaink relevanciáját és innovációját nemcsak a világszerte elismert rangsorok, hanem a világ vezető akkreditáló szövetségei is támogatják.

Tudjon meg többet az EGADE programokról itt, és lépjen kapcsolatba az iskolával a LinkedIn , a Twitter , a YouTube és a Facebook oldalán.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

EGADE Business School

Az EGADE Master in Business Management egy intenzív program, amely a korai stádiumú szakemberek számára készült a magas növekedési pálya kezdetén. Nem számít, milyen az Ö ... [+]

Tegye lehetővé szakmai karrierjének kezdetét

Egyéves intenzív pályafutást indító program a nagy potenciállal rendelkező fiatal szakemberek és közelmúltbeli diplomások számára. Az EGADE üzleti menedzsment mester egy intenzív program, amelyet olyan korai stádiumú szakemberek számára terveztek, akiknek célja a karrierjük gyors növekedés útján történő elindítása.

Formátum Teljes idő tartam 1 év Elhelyezkedés Monterrey és Guadalajara Programbevitel szeptember Nyelv angol Szakmai tapasztalat Legutóbbi diplomások vagy fiatal szakemberek, 0–2 éves teljes munkaidős tapasztalattal Nemzetközi rezidenciák lehetőségei Globális elmerülési tanulmány, nemzetközi csereprogramok, globális gyakorlatok és kettős fokú lehetőségek ... [-]
Mexikó Monterrey Guadalajara
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
EGADE Business School

A Master of Finance célja az volt, hogy az üzleti vezetőknek alapos ismereteket szerezzenek a pénzügyi piacokról és az avantgárd megközelítést a globális vállalkozások sz ... [+]

# 1 program Mexikóban

QS Masters a pénzügyi rangsorban 2020

A fő célja a Master of Finance, hogy az üzleti vezetők alapos ismerete a pénzügyi piacokon és avantgárd megközelítés a globális vállalkozások számára. Ezt a programot két kulcsprofilra tervezték:

Pénzügyi és közgazdasági háttérrel rendelkező szakemberek, akik sokkal speciálisabb ismereteket szeretnének megszerezni a pénzügyi iparral kapcsolatban.A releváns vezetői pozícióban lévő szakemberek, akiknek pénzügyi ügyességgel kell felvenniük vezetői készségeiket, hogy jövedelmező üzleti tevékenységet indítsanak.Tapasztalati tanulás a legkorszerűbb eszközökkel

A Pénzügy Mesterét úgy tervezték, hogy elősegítse a banki, vállalati pénzügyi és tőzsdei szakértelmének kiterjesztését a globális pénzügyi helyzetben a pénzügyi elemzés legújabb technológiai eszközeinek felhasználásával; valamint a felelősségteljes és etikus vezetés széles körű értelmezésének fejlesztése a terület legmagasabb szintű szakértőinek útmutatásával. Azt akarjuk, hogy diplomásaink bizalmat közvetítsenek, amikor pénzügyi intézményekkel dolgoznak, és azok iránt a szervezetek globális és fenntartható perspektíváját fenntartják.... [-]

Mexikó Mexikó város Monterrey
Április 2020
Angol,Spanyol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Minds Igniting Change

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexikó város, Mexikó város, Mexikó
Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexikó
Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexikó